2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Sağolun. Şu an kusması çok az ama ishal devam ediyor. Aşıyı süt alerjisi olduğu için yaptırmayın demişti o zaman doktor bağırsakları daha kötü etkileyebilir diye.
inşallah hemen o da geçer.
bu enfeksiyonlarla yeni tanıştığı için bebişler zorlanıyorlar. hemen atlatmasını diliyorum 🌷🌷🌷

çok geçmiş olsun canım 😔😔
teşekkür ederim canım
Kızlar bebeğiniz ara ara kullandığı kelimeleri unutuyo mu ya da söylemeyi bırakıyo mu?
Sürekli gel gel gel derdi kızım, 3-4 gündür demediğini farkettim
Baya da tekrarladım yanında ama artık demiyor
Baba, mama, nenne hepsini diyodu ama artık daha çok bağırıyo ya da değişik sesler çıkarıyo kelimeler değil
benim oğlum daha yeni konuşmaya benzer sesler çıkarıyor,kendi dilinde bir şeyler söylüyor,daha kelime söylemiyor
Bir de bebeğim asla su içmiyor
3 çeşit biberon denedim alıştırma bardağı vs
Kaşıkla verince de püskürtüyo hep
Ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Benim oğlum da suyu çok az içiyor,maksimum 3-4 kaşık.1 yaşa kadar içmemesi sorun değil diye biliyorum.Anne sütü ve yemeklerin içindeki su yetiyor demek ki
Kızlar selam 👋 oğlum 10 aylık dün kahvaltı yaptık,dışarı çıkıcaktım onu bırakıp çıkmadan emdirim dedim emerken birden bıraktı ve kustu ama öyle böyle değil hortumla su akarya öle neyse sonra akşam yemekten sonra emdirdim bi zaman sonra tekrar kustu gece rahat geçti zaten keyfi falan iyiydi bugün sabah kalktık sanırım şiödi de ishal aşırı cıvık değil ama cıvık ve böyle bi koku yok bu saate kadar 4 kre yaptı normalde bi sabah bi akşam yapar ve ağızdan gaz çıkarttığında kötü kokuyor normalde süt kokardı çok bişey mi bozdu çocumu ya doktorada gitsemmi bilemedim genel durumunda bişi yok ama sizce neden olmuş olabilir
geçmiş olsun,inşallah kötü bir şey olmaz

1)Oğlumun diş buğdayı🥳
2)Oğlumun yemek yedikden sonraki hali😃
Screenshot_20240410-153134_Gallery.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20240410-153134_Gallery.jpg
    Screenshot_20240410-153134_Gallery.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20240410-155110_Gallery.jpg
    Screenshot_20240410-155110_Gallery.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar Gizem Erbirerin tualet iletişimi(eğitimi değil, iletişimi) videosu karşıma çıktı,malumatı olan,deneyen varmı?Söyledikleri ne kadar da mantıklı.Ben kaka yaptığı zaman anlıyorum,çişini de bazen anlıyorum(titrediği zaman),ama yanımda lazımlık olmalı ya da hemen 1 saniye içinde tualete götürmeliyim ki,kakasını oraya yapsın.Yapmak istiyorum,soyundurmak vakit alacak,yetiştiremeyeceğim gibi geliyor cesaret edemiyorum.

1)Oğlumun diş buğdayı🥳
2)Oğlumun yemek yedikden sonraki hali😃
Eki Görüntüle 3413782
maşallahhhh güzelce kolaylıkla çıkarsın dişlerini
Kızlar Gizem Erbirerin tualet iletişimi(eğitimi değil, iletişimi) videosu karşıma çıktı,malumatı olan,deneyen varmı?Söyledikleri ne kadar da mantıklı.Ben kaka yaptığı zaman anlıyorum,çişini de bazen anlıyorum(titrediği zaman),ama yanımda lazımlık olmalı ya da hemen 1 saniye içinde tualete götürmeliyim ki,kakasını oraya yapsın.Yapmak istiyorum,soyundurmak vakit alacak,yetiştiremeyeceğim gibi geliyor cesaret edemiyorum.
tuvalet iletişimi kitabını aldım. okumaya devam ediyorum.
bana da aşırı mantıklı ve güzel geldi bu olay. 3-4 defa denedim 1 kere çişini yakaladım🤣 henüz vakit bulamıyorum ve hava hala soğuk üşütür diye yapmıyorum. havalar biraz ısınsın daha düzenli yapmaya çalışacağım
hatta önce haftada 1 gün ya da 1 defa bile yapabilirsiniz diyor kitapta. ben de güzel bi lazımlık almak istiyorum

İyi bayramlar kızlar 💞
Buna göre Toplam 6 öğün artı 3-5 mama yani çocuk günde en az 9 kere besleniyor buna göre
Bu kadar hazırlayan var mı gerçekten? Ben mi çok yanlışım anlamadım

Eklentiler

• FDB5A814-42A1-4149-9373-AADC4658E57B.jpeg
    FDB5A814-42A1-4149-9373-AADC4658E57B.jpeg
    103,3 KB · Görüntüleme: 25
İyi bayramlar kızlar 💞
Buna göre Toplam 6 öğün artı 3-5 mama yani çocuk günde en az 9 kere besleniyor buna göre
Bu kadar hazırlayan var mı gerçekten? Ben mi çok yanlışım anlamadım
Kaç defa emzirdiğimi saymadım çünkü uyurken de emerek uyuyor ama kendi uyanma saatime göre 2 ana öğün, bir de ara öğün veriyorum.

Kaç defa emzirdiğimi saymadım çünkü uyurken de emerek uyuyor ama kendi uyanma saatime göre 2 ana öğün, bir de ara öğün veriyorum.
3 ana 3 ara ben vermiyorum çok da abartı geldi okuyunca da o yüzden sormak istedim
Ben de ortalama dediğiniz gibi veriyorum

X