2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Benim bebeğim babıldamıyor , sadece ıııı gibi sesler çıkarıyor. 9,5 aylık oldu.Beni anlıyor, basit komutlarımı alıyor, yapıyor. Şarkı söylerken benimle birlikte mırıldanıyor gibi sesler çıkıyor ama baa ba de de yok.
Bundan bağımsız havalar ısındı , parka gitmeyi çok seviyor, giderken ki yol güzergahını öğrendi, yolda giderken ona gösterdiğim şeylerin önünde artık arabasından kendi doğrulup bakıyor, salıncakta kendi kendini gülerek sallamaya başladı.☺
Sanki daha dün doğmamış gibi
Benim oğlum önceleri hee,huuu,hııı gibi sesler çıkarıyordu,ba ba,de,de yoktu,son zamanlar büvv diye ses çıkarıyordu,2-3 gündür konuşuyor gibi sesler çıkarıyor,o,a,u seslerini öğrenmiş,onları kullanıyor sanki

Aman aman dilini ısır 😀 korkutucu gerçekten arkanı dönemiyosun. Kemer veto yiyo artık bizde o yüzden dediğim sandalye iyi oldu tepsi nerdeyse göğüsüne geliyo 😀
Benim oğlum mama sandalyesinin tepsisini ayağıyla ittirip yere düşürüyor.
ben 1 defa unutup kemeri bağlamamıştım.Önce tepsi,sonra oğlum yere düştü,Allah korudu resmen,tepsinin üzerine düştü,ben de çabuk yetiştim, yere, yakınlıktaki sandalyeye kafası değmedi.Emniyyet kemerini mutlaka takmanızı öneririm.

ben 1 defa unutup kemeri bağlamamıştım.Önce tepsi,sonra oğlum yere düştü,Allah korudu resmen,tepsinin üzerine düştü,ben de çabuk yetiştim, yere, yakınlıktaki sandalyeye kafası değmedi.Emniyyet kemerini mutlaka takmanızı öneririm.
Evet evet orda olmasının bir sebebi var kesinlikle takılmalı ama bebeğe anlatılmıyor işte 🫤 mama sandalyesine koyup iş yapmıyorum mesela artık izliyorum yerken oynarken 🤷🏻 çok çok geçmişler olsun

çok geçmiş olsun canım 😔😔

Kızlar bebeğiniz ara ara kullandığı kelimeleri unutuyo mu ya da söylemeyi bırakıyo mu?
Sürekli gel gel gel derdi kızım, 3-4 gündür demediğini farkettim
Baya da tekrarladım yanında ama artık demiyor
Baba, mama, nenne hepsini diyodu ama artık daha çok bağırıyo ya da değişik sesler çıkarıyo kelimeler değil

Bir de bebeğim asla su içmiyor
3 çeşit biberon denedim alıştırma bardağı vs
Kaşıkla verince de püskürtüyo hep
Ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Kızlar selam 👋 oğlum 10 aylık dün kahvaltı yaptık,dışarı çıkıcaktım onu bırakıp çıkmadan emdirim dedim emerken birden bıraktı ve kustu ama öyle böyle değil hortumla su akarya öle neyse sonra akşam yemekten sonra emdirdim bi zaman sonra tekrar kustu gece rahat geçti zaten keyfi falan iyiydi bugün sabah kalktık sanırım şiödi de ishal aşırı cıvık değil ama cıvık ve böyle bi koku yok bu saate kadar 4 kre yaptı normalde bi sabah bi akşam yapar ve ağızdan gaz çıkarttığında kötü kokuyor normalde süt kokardı çok bişey mi bozdu çocumu ya doktorada gitsemmi bilemedim genel durumunda bişi yok ama sizce neden olmuş olabilir

Kızlar selam 👋 oğlum 10 aylık dün kahvaltı yaptık,dışarı çıkıcaktım onu bırakıp çıkmadan emdirim dedim emerken birden bıraktı ve kustu ama öyle böyle değil hortumla su akarya öle neyse sonra akşam yemekten sonra emdirdim bi zaman sonra tekrar kustu gece rahat geçti zaten keyfi falan iyiydi bugün sabah kalktık sanırım şiödi de ishal aşırı cıvık değil ama cıvık ve böyle bi koku yok bu saate kadar 4 kre yaptı normalde bi sabah bi akşam yapar ve ağızdan gaz çıkarttığında kötü kokuyor normalde süt kokardı çok bişey mi bozdu çocumu ya doktorada gitsemmi bilemedim genel durumunda bişi yok ama sizce neden olmuş olabilir
Benim bebeğimde 6 gün önce rota pozitif çıktı. Ama aşırı ishal kusma ve ateş vardı. Şikayetleri devam ederse ateş vs eklenirse bir gaita tahlili yaptırın isterseniz. İnşallah basit bir mide üşütmesidir

Hem kusma hem ishal çok fazla su kaybı olmuştur vücutta bence bir acile başvurulabilir genelde bu durumda serum yapıyolar çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım. üşütmüş olabilir enfeksiyon kapmış olabilir. ateş yok değil mi? midesini üşütmüş olabileceği geldi aklıma 😔

Benim bebeğimde 6 gün önce rota pozitif çıktı. Ama aşırı ishal kusma ve ateş vardı. Şikayetleri devam ederse ateş vs eklenirse bir gaita tahlili yaptırın isterseniz. İnşallah basit bir mide üşütmesidir
çok geçmiş olsun. şimdi nasıl kuzucuk? aşı yaptırmış mıydınız🤒

Kızlar bebeğiniz ara ara kullandığı kelimeleri unutuyo mu ya da söylemeyi bırakıyo mu?
Sürekli gel gel gel derdi kızım, 3-4 gündür demediğini farkettim
Baya da tekrarladım yanında ama artık demiyor
Baba, mama, nenne hepsini diyodu ama artık daha çok bağırıyo ya da değişik sesler çıkarıyo kelimeler değil
evet birkaç gün önce yaptığı şeyleri bile yapmıyor. ama sürekli güncelleme geldiği için böyle bence.

Kihlar cok korkuyorum…. Bir haftsdir kizimin sol ellerini hep yumruk halinde tuttugunu fark ettim …. Sürünürken de hem sagla öne cekiyor kendini solu hic kullanmiyor internette kötü kötü seyler yaziyor

Kihlar cok korkuyorum…. Bir haftsdir kizimin sol ellerini hep yumruk halinde tuttugunu fark ettim …. Sürünürken de hem sagla öne cekiyor kendini solu hic kullanmiyor internette kötü kötü seyler yaziyor
benimki de öyle çoğu zaman yumruk yapar. normalde bir şey tutmuyor mu hiç?

X