- 7 Ocak 2014
- 3.122
- 4.403
- 38
Yok valla bakmam kolay kolay, kavanoz meyve pürelerde çok önerilmiyorTadına bakmıyor musun
Ben her şeyin tadına bakıyorum kavanoz meyve pureleri çok guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok valla bakmam kolay kolay, kavanoz meyve pürelerde çok önerilmiyorTadına bakmıyor musun
Ben her şeyin tadına bakıyorum kavanoz meyve pureleri çok guzel
ay çok sevindim biraz içim rahatladı sağolasınOsman hoca, salçalı yemek yiyebilir tuz ilave etmeden demişti birine, artık yaşına yaklaştılar
Değerlerine baktırdık onu iştahsız edecek herhangi bir problem yok diştendir dedi büyük ihtilamalle doktor 1 ay oldu 2 diş çıktı bizde düzelen bi durum yok malesef zorlamıyorum da illa yesin die zaten mamayla takviye yapıyoruz ihtiyacı kadar içiyor işte napayımVitamin eksikliği de olabilir. 9.ayda kontrol edildi mi? Normalse diştendir tabi. İlk diş çıktıktan sonra diğerleri peşpeşe geliyor biri çıkıyor,diğeri şişiyor en azından bizim öyle oldu uykusuz geceler bitmek bilmedi ön üst alt dişleri dizene kadar
Tereyağı veya zeytinyağında 1 tatlı kaşığı tarhanayı çok az kavuruyorum. Üstüne yarım çay bardağı kadar su koyup pişiriyorum üstüne de yumurta kırıyorum pamuk gibi oluyo rahatça yiyebiliyoYumurtaya tarhana mı karıştırıyorsunuz? Deneyeyim ben de
Daldığında zaten asla bakmıyo hiçbi seseBizimki bir şeye daldığında bakmaz ama normal oldugunda bakıyor almanyada bakma kriteri 12 aylık
evetBu kadar erken mi
1 yaşına kadar beklemeniz gerekir,çəkmazsa onda endişelenirsinizBenim kuzim bugün 10aylkk oldu hala dissiz
Maşallah,benim oğlum da 2 gündür kendini ireli çekerek ilerliyor.Ne güzel bizde yeni emeklemeye başladık anca
Benim oğlum da dolap kapağı açmayı seviyor☺Ya yerinden kalkmak istemiyor ne güzel. Bizimki sürekli kucakta beni gezdirin .dolap kapağı açıp kapatayım pencere açıp kapatayım derdinde
Eşimle birlikte yıkıyoruz,ayağa kaldırdığımız zaman ayaklarını çok hareket etdiriyor,ona kadar her şey güzel,sakin gidiyorKızlar çocuğunuzu nasıl yıkıyorsunuz . Benim oğlum bana yaptırırken kıyameti koparıyor. Oyuncak filan da veriyorum yok.
1 yaşında bakması lazım diye biliyorum,daha 2 ayı da varKızlar benim bebeğim hala ismine bakmıyor ya.. 5 kere sesleniyorsam 3ünde bakmaz mesela.
10 aylıkken bakması gerekmez mi artık
Bir şeyler varsa erkenden önlem almak isterim. Ama bunun dışında göz teması falan her şeyi var
Ben de kaşıkla olan şeyleri zor yediriyorum,önüne koyduğumda ise iyi yiyor.Ama bir kaç gündür yemek parçalarını yere atmaya başladıBenimki de artık kahvaltı yapmak istemiyor, ceviz ve meyve rendeliyorum kahvaltıda , ona ayrı yaptığım yemeklerde kendi kaşığı ile 10 kaşıktan fazlasını kesinlikle yemiyor.( özellikle saydım çok takıntılıyım galiba.10. Kaşıktan sonra önlüğü sıyırıp atmaya çalışıyor . Az önce 7 tane kaşığı elimden aldı gözümün içine baka baka yere attı . Tepki vermiyorum yeni kaşıkla devam ediyorum. Ama ben iş yapıp önüne haşlanmış sebze ,meyve, köfte, pankek koyarsam oyalansın diye çok güzel yiyor. )
Küvete oturtturuyoruz top oyuncak koyuyoruz suya vuruyor bu ara o şekilde yıkıyoruz ama başını yıkarken çıkmak istiyo kolumuza elimize sarılıyo bi kere su çekti burnundan o yüzden kprktu galiba tek olırsamda banyo oturağı aldım onun içine koyuyorum eline oyuncak veriyorum o şekilde yıkıyorumKızlar çocuğunuzu nasıl yıkıyorsunuz . Benim oğlum bana yaptırırken kıyameti koparıyor. Oyuncak filan da veriyorum yok.
