- 13 Ocak 2023
- 21
- 35
- 3
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Merhaba hoşgeldinizMerhaba kızlar 1 eylülde 1 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bu ikinci tüp bebek denememiz. 13 Eylül test günüm. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah pozitif olur.
Hoşbuldum teşekkürlerMerhaba hoşgeldinizekleyelim sizi de inşallaj güzel sonuçlarınız olur
12 tane 150 tlO en pahalı olandı değil mişu erken gebelik şeklinde
şimdi bildim siz atınca12 tane 150 tleczaneden alınca deli para. Herkesin kendini rahatlatması farklıdır. Ben hergün yapıcam 3. Günden itibaren 12 gün hamile sanmam kendimi en azından öncekindede öyle yaptım stres yapmadım yani ama tem tersi olan kişilerde var tabi
Ben transfer den önce alıyorm 4 tane koyuyorm kenaraşimdi bildim siz atınca
Prodictor mu vardı bide erken gebelik baya pahalı bi test.
Bende bu tarz bişey alayım kendimi biliyorum yapmak isterim çünkü eşime yalvarmak zorunda kalıyorum işten gelirken al diye
Oda yaptırmak istemiyor. En azından dediğiniz gibi kendimizi biliriz
Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül S sunshinebaby 11 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan @ayse vera 34 8 Eylül -kuzeyildizi- 28 9 Eylül @dorcha1 33 8 Eylül H helmetan @sedakaraaslan 1 Eylül @busra262 6 Eylül @jojumis 14 Eylül P Papatyammkuzumm 16 Eylül @ebrar0635 1 Eylül @meryemsur @husna16 @mirayyy12 25 Ağustos karamel Latte 26 @izmrgl 33 15 Eylül @avokadokadin @Sibelll 37 4 Eylül @yumukgulsah 2 Eylül @aysimam1993 4 Eylül birmucizeistiyorum 32 4 Eylül @kuzeyyulduzi @Macengcans 28 20 Eylül @zaraam 8 Eylül @Yasbel 31 9 Eylül Senosunuzzzz 24 6 Eylül @neolurneolmaz 5 Eylül @tupbebekseruvenim 6 Eylül @kafadadelisorular 38 1 Eylül G ggllssrrnn 1 Eylül FLZGUL 31 11 EYLÜL
canım çıkma ihtimali çok çok yüksek .9 gün olmuş. normalde bizim transferler için 10. günde kan istiyorlar.Kizlar bugün 9. günü transferimin. Dondurulmus 5 günlük transferiydi. Sizce yarin idrar testi yapsam sonuç çikar mi? Kan testim pazartesi
benimde pazartesi kontrol hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)Şimdi 5. Transferimi olucam işte canm estrofem kullanıyorum rahim kalınlaştırma aşamasındayım pazartesi kontrolüm var transfer tarihim belli olucak
Bende buradan araştırdım pek bir bilgim yok evet aynen dediğiniz gibi ama kutuda gördümAslında bana doktorum bu konuda bir şey demedi ben kendim araştırdım ve gebelik aşısı hakkında ne düşündüğünü sordum. Sana yapabiliriz dedi. Kan alıyorlar bizden labaratuarda belli bi hormon üretiliyor kanımızdan sonra transferde Rahime enjekte ediliyormuş. Bahsettiğiniz kit olayını anlamadım. Çünkü benim bildiğim bizden kan alıp labaratuarda işleyip transferse rahme enjekte ediyorlar. Sizde kontrolünüzde bir sorarsanız doktorunuza buraya da yazabilir misiniz bilgileniriz
Ben bu şekilde soracağım doktoruma ..Her hastaya neden takip edilmiyor bakılmıyor kan pıhtılaşması varmı kan sulandırıcı kullanması gerekmi diye yapılması vs gereken ne varsa söylenmeli bir klinikte yapılıp diğerinde neden yapılmıyor.. Nasil diğer kan tahlillerini yaptırmak zorundayız. illaki düşük yada kimyasal gebelik mi yaşamamız gerek... Düşük oluyor kimyasal oluyor vücudunuz emriyoyu kabul etmiyor.. Cevap bu değil hayır ... Biz hastaların bilinçlenip ne işlem yaptiriyorsak bilinçli yaptırmamız gerekiyor.. Gereklilik ve öneri ile işlem yaptıriyoruz herkes kafasına göre ...Bahsettiğiniz acaba embriyoyu vücut yabancı görüp atmasın diye mi acaba. Kan alıp ona göre işlem yapıldıgı için.
