• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba bugün transferimi oldum kızlar . Herkesin dediği gibi cidden hiç bi acısı yokmuş gereksiz stres yapmışım ama insan ister istemez etkileniyor işte bilmediği biseu için . İnşallah güzel sonuçlarız alırız hepimiz 🤲🏽❤️ 19nda test günüm umarım mucizem benimle olur 🥹
Insallah pozitif sonuclarinizi da paylasirsiniz🤲😊

Aslında şu yüzden kan sulandırıcı veriliyor. Eğer her şey uygunsa sorun yoksa bebek iki nedenden tutunmazmış. 1- kan pıhtısı sorunu 2- genetik anomoli kaynaklı. O yüzden ilk seçeneği kafadan atmak için direkt kan sulandırıcı veriyorlar. Ayrıca bağışıklık baskılayıcıda veriliyor ki bebeği bünye kabul etsin bunları bana fiks veriyor doktorum. Ha bi de genetik tarama yapıldıysa ve olumsuzluk olduysa o zaman diyorlar ki sıkıntı başka daha dikkatli başka bi şeye bakmalıyız diye düşünüp oralara yöneliyorlar. Hem genetik tarama yapılmış embriyo hem kan sulandırıcı kullanmamıza rağmen oluşmazsa doktorlar altarnatid bi şeyler düşünmesi gerekiyor. Mesela bana genetik tarama önermemişti eğer başarısızz olursak genetik tarama yaparız demişti ama şimdiki aklım olsa genetik taramalı embriyo transferi olurdum en azından kafamda soru işareti olmazdı
Bakın hepimizde birer pişmanlık var... Bunu doktorlarımızın ön görmesi gerekmiyor mu yapsınlar yaa ne gerekse değilmi ama maalesef kelime bu ( diyecek kelime bulamıyorum ) Sonuç on tane sebep sonuç ilişkisi kuruveriyorlar anındaa çok acı gerçekten herşeyimiz para olmuş doktor doktor gezip deneme yanılma yöntemiyle senelerce maddi manevi yıpraniyoruz ...

Aynen öyle birde ilk transferlerimden biri tutsa düşük olacakti yüksek ihtimal kam sulandirici kullanmadigim için ve yine ben uzulecektim bunlari dusunmuyorlar malesef deneye deneye yapiyolar herşeyi psikolojim falan kalmadi zaten artık transfer olmaya korkar oldum negatif gorucem diye
Lütfen hepimiz doktorumuza soru soralım talep edelim yapmiyormu gidip üç doktor daha gezip görüşelim bilgi bankası yapalım kendimize bir emriyoo 3.cu 5. Ci güne nasıl geliyor ne stres ve sıkıntı ile geliyor sadece cüzdan para gibi görüyolar bizi bende sizin gibiyim korkuyorum ne olacak diye yine başarısız mı olacak diye bu stres ile tranfere gireceğiz Allah yardımcımız olsun

Bakın hepimizde birer pişmanlık var... Bunu doktorlarımızın ön görmesi gerekmiyor mu yapsınlar yaa ne gerekse değilmi ama maalesef kelime bu ( diyecek kelime bulamıyorum ) Sonuç on tane sebep sonuç ilişkisi kuruveriyorlar anındaa çok acı gerçekten herşeyimiz para olmuş doktor doktor gezip deneme yanılma yöntemiyle senelerce maddi manevi yıpraniyoruz ...
Boş yere zaman kaybettiriliyor sürekli karşımıza yeni bi etap çıkıyor. Zaman kaybını da geçtim her başarısızlık ümit kaybı ve stres yapıyor acaba hiç hamile kalamıyor muyum başka bir şey mi var doktorlar mı görmüyor gibi paronayak düşüncelere giriyor insan. Bilsem mi gün çocuk sahibi olabileceğime emin olsam kasmam bu kadar ama başarısızlıklar karşısında maalesef psikolojimizi sağlam tutamıyoruz. Bana biri şimdi çocuk düşünüyoruz ne yapalım diye sorsa doktor oldum yani zaman kaybettirmeyen çözerim işini ama bizim doktorlar da yok o 😀 yok git 6 ay dene gel olmadı mı sperm testi onda problem mi yok o zaman takviye alalım onda da mı olmadı tatile gidin gelin olcak yine mi olmadı tüplere bakalım vs…. Hepsine baksanıza başta yani. Tüplerimin kontrolüne gelene kadar 1 yıl kaybettim meğerse sorun tüpmüş. Sürekli çocuğunuz olur hiç sorun yok diyip gönderildim sonunda hüsran. Tüp bebeğe başladık genetik önermediler ee bu sefer 4 5 başarısızlıktan sonra öneriyoruz diyorlar. Deneme tahtası mıyız sürece yeniden başlamak maddi manevi ne kadar zor. Valla uzun uzun yazdım, yazsam daha çok destan olur da neyse 😀

MaşaAllah hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun insaAllah ikiz olsun ikiz inşallah emriyo yapıştırıcı veya serum yapıldımı canım faydasi varmı banada önerdi doktor 10 cû haftaya kadar yaptıranlar olmuş insan herşeyi yapmak istiyor aklımızda kalmasın Allah'ım hepinizin kucaklarıni doldursun 🤲🤲🤲 ❤️
Yok ilaçlarım dışında bir şey kullanmıyorum 🙂🙂 inşallah 2 yumoşumda bana tutunur 🥰

