2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

O en pahalı olandı değil mi şu erken gebelik şeklinde
12 tane 150 tl eczaneden alınca deli para. Herkesin kendini rahatlatması farklıdır. Ben hergün yapıcam 3. Günden itibaren 12 gün hamile sanmam kendimi en azından öncekindede öyle yaptım stres yapmadım yani ama tem tersi olan kişilerde var tabi

Eklentiler

• IMG_5780.png
    423,2 KB · Görüntüleme: 34
şimdi bildim siz atınca
Prodictor mu vardı bide erken gebelik baya pahalı bi test.
Bende bu tarz bişey alayım kendimi biliyorum yapmak isterim çünkü eşime yalvarmak zorunda kalıyorum işten gelirken al diye
Oda yaptırmak istemiyor. En azından dediğiniz gibi kendimizi biliriz

Ben transfer den önce alıyorm 4 tane koyuyorm kenara

Ay çok zor test yapmamak gerçekten, ben de kendimi zor tutuyorum desem yeri . neyseki haftasonu hareketli geçecek o yüzden yapmam muhtemelen. Eltimler geliyor yatılı misafir. bir önceki transferde de görümcem gelmişti aniden. ve onlar evdeyken gizli gizli gebelik testi yapmıştım. Çift çizgiyi görünce gece bir bahane bulup evin yakınındaki hastaneye gidip kan vermiştik. pozitifi görünce o gece heycandan uyuyamamıştık. Kimseye de söyleyemiyorduk.

Son düzenleme:
Bende buradan araştırdım pek bir bilgim yok evet aynen dediğiniz gibi ama kutuda gördüm
Ben bu şekilde soracağım doktoruma ..Her hastaya neden takip edilmiyor bakılmıyor kan pıhtılaşması varmı kan sulandırıcı kullanması gerekmi diye yapılması vs gereken ne varsa söylenmeli bir klinikte yapılıp diğerinde neden yapılmıyor.. Nasil diğer kan tahlillerini yaptırmak zorundayız. illaki düşük yada kimyasal gebelik mi yaşamamız gerek... Düşük oluyor kimyasal oluyor vücudunuz emriyoyu kabul etmiyor.. Cevap bu değil hayır ... Biz hastaların bilinçlenip ne işlem yaptiriyorsak bilinçli yaptırmamız gerekiyor.. Gereklilik ve öneri ile işlem yaptıriyoruz herkes kafasına göre ...

Kizlar bugün 9. günü transferimin. Dondurulmus 5 günlük transferiydi. Sizce yarin idrar testi yapsam sonuç çikar mi? Kan testim pazartesi
İnşallah pozitif hberini alırsınız benim de 11 eylül de transfer 5. Gün embriyosu konulcakmış çok zorlu bi süreç içim içime sığmıyor

Canım bnm tarihi 12 eylül olarak güncellermisn

Aslında şu yüzden kan sulandırıcı veriliyor. Eğer her şey uygunsa sorun yoksa bebek iki nedenden tutunmazmış. 1- kan pıhtısı sorunu 2- genetik anomoli kaynaklı. O yüzden ilk seçeneği kafadan atmak için direkt kan sulandırıcı veriyorlar. Ayrıca bağışıklık baskılayıcıda veriliyor ki bebeği bünye kabul etsin bunları bana fiks veriyor doktorum. Ha bi de genetik tarama yapıldıysa ve olumsuzluk olduysa o zaman diyorlar ki sıkıntı başka daha dikkatli başka bi şeye bakmalıyız diye düşünüp oralara yöneliyorlar. Hem genetik tarama yapılmış embriyo hem kan sulandırıcı kullanmamıza rağmen oluşmazsa doktorlar altarnatid bi şeyler düşünmesi gerekiyor. Mesela bana genetik tarama önermemişti eğer başarısızz olursak genetik tarama yaparız demişti ama şimdiki aklım olsa genetik taramalı embriyo transferi olurdum en azından kafamda soru işareti olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…