Sağolun. Şu an kusması çok az ama ishal devam ediyor. Aşıyı süt alerjisi olduğu için yaptırmayın demişti o zaman doktor bağırsakları daha kötü etkileyebilir diye.çok geçmiş olsun. şimdi nasıl kuzucuk? aşı yaptırmış mıydınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun. Şu an kusması çok az ama ishal devam ediyor. Aşıyı süt alerjisi olduğu için yaptırmayın demişti o zaman doktor bağırsakları daha kötü etkileyebilir diye.çok geçmiş olsun. şimdi nasıl kuzucuk? aşı yaptırmış mıydınız
o zaman bence hiççç sorun yokturdurTutuypr yiyor o elliyle sorun yok o acidan
inşallah hemen o da geçer.Sağolun. Şu an kusması çok az ama ishal devam ediyor. Aşıyı süt alerjisi olduğu için yaptırmayın demişti o zaman doktor bağırsakları daha kötü etkileyebilir diye.
teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun canım
benim oğlum daha yeni konuşmaya benzer sesler çıkarıyor,kendi dilinde bir şeyler söylüyor,daha kelime söylemiyorKızlar bebeğiniz ara ara kullandığı kelimeleri unutuyo mu ya da söylemeyi bırakıyo mu?
Sürekli gel gel gel derdi kızım, 3-4 gündür demediğini farkettim
Baya da tekrarladım yanında ama artık demiyor
Baba, mama, nenne hepsini diyodu ama artık daha çok bağırıyo ya da değişik sesler çıkarıyo kelimeler değil
Benim oğlum da suyu çok az içiyor,maksimum 3-4 kaşık.1 yaşa kadar içmemesi sorun değil diye biliyorum.Anne sütü ve yemeklerin içindeki su yetiyor demek kiBir de bebeğim asla su içmiyor
3 çeşit biberon denedim alıştırma bardağı vs
Kaşıkla verince de püskürtüyo hep
Ne yapacağım bilmiyorum
geçmiş olsun,inşallah kötü bir şey olmazKızlar selam oğlum 10 aylık dün kahvaltı yaptık,dışarı çıkıcaktım onu bırakıp çıkmadan emdirim dedim emerken birden bıraktı ve kustu ama öyle böyle değil hortumla su akarya öle neyse sonra akşam yemekten sonra emdirdim bi zaman sonra tekrar kustu gece rahat geçti zaten keyfi falan iyiydi bugün sabah kalktık sanırım şiödi de ishal aşırı cıvık değil ama cıvık ve böyle bi koku yok bu saate kadar 4 kre yaptı normalde bi sabah bi akşam yapar ve ağızdan gaz çıkarttığında kötü kokuyor normalde süt kokardı çok bişey mi bozdu çocumu ya doktorada gitsemmi bilemedim genel durumunda bişi yok ama sizce neden olmuş olabilir
Ateş yok keyfi iyi bi daha kusmadıda ama ishal devamçok geçmiş olsun canım. üşütmüş olabilir enfeksiyon kapmış olabilir. ateş yok değil mi? midesini üşütmüş olabileceği geldi aklıma
bağırsak enfeksiyonu ola bilir.Doktorla iletişime geçtiniz mi?Ateş yok keyfi iyi bi daha kusmadıda ama ishal devam
maşallahhhh güzelce kolaylıkla çıkarsın dişlerini
maşallahhhh güzelce kolaylıkla çıkarsın dişlerini
tuvalet iletişimi kitabını aldım. okumaya devam ediyorum.Kızlar Gizem Erbirerin tualet iletişimi(eğitimi değil, iletişimi) videosu karşıma çıktı,malumatı olan,deneyen varmı?Söyledikleri ne kadar da mantıklı.Ben kaka yaptığı zaman anlıyorum,çişini de bazen anlıyorum(titrediği zaman),ama yanımda lazımlık olmalı ya da hemen 1 saniye içinde tualete götürmeliyim ki,kakasını oraya yapsın.Yapmak istiyorum,soyundurmak vakit alacak,yetiştiremeyeceğim gibi geliyor cesaret edemiyorum.
Çok teşekkür ederim canımmaşallahhhh güzelce kolaylıkla çıkarsın dişlerini
TeşekkürlerHaziran anneleri bayramınız mübarek olsun sevdiklerinizle nice bayramlara
hayırlı bayramlar kızlar bebişlerinizin bayramlıklarını görmek isterimnn
oyyyy maşallah kuzuya bayılıyorum bayram bebişlerineEki Görüntüle 3414002
Bizim bayramlığımız
Kaç defa emzirdiğimi saymadım çünkü uyurken de emerek uyuyor ama kendi uyanma saatime göre 2 ana öğün, bir de ara öğün veriyorum.İyi bayramlar kızlar
Buna göre Toplam 6 öğün artı 3-5 mama yani çocuk günde en az 9 kere besleniyor buna göre
Bu kadar hazırlayan var mı gerçekten? Ben mi çok yanlışım anlamadım
3 ana 3 ara ben vermiyorum çok da abartı geldi okuyunca da o yüzden sormak istedimKaç defa emzirdiğimi saymadım çünkü uyurken de emerek uyuyor ama kendi uyanma saatime göre 2 ana öğün, bir de ara öğün veriyorum.