Ben ilk defa sizden duyuyorum bu tarz bir şey olduğunu.
Zaten bizim hastanede böyle embriyo glue bağışıklık serumu tarzı şeylerde pek önerilmiyor. Hatta kan sulandırıcı bile vermiyorlar hasta da herhangi bir geçmiş düşük ya da özellikle pıhtılaşma gibi bir durum yoksa.
Evet farkettim Türkiye de ki doktorlar daha erken yapiyorlar. Ben yurtdisinda yasiyorum bana doktorum 11 eylülden önce test yapma dedi...canım çıkma ihtimali çok çok yüksek .9 gün olmuş. normalde bizim transferler için 10. günde kan istiyorlar.
Amin inşallah canımbenimde pazartesi kontrol hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
İdrar da da cıkar kanda da canım .Kizlar bugün 9. günü transferimin. Dondurulmus 5 günlük transferiydi. Sizce yarin idrar testi yapsam sonuç çikar mi? Kan testim pazartesi
İnşallah pozitif hberini alırsınız benim de 11 eylül de transfer 5. Gün embriyosu konulcakmış çok zorlu bi süreç içim içime sığmıyorKizlar bugün 9. günü transferimin. Dondurulmus 5 günlük transferiydi. Sizce yarin idrar testi yapsam sonuç çikar mi? Kan testim pazartesi
Canım bnm tarihi 12 eylül olarak güncellermisnşimdi bildim siz atınca
Prodictor mu vardı bide erken gebelik baya pahalı bi test.
Bende bu tarz bişey alayım kendimi biliyorum yapmak isterim çünkü eşime yalvarmak zorunda kalıyorum işten gelirken al diye
Oda yaptırmak istemiyor. En azından dediğiniz gibi kendimizi biliriz
Bir çok zorluktan geçiyoruz bu süreçte ama ennn zoru beklemekmiş gerçekten...İnşallah pozitif hberini alırsınız benim de 11 eylül de transfer 5. Gün embriyosu konulcakmış çok zorlu bi süreç içim içime sığmıyor
İnşallah beklediğimizin müfakatını alırız hepimizBir çok zorluktan geçiyoruz bu süreçte ama ennn zoru beklemekmiş gerçekten...
Aslında şu yüzden kan sulandırıcı veriliyor. Eğer her şey uygunsa sorun yoksa bebek iki nedenden tutunmazmış. 1- kan pıhtısı sorunu 2- genetik anomoli kaynaklı. O yüzden ilk seçeneği kafadan atmak için direkt kan sulandırıcı veriyorlar. Ayrıca bağışıklık baskılayıcıda veriliyor ki bebeği bünye kabul etsin bunları bana fiks veriyor doktorum. Ha bi de genetik tarama yapıldıysa ve olumsuzluk olduysa o zaman diyorlar ki sıkıntı başka daha dikkatli başka bi şeye bakmalıyız diye düşünüp oralara yöneliyorlar. Hem genetik tarama yapılmış embriyo hem kan sulandırıcı kullanmamıza rağmen oluşmazsa doktorlar altarnatid bi şeyler düşünmesi gerekiyor. Mesela bana genetik tarama önermemişti eğer başarısızz olursak genetik tarama yaparız demişti ama şimdiki aklım olsa genetik taramalı embriyo transferi olurdum en azından kafamda soru işareti olmazdıBende buradan araştırdım pek bir bilgim yok evet aynen dediğiniz gibi ama kutuda gördüm
Ben bu şekilde soracağım doktoruma ..Her hastaya neden takip edilmiyor bakılmıyor kan pıhtılaşması varmı kan sulandırıcı kullanması gerekmi diye yapılması vs gereken ne varsa söylenmeli bir klinikte yapılıp diğerinde neden yapılmıyor.. Nasil diğer kan tahlillerini yaptırmak zorundayız. illaki düşük yada kimyasal gebelik mi yaşamamız gerek... Düşük oluyor kimyasal oluyor vücudunuz emriyoyu kabul etmiyor.. Cevap bu değil hayır ... Biz hastaların bilinçlenip ne işlem yaptiriyorsak bilinçli yaptırmamız gerekiyor.. Gereklilik ve öneri ile işlem yaptıriyoruz herkes kafasına göre ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?