- 26 Aralık 2020
- 365
- 434
- 53
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Erken diye biliyorum ama çıkmazdı diğer türlü diye düşünüyorum . Yarın daha koyu çıkar herhaldeAaa ben görüyorum
İşte deneme yanılma yoluyla gidiyorlar ne var yani her şey önden yapılsa da kafamızda soru işareti olmasa. O zaman deriz ki genetik iyi kan sulandırıcı kullanıyoruz o zaman başka sorun vardır onu düşünürüz. Böyle olunca sürekli deneme yanılma yoluyla psikoloji kalmıyorAynen öyle valla benim sebepsiz infertilete mesela asla bi sebep bulamadilar üç kez transfer oldum üçüde 5.gun ve iyi kalite embriyolardi ama üçüde tutmadı ilkinde o kadar istememe ragmen genetik testi yapmadilar gerek yok diye bu sefer yaptim kromozomlarda sorun çıkmadı ama kan pihtilasmasi çıktı şimdi opuden sonra kan sulandirici kullanicam belkide o yuzden tutmadi bilemiyoruz ama en azinsan bu defa kafamda soru işaretleri yok
Aynen öyle birde ilk transferlerimden biri tutsa düşük olacakti yüksek ihtimal kam sulandirici kullanmadigim için ve yine ben uzulecektim bunlari dusunmuyorlar malesef deneye deneye yapiyolar herşeyi psikolojim falan kalmadi zaten artık transfer olmaya korkar oldum negatif gorucem diyeİşte deneme yanılma yoluyla gidiyorlar ne var yani her şey önden yapılsa da kafamızda soru işareti olmasa. O zaman deriz ki genetik iyi kan sulandırıcı kullanıyoruz o zaman başka sorun vardır onu düşünürüz. Böyle olunca sürekli deneme yanılma yoluyla psikoloji kalmıyor
Konuşun doktorunuzla ne gerekiyorsa hepsini kullanın ben artık sürekli kendim araştırıp doktoruma gidiyorum baktım sadece doktorla olacak iş değil doktor olcam yakındaAynen öyle birde ilk transferlerimden biri tutsa düşük olacakti yüksek ihtimal kam sulandirici kullanmadigim için ve yine ben uzulecektim bunlari dusunmuyorlar malesef deneye deneye yapiyolar herşeyi psikolojim falan kalmadi zaten artık transfer olmaya korkar oldum negatif gorucem diye
Aynen valla bende öyle herşeyi konuşuyorum şimdi bakalım inşallah bu defa güzel sonuçlar alırız canımKonuşun doktorunuzla ne gerekiyorsa hepsini kullanın ben artık sürekli kendim araştırıp doktoruma gidiyorum baktım sadece doktorla olacak iş değil doktor olcam yakında
Sanki cok cok silik görüyorum ama 3. Gün embriyosu için erken 6. Gün canmDün yapmıştım çizgi yoktu iğne etkisi gitti diye düşündüm . Bugün tekrar yaptım çizgi belirdi ben net görüyorum foto ekliyim bakayım siz görüyor musunuz
Yarın netleşir belkiSanki cok cok silik görüyorum ama 3. Gün embriyosu için erken 6. Gün canm
Evet yarın ilk idrarla yapYarın netleşir belkiErken bana da öyle geliyor ben de şaşırdım yarın biraz daha koyulaşırsa kesinleşir gibi
Eğer hepimi halisiliyasyon görmüyorsak gölge var yarın sabah daha net olurrrrrDün yapmıştım çizgi yoktu iğne etkisi gitti diye düşündüm . Bugün tekrar yaptım çizgi belirdi ben net görüyorum foto ekliyim bakayım siz görüyor musunuz
Hahaha inşallah yarın sabah daha koyu görürüz şüpheye yer kalmazEğer hepimi halisiliyasyon görmüyorsak gölge var yarın sabah daha net olurrrrr
O kişiye ulaşamıyoruz malesef dün yaptıgı testi de atamadı yazdım okadar amaBaşka test yapan biri vardı bugün tekrar yapacaktı sanki kaçırdım mı ?
Meraktan çatladımO kişiye ulaşamıyoruz malesef dün yaptıgı testi de atamadı yazdım okadar ama
Merhaba sabırla çok bekleyenlerdensiniz isterseniz ekleyelim bu gruba da siziArkadaslar selammayis ayinda opu olmustum aylardir bekliyorum transfer icin.. haziran temmuz agustos transfer olacaklar grubuna dahil oluyorum sonradan bi aksilik cikiyor ve ayrılıyorum.. pazartesi randevum vardi estrofem başladık.. sali tekrar kontrolum var bi aksilik cikmazsa eylul sonuna dogru transfer olacağım.. hepimiz icin hayirlisi olsun transfer olan arkadaslar insallah pozitif sonuclar alirsiniz
Herhalde pozitif gördü mutluluktan baygınlık geçirdi bende görsel olarak nerden ekleyeceğini felan attım ama hiiiö tepki yokMeraktan çatladım
İnşallah canım hayırlı olsunMerhaba bugün transferimi oldum kızlar . Herkesin dediği gibi cidden hiç bi acısı yokmuş gereksiz stres yapmışım ama insan ister istemez etkileniyor işte bilmediği biseu için . İnşallah güzel sonuçlarız alırız hepimiz19nda test günüm umarım mucizem benimle olur
İnşallahİnşallah canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?