2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

İşte deneme yanılma yoluyla gidiyorlar ne var yani her şey önden yapılsa da kafamızda soru işareti olmasa. O zaman deriz ki genetik iyi kan sulandırıcı kullanıyoruz o zaman başka sorun vardır onu düşünürüz. Böyle olunca sürekli deneme yanılma yoluyla psikoloji kalmıyor

Aynen öyle birde ilk transferlerimden biri tutsa düşük olacakti yüksek ihtimal kam sulandirici kullanmadigim için ve yine ben uzulecektim bunlari dusunmuyorlar malesef deneye deneye yapiyolar herşeyi psikolojim falan kalmadi zaten artık transfer olmaya korkar oldum negatif gorucem diye

Konuşun doktorunuzla ne gerekiyorsa hepsini kullanın ben artık sürekli kendim araştırıp doktoruma gidiyorum baktım sadece doktorla olacak iş değil doktor olcam yakında

Konuşun doktorunuzla ne gerekiyorsa hepsini kullanın ben artık sürekli kendim araştırıp doktoruma gidiyorum baktım sadece doktorla olacak iş değil doktor olcam yakında
Aynen valla bende öyle herşeyi konuşuyorum şimdi bakalım inşallah bu defa güzel sonuçlar alırız canım

Arkadaslar selam mayis ayinda opu olmustum aylardir bekliyorum transfer icin.. haziran temmuz agustos transfer olacaklar grubuna dahil oluyorum sonradan bi aksilik cikiyor ve ayrılıyorum.. pazartesi randevum vardi estrofem başladık.. sali tekrar kontrolum var bi aksilik cikmazsa eylul sonuna dogru transfer olacağım.. hepimiz icin hayirlisi olsun transfer olan arkadaslar insallah pozitif sonuclar alirsiniz

Merhaba sabırla çok bekleyenlerdensiniz isterseniz ekleyelim bu gruba da sizi

İnşallah canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…