2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Bazı bebekler 1 yaştan sonra sinyaller veriyor,kakası geldiğinde saklanıp yapıyorlar mesela.O sinyalleri gördüğümüz an değerlendirmeliyiz.Bazı bebekler 3-4 yaşa kadar bezle dolaşıyorlar,bunu istemem.Bu yaz lazımlığa alıştıra biliriz bence de.
9 aylık olduk bizde..Genelde tekken kakasını yaptıgını farkettım🤔 Mesela aglıyor kucagıma alıyorum herşeyinin tam oldugundan emınım oyun parkına koyuyorum ve orda kakasını yapıyor...Oğlum nerdeyse 3 yasını gecıyordu bezı bıraktıgında tabı benım baska problemlerım yuzunden de tasınma vs.gecıktı ama dedıgınızı bu yaz denıcem :spor:

Bayram sonrası kimse kalmadı mı bizim grupta😅😅
Aslında burdayım ben. Artık bebe büyüdü, tlf elime alınca atılıp almaya çalışıyor. Mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum.
Bir de inanılmaz reklam açıyor, siteyi açıp kapatıyor, okumak neyse de yazmayı çok zorlaştırıyor ben de kısıtlı zamanda okumayı tercih ediyorum.

Bugün bizim ilk adımlarımız geldi 🥲 darısı başınıza inşallah ağlamak istiyorum 🌸
Bizim paşa daha yürümez 😅tembel çıktı. Masallah . Emekledi mi
Benim ki yerinden kalkmak istemiyor 🤣🤣 tembel. Canı isterse tutunmaya kalkmaya çalışıyor istemezse kalkmıyor. Yüz üstü yatırıyorum bazen geri geri gidiyor , sırt üstü dönüyor, bazen dakikalarca yüzüstü kalıyor kıpırdamıyor bile.
Sanıyorum ben aceleci davranıyorum yavrum beni frenliyor

Bazı bebekler 1 yaştan sonra sinyaller veriyor,kakası geldiğinde saklanıp yapıyorlar mesela.O sinyalleri gördüğümüz an değerlendirmeliyiz.Bazı bebekler 3-4 yaşa kadar bezle dolaşıyorlar,bunu istemem.Bu yaz lazımlığa alıştıra biliriz bence de.
Ben oğlumla eltimin kızını beraber büyüttüm, kızım 1 yaş büyük oglumdan, eltimin kızı 3 yaş 4 aylıkken bıraktı bezi, oğluma örnekti aslında çok da çabaladım ama inat 3 yaş 2 ay olana kadar bırakmadı bezi, her çocuk aynı değil, karşı komşumuzun da çocuğu vardı oglumdan 4 ay küçük bizden çok önce bırakmıştı, bazı bebekler inat oluyor okur boyuda öyle inat devam ediyor😂
Ya bizim grupta sohbet biraz az. Diğer grupların sayfalarına bakiyirum bazen almış başını gitmis😅😅😅
Bi süre sonra 3 5 sohbette kesiliyor zaten, oglum da mayis 2016 annelerindeydim, o kadar konuşurduk, 2 saat elime almasam teli 6 7 sayfa konuşulmuş olurdu oku oku bitmezdi, watsapta kurduk oda azaldı, zamanla tek tek çıktılar kapandı, sadece 1 kişiyle instada takiplesiyoruz o kadar

Benim şu anki derdimde kan ilacını verememek, ağzına damlatmak mümkün değil, içeceğe koyuyorum geri çıkarıyor, en sevdiği yiyeceğe koyuyorum yine çıkarıyor, onun tadını hemen anlıyor, nasi verecem bilmiyorum

Benim şu anki derdimde kan ilacını verememek, ağzına damlatmak mümkün değil, içeceğe koyuyorum geri çıkarıyor, en sevdiği yiyeceğe koyuyorum yine çıkarıyor, onun tadını hemen anlıyor, nasi verecem bilmiyorum
Ben bebeğime bestiron veriyorum, portakal aromalı. Kaşığı görür görmez ağzını açıyor

Aslında burdayım ben. Artık bebe büyüdü, tlf elime alınca atılıp almaya çalışıyor. Mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum.
Bir de inanılmaz reklam açıyor, siteyi açıp kapatıyor, okumak neyse de yazmayı çok zorlaştırıyor ben de kısıtlı zamanda okumayı tercih ediyorum.
Ya benim oğlum kulağına götürüyor telefonu. Kumandayı tvye tutuyor. Napacaz bilemedim. Galiba başarısız oldum telefon konusunda

Benim ki yerinden kalkmak istemiyor 🤣🤣 tembel. Canı isterse tutunmaya kalkmaya çalışıyor istemezse kalkmıyor. Yüz üstü yatırıyorum bazen geri geri gidiyor , sırt üstü dönüyor, bazen dakikalarca yüzüstü kalıyor kıpırdamıyor bile.
Sanıyorum ben aceleci davranıyorum yavrum beni frenliyor
😅😅😅 Ya yerinden kalkmak istemiyor ne güzel. Bizimki sürekli kucakta beni gezdirin .dolap kapağı açıp kapatayım pencere açıp kapatayım derdinde

Canım ben bestiron kullanıyorum. İçeceğim diye şişeyi ağzına götürüyor. Belki damla acı filan mı acaba

Canım ben bestiron kullanıyorum. İçeceğim diye şişeyi ağzına götürüyor. Belki damla acı filan mı
Bizim grup daha doğumlar olmadan dağıldı okadar kişi var ama kimse ortada yok malesef
😅😅😅Ya evet . Bir ara ilk sayfaları okuyordum. Ne kadar çok kişi yazmış. Şimdi belli kişileriz. Biz bize yeteriz 😅😅🤣

X