• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Awoxu nettenmi aldin cnm bende dusunyrm kalitelimi testleri
Daha önce prodoctor ve softec marka kullanmıştım ikisinden de pek memnun kalmadım hem kuruma çizgisi çıkardılar hem de bazılarında yatay çizgi çıkıyordu. Awoxu forumdan gördüm kullanıp memnun kalanlar vardı ben de ilk defa deneyeceğim. İnternetten satın almıştım canım. Bizim burdaki eczanelerde malum belalı artimed testimiz var 😅

Ay balım zamanla tecrubelenirsin merak etme 😄 yumurta büyüyünce sen basla.teste doktorun soyledigi degerde mesela dr sana 15 dedi 18 dedi 21 dedi ne derse artik testin koyuluguna bakarsin. Sonra catlatma verdiginde testini takip edersin bunlarin hepsi gelecek aylarda sana referans olur
E peki iğneyi yaptırmadan koyu görürsem napcam🤣 yarabbim

Kızlar birkaç gündür forumu okuyorum ama yazamadım. Pozitif haberlerinizi gördüm çok sevindim. @Lioo hayırlı olsun canım. Reglime 8 gün kaldı. 3 şubat takvime göre. Batı benimle yakın olan var mı? Ne zaman başlıyoruz testlere ☺️ ben geçen aydan awox testlerimi hazır etmiştim salı günü başlayacağım
Ayyy benimde 3 subat 🙈 varmı belirti vs

Daha önce prodoctor ve softec marka kullanmıştım ikisinden de pek memnun kalmadım hem kuruma çizgisi çıkardılar hem de bazılarında yatay çizgi çıkıyordu. Awoxu forumdan gördüm kullanıp memnun kalanlar vardı ben de ilk defa deneyeceğim. İnternetten satın almıştım canım. Bizim burdaki eczanelerde malum belalı artimed testimiz var 😅
🤣🤣Belali bencede

Bende bi kere gtmistm doktor 19 mm dedi yumurtlalar ayin 10 unda gtmistm doktora 13unde pik oldu 15 inde çatladi 🥰tecrubemi paylasiym dedim😊🌸
Evet benimde aynı bu şekilde oldu bakalım bende 1,5 yıldır deniyorum pcos var bende ama eşim vardıylı calışıyor birde yumurtlamayı denk getiremedik sanırım bu ay umutluyum 🙈

Evet benimde aynı bu şekilde oldu bakalım bende 1,5 yıldır deniyorum pcos var bende ama eşim vardıylı calışıyor birde yumurtlamayı denk getiremedik sanırım bu ay umutluyum 🙈
Benim daha uzun zaman oldu adetlerim duzensiz ondan tutturamadik sanirim😂 2.bucuk sene benim esimde vardiyali calisiyor iki ay ovulasyonla takip ettm inşallah bu ay gelir bebiş🌸 3gün var reglime bakalim hayirlisi test yapmadim suprz olsun çarsamba gunu ypcm😊

Benim daha uzun zaman oldu adetlerim duzensiz ondan tutturamadik sanirim😂 2.bucuk sene benim esimde vardiyali calisiyor iki ay ovulasyonla takip ettm inşallah bu ay gelir bebiş🌸 3gün var reglime bakalim hayirlisi test yapmadim suprz olsun çarsamba gunu ypcm😊
Ayy hadiii inşallah güzel haberler alırsın bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah 🙏🏻🙏🏻😍 benimde hep düzensiz ovulasyon testiyle takip ettim ama pik yakalayamadım hiç bu ay klomen ile yumurta büyütüp takip ettik ilk defa pik yakaladım benim daha 9 gün filan var bekliyorum 🙈 inşallah herkes hayırlı sağlıklı bebiş haberleri alır

