- 14 Ocak 2015
- 368
- 321
- 323
- 38
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Kesinlikle buna katılıyorum. Bunu sorun ama genelde gerek görmüyorlar sanırım bi sorunu yoksa hastanınBende buradan araştırdım pek bir bilgim yok evet aynen dediğiniz gibi ama kutuda gördüm
Ben bu şekilde soracağım doktoruma ..Her hastaya neden takip edilmiyor bakılmıyor kan pıhtılaşması varmı kan sulandırıcı kullanması gerekmi diye yapılması vs gereken ne varsa söylenmeli bir klinikte yapılıp diğerinde neden yapılmıyor.. Nasil diğer kan tahlillerini yaptırmak zorundayız. illaki düşük yada kimyasal gebelik mi yaşamamız gerek... Düşük oluyor kimyasal oluyor vücudunuz emriyoyu kabul etmiyor.. Cevap bu değil hayır ... Biz hastaların bilinçlenip ne işlem yaptiriyorsak bilinçli yaptırmamız gerekiyor.. Gereklilik ve öneri ile işlem yaptıriyoruz herkes kafasına göre ...
Tabi hemen güncelliyorumCanım bnm tarihi 12 eylül olarak güncellermisn
Ooo ya hepsi tutarsaKızlar canım çok sıkılıyır yatmaktan yaaa. Benim 4 embriyo transfer edildi 3 yada 4 yaptıracak olan varmı ?
Benim ilk günden beri kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ama ilaç etkisidir diyorum sadce bu gece karnım ağrıdı biraz korktum hatta bende merak ediyorum sizlerde durumlar nasılMerhababirmucizeistiyorum A aysimam1993 kızlar bugün herhangi bir değişiklik hissediyor musunuz kendinizde ?
MaşAllah neden 4 transfer embriyo çok diyemiKızlar canım çok sıkılıyır yatmaktan yaaa. Benim 4 embriyo transfer edildi 3 yada 4 yaptıracak olan varmı ?
Ay tutsun derdim o olsun öncekindede 3 olmuştu kimyasal oldu ilaçları kullanmadım kanamaya döndü yaOoo ya hepsi tutarsa
Yok yurt dışında tedavi böyle 5 embriyo oluyor genelde kıbrıs. Öncekinde 3 dü bu sefer içinde düşük kalitede var diye 4 ünüde verelim dediler Allahım inşallah biri bari tutar amin hepimizeMaşAllah neden 4 transfer embriyo çok diyemi
Benim ilk günden beri kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ama ilaç etkisidir diyorum sadce bu gece karnım ağrıdı biraz korktum hatta bende merak ediyorum sizlerde durumlar nasıl
Göğüslerimde hassasiyet oldu kasıklarımda bir dolgunluk var araç kullanırken bariz hissediliyor .Merhababirmucizeistiyorum A aysimam1993 kızlar bugün herhangi bir değişiklik hissediyor musunuz kendinizde ?
Göğüslerimde hassasiyet oldu kasıklarımda bir dolgunluk var araç kullanırken
Herşeyden korkuyoruz valla bugün bir grupta arkdaşın hiç belirtisi yoktu pozitif oldu o yüzden her ağrıda acaba adetmi olcam diye korkmaya başladım benİki gündür sürekli açım, onun dışında bugün kasık ağrısı ve sağ böbreğime doğru sancı yapıyor özellikle adım atarken ayakta kalıncatedirgin etti beni.
Tutsunda 2 tutsun onunda riskleri var ama üçüz hepten riskli.Ay tutsun derdim o olsun öncekindede 3 olmuştu kimyasal oldu ilaçları kullanmadım kanamaya döndü ya
Çift çizgimi cıktı teste.Benim iğnenin 11. Günü transferin 6. Günü bugün 3. Gün çift embriyo idi . Predictor de çizgi çıktı iğne etkisi dün gitmişti testte çizgi yoktu . Sizce erken mi
Dün yapmıştım çizgi yoktu iğne etkisi gitti diye düşündüm . Bugün tekrar yaptım çizgi belirdi ben net görüyorum foto ekliyim bakayım siz görüyor musunuzÇift çizgimi cıktı teste.
İğnenin etkisi dün gittiyse gebelik olabilir
Aynen öyle valla benim sebepsiz infertilete mesela asla bi sebep bulamadilar üç kez transfer oldum üçüde 5.gun ve iyi kalite embriyolardi ama üçüde tutmadı ilkinde o kadar istememe ragmen genetik testi yapmadilar gerek yok diye bu sefer yaptim kromozomlarda sorun çıkmadı ama kan pihtilasmasi çıktı şimdi opuden sonra kan sulandirici kullanicam belkide o yuzden tutmadi bilemiyoruz ama en azinsan bu defa kafamda soru işaretleri yokBende buradan araştırdım pek bir bilgim yok evet aynen dediğiniz gibi ama kutuda gördüm
Ben bu şekilde soracağım doktoruma ..Her hastaya neden takip edilmiyor bakılmıyor kan pıhtılaşması varmı kan sulandırıcı kullanması gerekmi diye yapılması vs gereken ne varsa söylenmeli bir klinikte yapılıp diğerinde neden yapılmıyor.. Nasil diğer kan tahlillerini yaptırmak zorundayız. illaki düşük yada kimyasal gebelik mi yaşamamız gerek... Düşük oluyor kimyasal oluyor vücudunuz emriyoyu kabul etmiyor.. Cevap bu değil hayır ... Biz hastaların bilinçlenip ne işlem yaptiriyorsak bilinçli yaptırmamız gerekiyor.. Gereklilik ve öneri ile işlem yaptıriyoruz herkes kafasına göre ...
Bence erkenBenim iğnenin 11. Günü transferin 6. Günü bugün 3. Gün çift embriyo idi . Predictor de çizgi çıktı iğne etkisi dün gitmişti testte çizgi yoktu . Sizce erken mi
Aaa ben görüyorumDün yapmıştım çizgi yoktu iğne etkisi gitti diye düşündüm . Bugün tekrar yaptım çizgi belirdi ben net görüyorum foto ekliyim bakayım siz görüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?