2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
ben de tişört tulum almıştım havalar güzel gidiyordu ama üç gündür aşırı soğuktu diye böyle bir kombin yaptık 🤣🤣
IMG_6670.jpeg
IMG_6669.jpeg

İyi bayramlar kızlar 💞
Buna göre Toplam 6 öğün artı 3-5 mama yani çocuk günde en az 9 kere besleniyor buna göre
Bu kadar hazırlayan var mı gerçekten? Ben mi çok yanlışım anlamadım
katı gıda 3 ana,3 ara öğün çok fazla.Ben 3 öğün katı gıda veriyorum, her uykudan sonra emziriyorum,sabahdan bu saate kadar 5.defadır emziriyorum.

katı gıda 3 ana,3 ara öğün çok fazla.Ben 3 öğün katı gıda veriyorum, her uykudan sonra emziriyorum,sabahdan bu saate kadar 5.defadır emziriyorum.
her gün takip ettiğim programda görünce bi an yanlış mı yapıyorum demiştim
9-10 öğün eder mamayla ve gerçekten imkansız zaten o kadar öğün vermem
Ben emzirmediğim için saatli gidiyorum mecbur daha zor oluyo işte 🤷🏻‍♀️

her gün takip ettiğim programda görünce bi an yanlış mı yapıyorum demiştim
9-10 öğün eder mamayla ve gerçekten imkansız zaten o kadar öğün vermem
Ben emzirmediğim için saatli gidiyorum mecbur daha zor oluyo işte 🤷🏻‍♀️
Osman hoca da bir canlıda diyordu ki,bana 3 ana,2 ya 3 ara öğün olan menüler atıyorlar,yapmayın arkadaşlar böyle olamaz,kendiniz kaç öğün yiyorsanız o kadar verin.Kendiniz sofrada oturduğunuzda bebeğinizi de yedirin(6-7 aylık bebekler için söylemiyordu,onlara 1 öğün öneriyor,8 ya 9 aydan yukarı bebekler için söylüyordu sanırım).Onun aylık gelişim videolarını izlersen,orada bebeğin 1 günü nasıl geçer deye kısaca anlatıyor.Bebek o kadar yerse ne zaman oynayacak,bu menüyle ne zaman uyanıksa yemek yiyor olmuş olur.Ben 1 yaştan sonra 1 ara öğün eklemeyi planlıyorum,ona kadar 3 öğün gitmek istiyorum.

ben bayramlık almadım,misafir de gitmedik.Dışarı için giyecek hediye kıyafetleri var,o yüzden ek masraf yapmak istemedim,yazlık şortlu takım sipariş ettim
çok iyi yapmışsın bizim hep zıbın gibi şeyler var ya. acaba ben mi süslü bir şeyler alamıyorum diye düşünüyorum 🤣🤣🤣

Osman hoca da bir canlıda diyordu ki,bana 3 ana,2 ya 3 ara öğün olan menüler atıyorlar,yapmayın arkadaşlar böyle olamaz,kendiniz kaç öğün yiyorsanız o kadar verin.Kendiniz sofrada oturduğunuzda bebeğinizi de yedirin(6-7 aylık bebekler için söylemiyordu,onlara 1 öğün öneriyor,8 ya 9 aydan yukarı bebekler için söylüyordu sanırım).Onun aylık gelişim videolarını izlersen,orada bebeğin 1 günü nasıl geçer deye kısaca anlatıyor.Bebek o kadar yerse ne zaman oynayacak,bu menüyle ne zaman uyanıksa yemek yiyor olmuş olur.Ben 1 yaştan sonra 1 ara öğün eklemeyi planlıyorum,ona kadar 3 öğün gitmek istiyorum.
İzleyeceğim. Teşekkür ederim evet haklısın buna uyarsam bebeğimin uyku bile uyumaması lazım zaten 🤷🏻‍♀️

Kızlar herkese iyi bayramlar ❤️geç oldu ama anca sakinledik yazılanları okudum da 9 10 öğün falan asla hazırlayamam ben 3 ana öğün 1 de meyve öğünü yapıyorum arada da mama alıyor toplam2 3 kere daha ne yesin bu çocuk bence yeter ya😅

Ya yasak mı bilmiyorum ama sizlerle sosyal medyada da takipleşmeyi çok isterdim bebelerinizi görmek için 😂😂
Ben sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyorum,
benim profilim takipçilere sıkıcı ola bilir
çok iyi yapmışsın bizim hep zıbın gibi şeyler var ya. acaba ben mi süslü bir şeyler alamıyorum diye düşünüyorum 🤣🤣🤣
Bizim oğlanlar zıbınla karizmatik olmazlar,o yüzden alt üst takım şart.😉

Ben sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyorum,
benim profilim takipçilere sıkıcı ola bilir

Bizim oğlanlar zıbınla karizmatik olmazlar,o yüzden alt üst takım şart.😉
yok canım olur mu öyle şey bebişler her haliyle güzeller 🥰🥰

benimki bugün yine çok kötü bi kaza yaşadı. sehpa gbi duran bir kitaplık vardı üstüne düşürdü hiç bu kadar ağlamamıştı resmen çırpındı çocuğum. bacağı morardı 😔 çok üzgünüm hiç iyi bi anne olamıyorum gibi hissediyorum 😔

yok canım olur mu öyle şey bebişler her haliyle güzeller 🥰🥰

benimki bugün yine çok kötü bi kaza yaşadı. sehpa gbi duran bir kitaplık vardı üstüne düşürdü hiç bu kadar ağlamamıştı resmen çırpındı çocuğum. bacağı morardı 😔 çok üzgünüm hiç iyi bi anne olamıyorum gibi hissediyorum 😔
elbette onlar her halleriyle güzeller.Takım elbiselerde daha güzel görünüyorlar onu demek istemiştim
Ah canım yavrum,geçmiş olsun,benim oğlum da gün içinde küçük kazalar yaşıyor,2 gün önce alnı yatağın kenarına değdi.Dün de parmağı çekmeceye sıkışmıştı

Kızlar Gizem Erbirerin tualet iletişimi(eğitimi değil, iletişimi) videosu karşıma çıktı,malumatı olan,deneyen varmı?Söyledikleri ne kadar da mantıklı.Ben kaka yaptığı zaman anlıyorum,çişini de bazen anlıyorum(titrediği zaman),ama yanımda lazımlık olmalı ya da hemen 1 saniye içinde tualete götürmeliyim ki,kakasını oraya yapsın.Yapmak istiyorum,soyundurmak vakit alacak,yetiştiremeyeceğim gibi geliyor cesaret edemiyorum.
Bence her şeyin zamanı var, fiziksel ve ruhsal olarak hazır olduğunda Tuvalete yapması gerektiği öğretilir, ben 14 aylıkken artık bez takmıyormuşun, yani kardeşim doğduğunda, annem öyle diyor, bebekler çok akıllı ve hızlı öğreniyorlar zaten o olgunluğa geldiğinde kolay öğrenecektir, mesela sabahları babası almadan önce baba tuvalete gidiyor çiş yapacak diyorum, bezini gösterip sende çişini buraya mı yaptın değiştirelim diyorum en başta bi şey anlamıyordu 5,10 gün sonra babası kalkıp gittiğinde kendisi de bezini tutup farklı bi ifade takınıyor:) bu da bi tuvalet iletişimi bence:) 1,2 aya lazımlığa oturtmaya başlarım havalar da ısınıyor çıkarması giydirmesi kolay olur hem.

X