• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benim ilk denememde belirtim vardı değerim 0 çıktı ikincide hiç ama hiç bi şeyim yoktu pozitif aldım valla hiç belirtiye yatmaya kalkmaya bakmıyor bu iş 😀
Ay tabii ki o da var da burda okuyunca bi dinlemiyor değilim. Olsa psikolojik olarak iyi hissedeceğim sanırım ondan. 3. gün embriyosuydu benim belki de erken. Bilemiyorummm

4.gunde bisey yok zaten 7.gunumdeyim başım ağrıdan çatlıyor ölücem ağrıdan ve çok hafif kasık ağrısı ve hafif mide bulantısı var inanılmaz derecede mide ekşimesi var ve yemek yemekte zorlanıyorum bence bir yerin ağrısın isteme
Sonu güzel olsun da umarım iyiye işarettir sizin için. Bakalım...☺️

Bağışıklıkla ilgili değilmiş senden aldığı kanı labaratuar ortamında prp gibi hormon veriyor sonra Rahime enjekte ediyor ve amacı rahmi gebeliğe hazırlamak ve embriyonun tutunmasını kolaylaştırmakmış. Bana da doktorum veya hastane demedi valla kendim araştıra araştıra doktor olduk 😀 sizin hastane Acıbadem mi genelde orası kan sulandırıcı iğne falan vermiyor hiç
Yok Memorial benim ki oda vermiyor

Şimdiii size güzel bir sorum var netten toplu gebelik testi alan var mı. Hangi marka alsak iyi olur tecrübeli hanımlar bekliyorum cevaplarınızı🌸😌

Bende öyle dedim yapmam dedim ama o çıkan iğne etkisindeki çizgi bile mutlu ediyor 😀 yapmamak elde değil insna merak ediyordum vakit geçsin diye oyalıyor arada testi görüp gerçeğini se nasip et allahım diyorumembriyo

Bende öyle dedim yapmam dedim ama o çıkan iğne etkisindeki çizgi bile mutlu ediyor 😀 yapmamak elde değil insna merak ediyordum vakit geçsin diye oyalıyor arada testi görüp gerçeğini se nasip et allahım diyorum
embriyo transferi sonrası çatlatma iğnesi mi yapıyorlar kaçıncı günde

Back