Lütfen hepimiz doktorumuza soru soralım talep edelim yapmiyormu gidip üç doktor daha gezip görüşelim bilgi bankası yapalım kendimize bir emriyoo 3.cu 5. Ci güne nasıl geliyor ne stres ve sıkıntı ile geliyor sadece cüzdan para gibi görüyolar bizi bende sizin gibiyim korkuyorum ne olacak diye yine başarısız mı olacak diye bu stres ile tranfere gireceğiz Allah yardımcımız olsun
Amin canım inşallah bu sefer hepimiz müjdeli haberleri alırız inşallah🤲🏻 soruyorum inan ki herşeyi soruyorum ama doktorada zorla birşey yaptiramiyorsun iste Allah var ilk denememde nasil olsa bi sorunumuz yok kesin tutar diye biseyi kafama takmadim çok fazla bi bilgimde yoktu zaten ama bir negatif iki negatif derken artik dedim noluyo artik bi sebebinin bulunmasi lazim dedim ama hala tam bi sebebini bulamadilar kanda pıhtılaşma dışında

Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah 🌸

Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi 🌸
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz 🌸

ANNE ADAYI
SONUÇ
umutcannn umutcannn 293 Eylül:dua:
@Pharmacist1212 Eylül:dua:
@Zeynep8793301 Eylül:dua:
@moral arayan:dua:
@ayse vera348 Eylül:dua:
-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- 289 Eylül:dua:
@dorcha1338 Eylül:dua:
H helmetan :dua:
@sedakaraaslan1 Eylül:dua:
@busra2626 Eylül:dua:
@jojumis14 Eylül:dua:
P Papatyammkuzumm 16 Eylül:dua:
ebrar0635 ebrar0635 1 Eylül:dua:
@meryemsur:dua:
@husna16:dua:
@mirayyy1225 Ağustos🙁
@karamel Latte26:dua:
@izmrgl3315 Eylül:dua:
@avokadokadin:dua:
@Sibelll374 Eylül:dua:
@yumukgulsah2 Eylül:dua:
@aysimam19934 Eylül:dua:
@birmucizeistiyorum324 Eylül:dua:
@kuzeyyulduzi:dua:
@Macengcans2820 Eylül:dua:
Z zaraam 8 Eylül:dua:
@Yasbel319 Eylül:dua:
@Senosunuzzzz246 Eylül:dua:
@neolurneolmaz5 Eylül:dua:
T tupbebekseruvenim 6 Eylül:dua:
K kafadadelisorular 381 Eylül:dua:
@ggllssrrnn1 Eylül:dua:
@complex361 Eylül:dua:
E emreko :dua:
Canımmm beni de ekle 11 Eylül 😻🙏🥳

İyi geceler arkadaşlar 🙂bu benim 3. Transferim oldu 2 yumoş transfer edildi . Bu transferim çok rahat geçti çünkü çok sıkışmamıştım doktorum sonda yardımıyla suni bir şekilde idrara sıkıştırdı beni ve sonra transfer yapıldı yapıldıktan hemen sonra sondadan hem içtiğim sular hemde suni verilen su boşaltıldı hem rahat bir şekilde uzandım aklımda tuvalete gitmek yoktu eğer sıkışık gitmek sizi strese sokucasa doktorunuzla konuşun bence bu şekilde strese girmeden transferiniz olmuş olur 🤗

Koyulaşma hemen olmayabilir. Olmaz ise endişelenmeyin. Ben net çizgiyi 9. günde gördüm. 6-7-8 hep hayalet ve silik çizgiydi.
Transfer öğleden sonra olmuşsa o günü 1. Gün olarak mı sayıyorsunuz? Yani ben geçen hafta cuma günü saat 15 e doğru işleme girdim. Bugün kaçıncı günüm diye saymalıyım?hatta şu saat🙄 birde işlem sonrası kolumdan bir iğne yaptılar ertesi sabah 9 da yapmam içinde bir iğne verdiler çatlatma iğnesi gibi bişey dediler. O da erken gebelik testine etki eder mi derseniz? Neden soruyorum. Çünkü az önce test yaptım ve çok silik bir çizgi görüyorum. Hem iğneleri n isimlerini hemde testi eklemeye çalışacağım. Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_0297.jpeg
    IMG_0297.jpeg
    38,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_0298.jpeg
    IMG_0298.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 89
Transfer öğleden sonra olmuşsa o günü 1. Gün olarak mı sayıyorsunuz? Yani ben geçen hafta cuma günü saat 15 e doğru işleme girdim. Bugün kaçıncı günüm diye saymalıyım?hatta şu saat🙄 birde işlem sonrası kolumdan bir iğne yaptılar ertesi sabah 9 da yapmam içinde bir iğne verdiler çatlatma iğnesi gibi bişey dediler. O da erken gebelik testine etki eder mi derseniz? Neden soruyorum. Çünkü az önce test yaptım ve çok silik bir çizgi görüyorum. Hem iğneleri n isimlerini hemde testi eklemeye çalışacağım. Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim
Cnm ovitrelle catlatma iğnesi diye biliyorum bana transferden 6 gün önce yapmışlardı lucrin i bilmiyorum diğeri gebelik testi

Ovirtelle içinde beta hcg var etkisi 10 gün içinde geçiyor

Transferden sonraki gün 1. Gün olarak sayılıyor diye biliyorum ve evet size ertesi gün çatlatma iğnesi vermişler niye bilmiyorum demekki böyle bir yöntem var yeni öğrendim. Ve tekrar evet çatlatma iğnesi 10 gün kadar pozitif gösteriyor.

Back