- 5 Haziran 2021
- 111
- 35
- 48
- 34
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Amin inşallahinşallah tek seferde pozitifleri görürüz.Tabi öncesinde rahmin hazır olması için çokça dua ediyorum
Ay tabii ki o da var da burda okuyunca bi dinlemiyor değilim. Olsa psikolojik olarak iyi hissedeceğim sanırım ondan. 3. gün embriyosuydu benim belki de erken. BilemiyorummmBenim ilk denememde belirtim vardı değerim 0 çıktı ikincide hiç ama hiç bi şeyim yoktu pozitif aldım valla hiç belirtiye yatmaya kalkmaya bakmıyor bu iş
Sonu güzel olsun da umarım iyiye işarettir sizin için. Bakalım...4.gunde bisey yok zaten 7.gunumdeyim başım ağrıdan çatlıyor ölücem ağrıdan ve çok hafif kasık ağrısı ve hafif mide bulantısı var inanılmaz derecede mide ekşimesi var ve yemek yemekte zorlanıyorum bence bir yerin ağrısın isteme
Sonucunuzu bende çok merak ediyorum. Güzel haberlerinizi bekliyoruzKizlar ya testte o kadar silik ciktiki acaba doğrumu yoksa ilaçlardan olabilirmi.
Çatlatma iğnesinin etkisi vücuttayken pozitif sonuçlar çıkabiliyor onun dışındaki diğer ilaçların çift çizgi çıkarma yetkisi yokKizlar ya testte o kadar silik ciktiki acaba doğrumu yoksa ilaçlardan olabilirmi.
Nick değiştim evet canımyaaa nick değişmişş canım ya 2021 haziran anneleri grubundaydık beraberrr
belki zamanı şimdidir canım suan hangi asamadasın?Nick değiştim evet canım
2020 ekim transferdi 2021 e girdiğimizde gebeliğim sonlanmıştı
Yok Memorial benim ki oda vermiyorBağışıklıkla ilgili değilmiş senden aldığı kanı labaratuar ortamında prp gibi hormon veriyor sonra Rahime enjekte ediyor ve amacı rahmi gebeliğe hazırlamak ve embriyonun tutunmasını kolaylaştırmakmış. Bana da doktorum veya hastane demedi valla kendim araştıra araştıra doktor olduksizin hastane Acıbadem mi genelde orası kan sulandırıcı iğne falan vermiyor hiç
Bende öyle dedim yapmam dedim ama o çıkan iğne etkisindeki çizgi bile mutlu ediyoryapmamak elde değil insna merak ediyordum vakit geçsin diye oyalıyor arada testi görüp gerçeğini se nasip et allahım diyorumembriyo
embriyo transferi sonrası çatlatma iğnesi mi yapıyorlar kaçıncı gündeBende öyle dedim yapmam dedim ama o çıkan iğne etkisindeki çizgi bile mutlu ediyoryapmamak elde değil insna merak ediyordum vakit geçsin diye oyalıyor arada testi görüp gerçeğini se nasip et allahım diyorum
Yok bana yumurta toplamadan önce yapıldı bugün 11. Günüembriyo transferi sonrası çatlatma iğnesi mi yapıyorlar kaçıncı günde
Şimdi 5. Transferimi olucam işte canm estrofem kullanıyorum rahim kalınlaştırma aşamasındayım pazartesi kontrolüm var transfer tarihim belli olucakbelki zamanı şimdidir canım suan hangi asamadasın?
Ben prodoctor erken gebelik testi trenyol canımŞimdiii size güzel bir sorum var netten toplu gebelik testi alan var mı. Hangi marka alsak iyi olur tecrübeli hanımlar bekliyorum cevaplarınızı
Doğal siklusta yumurtayı çatlatıp öyle transfer yapılıyor transfer sonrası çatlatma iğnesi kullanılmıyor yani öncesinde kullanıyoruz.embriyo transferi sonrası çatlatma iğnesi mi yapıyorlar kaçıncı günde
O en pahalı olandı değil miBen prodoctor erken gebelik testi trenyol canım
anladım canım.Yok bana yumurta toplamadan önce yapıldı bugün 11. Günü
anladım canım teşekkür ederim.Doğal siklusta yumurtayı çatlatıp öyle transfer yapılıyor transfer sonrası çatlatma iğnesi kullanılmıyor yani öncesinde kullanıyoruz.
Onun etkisi ne zaman geçiyorrDoğal siklusta yumurtayı çatlatıp öyle transfer yapılıyor transfer sonrası çatlatma iğnesi kullanılmıyor yani öncesinde kullanıyoruz.
İşte 10 gün çatlatma etkisi oluyor deniliyor ki biz transferden yaklaşık 6 gün önce yapıyoruz çatlatma iğnesini yani transferden sonra 5. Gün felan geçmiş oluyor artık.Onun etkisi ne zaman geçiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?