Onerilmiyor ama kurtarıcı oluyor bjr andaYok valla bakmam kolay kolay, kavanoz meyve pürelerde çok önerilmiyor
Bende oyuncak filan vermeye çalışıyorum ama yok . Gözü görmüyor. Şampuandan filan mi acabaKüvete oturtturuyoruz top oyuncak koyuyoruz suya vuruyor bu ara o şekilde yıkıyoruz ama başını yıkarken çıkmak istiyo kolumuza elimize sarılıyo bi kere su çekti burnundan o yüzden kprktu galiba tek olırsamda banyo oturağı aldım onun içine koyuyorum eline oyuncak veriyorum o şekilde yıkıyorum
Ben kafasını ve yüzünü en son yıkıyorum,sağa sola bakarken vücudunu yıkıyorum.Bende oyuncak filan vermeye çalışıyorum ama yok . Gözü görmüyor. Şampuandan filan mi acaba
Evet normal haşlama yumurta benimki d3 istemiyor ve tiksindi artık. Bunu deneyeceğimTereyağı veya zeytinyağında 1 tatlı kaşığı tarhanayı çok az kavuruyorum. Üstüne yarım çay bardağı kadar su koyup pişiriyorum üstüne de yumurta kırıyorum pamuk gibi oluyo rahatça yiyebiliyo
Normal haşlanmış yumurta damağına falan yapıştığı için yemek istemiyodu hiç
E ebruvaryok
Bizde öyle yapıyoruz. Hatta şöyle açıklayım. Direk küveti gördüğü anda ağlamaya basliyorBen kafasını ve yüzünü en son yıkıyorum,sağa sola bakarken vücudunu yıkıyorum.
Suyu sevmiyor o zaman bence. Bizimki tüm evi ( zaten küçücük ) gün içinde sıkça gezdiği için , banyoyu sadece el, yüz yıkama ve duş için günde 2-3 kez görüyor, o yüzden banyoda uzun süre kalıp incelemeyi çok seviyor. Evin en cazip yeri şu anda onun için banyoBizde öyle yapıyoruz. Hatta şöyle açıklayım. Direk küveti gördüğü anda ağlamaya basliyor
Bende vicdanen rahatsız oluyordum, bunu görünce sevindim, çünkü salçalı makarnayı, salçalı yumurtayı felan çok seviyor, az miktar koyuyorum öyle güzel yiyor ki ağzını yediğim, instagramda takip ediyorum, her pazartesi soru kutucuğu bırakıp 1 haftada cevapliyor osman hoca, benim soruları hiç görmedi ama belki birgün görüray çok sevindim biraz içim rahatladı sağolasın
Ben buna benzer e bebekten aldım , su için zorlamıyorum ama kefir içiyor, tutmayı öğrensin diye almıştımBir tek bunu denemedim su için. Alsam içer mi acaba? Neler neler denedim kızım su içmiyor
Normal biberonla içmiyor. Bununla çekiyo ama çok az yani ağzını ıslatıp bırakıyo ya da ağzından geri çıkarıyoBen buna benzer e bebekten aldım , su için zorlamıyorum ama kefir içiyor, tutmayı öğrensin diye almıştım