Şu anda 2 tane ev olması beni yoruyor henüz daha bugün evimde düzenleme olayı yapabildim Aslında buradaki yani İlk evimi çok özlüyorum hiç gidesim de yok ama oraya gidince de iyi ki geldim diyorum sessizlik akraba yok mis gibi yalnızlık. Güneydoğu'da seneye görevimiz bitince buraya kesin dönüş olunca kuzum yine curcunalı hayat beni bekleyecek hele yazın düşünemiyorum. Sizlere bir de danışmak istiyorum eltim bana iki gündür çok yakın davranıyor Yani şöyle bir şey var kızın tavırları çok net Ben sizin gibi değilim demeye çalışıyor yani çat çat her şeyi söylüyor kayınvalideme bile bu akşam büyük yengeye çık istersen dedi kandil için ısrarla istemiyorum dedi çıkmayacağım ben o kadını sevmedim de diye çatır çatır şaka gibi.. neyse kandil olduğu için evimde dinleniyorum şu an hatta yatağımı bile özlemişim gömüldüm kızımla dinleniyoruz sol bacağım aşırı uyuşuyor ağrıyor yumurtam pek olmak üzere mi acaba en son 8'de lavaboya girdim Çay çok içtim gece 1100'de test yapsam 3 saatlik idrarla olur mu acaba. Koca bardakla çay içtim bir sürü O çok etki eder mi yani 7 gibi içtim 11'e etkisi olur mu
Gorev bitince istedigi yere tayin isteyebliyormu esin canim baska sehre gdin mutlu deglsen orada 11 buçuk gibi yap garanti olsun canim testi 🌸uykun erken gelmezse 🥰

Ayy hadiii inşallah güzel haberler alırsın bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah 🙏🏻🙏🏻😍 benimde hep düzensiz ovulasyon testiyle takip ettim ama pik yakalayamadım hiç bu ay klomen ile yumurta büyütüp takip ettik ilk defa pik yakaladım benim daha 9 gün filan var bekliyorum 🙈 inşallah herkes hayırlı sağlıklı bebiş haberleri alır
İnşallah kuzum sen devlettemi yaptryrsn yumurta takibi ozeller yapiyor degilmi

Eklentiler

• 20250126_202048.jpg
    20250126_202048.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 22
Gorev bitince istedigi yere tayin isteyebliyormu esin canim baska sehre gdin mutlu deglsen orada 11 buçuk gibi yap garanti olsun canim testi 🌸uykun erken gelmezse 🥰
Kuzum evimiz var diye kıra vermez asla. Yazları da buradayız 3 ay karne günü hop gelıyor . Bir de kendi yasadgm yer gibisi yok cennet gibi. Bide Burda herşeyimiz ıgnemızı bile götürmedik. Orada kıra veriyoruz o bile insana koyuyor evi varken baska eve ödemek. Aslında mutluyum sadece kuru kalabalık cok bazen😍 ama bana kv geldi ya kaldı fln. Ay ne zormus. Yakınken kalma durumu yok. Ben aaltlı üstlü oturmanın kıymetinş anladım. Uzaktan rhaatmıs kımse gelip kalmıyor evinde 🤪🤣

Evanora Evanora kuzu sabah ates ölcerken koltuk altindanmi olcmek gerekiyo dil altimi
Asıl dil altı diyorlar ama benm ikisi de paralel değişiyor mesela bu sabah koll altım 35.7 cktı dil altı 36.2.. dün 36.5 cktı bugun düştü belli ki pikim yakın. Döngu 11 ya bole siddetli agrı istiyorum lh yapmak ıcın malum 2 test kaldı bdha da almam dogru zmanda yapayım 🥰🤩

İnşallah kuzum sen devlettemi yaptryrsn yumurta takibi ozeller yapiyor degilmi
Ben özelde yaptırdım ama devlette yaptıranıda duydum yani aslında özel olarak yumurta takibi için gitmedim cocuk olmadıgı için gittm bir sürü tahlilim vs yapıldı kontroller yapıldı rahime bakıldı daha sonrasında yumurta geliştirici kullandım ilk denememiz takip olduu umarım daha ilerisine ihtiyaç kalmaz ve hamileyimdir 🙈

Kızlar hayıt tohumu kullanan war mı nasıl kullanıyosunuz bende aldım bilgi werir misiniz
Benim yengem kullanmıştı bı dönem sabah akşam iciyordu yumurtalıkları çatlamaya yardımcı oluyor çay gibi sanırım kaynatiyorsun sorarım yine kesin bilgi veririm cnm

Allah aşkına gülsem mi ağlasam mı az önce kızlara ovülasyon testini yapsam mı dedim en son 8'de WC'ye girdim. 11.30'da girerim diye düşündüm resmen Şimdi lavaboya girdim yaptım 🤣🤣 öyle gitti ellerimi yıkarken aklıma geldi inanamıyorum ya O kadar uzağım Yani bu ay çocuk fikrinden kızlar siz düşünün 🤣 ee ben ne yapayım şimdi ovulasyon testini sabah mı yapayım yani 🤣 eva0108 eva0108 eylulesma eylulesma babylovee babylovee

Back