2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kesinlikle buna katılıyorum. Bunu sorun ama genelde gerek görmüyorlar sanırım bi sorunu yoksa hastanın

Benim ilk günden beri kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ama ilaç etkisidir diyorum sadce bu gece karnım ağrıdı biraz korktum hatta bende merak ediyorum sizlerde durumlar nasıl

İki gündür sürekli açım, onun dışında bugün kasık ağrısı ve sağ böbreğime doğru sancı yapıyor özellikle adım atarken ayakta kalınca tedirgin etti beni.

Benim iğnenin 11. Günü transferin 6. Günü bugün 3. Gün çift embriyo idi . Predictor de çizgi çıktı iğne etkisi dün gitmişti testte çizgi yoktu . Sizce erken mi

Çift çizgimi cıktı teste.
İğnenin etkisi dün gittiyse gebelik olabilir
Dün yapmıştım çizgi yoktu iğne etkisi gitti diye düşündüm . Bugün tekrar yaptım çizgi belirdi ben net görüyorum foto ekliyim bakayım siz görüyor musunuz

Eklentiler

• E9A7438E-EDD6-4987-B280-401190BB93C1.jpeg
    183,8 KB · Görüntüleme: 93
Aynen öyle valla benim sebepsiz infertilete mesela asla bi sebep bulamadilar üç kez transfer oldum üçüde 5.gun ve iyi kalite embriyolardi ama üçüde tutmadı ilkinde o kadar istememe ragmen genetik testi yapmadilar gerek yok diye bu sefer yaptim kromozomlarda sorun çıkmadı ama kan pihtilasmasi çıktı şimdi opuden sonra kan sulandirici kullanicam belkide o yuzden tutmadi bilemiyoruz ama en azinsan bu defa kafamda soru işaretleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…