• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Iyi kuzum geliyor eşinde bak. Yarin bir güzel çıkın hava alın el ele gezin yürüyün biraz cocuklasin sana pamuk seker ismarlasin. Bende esimden istedim bu hafta sonu pamuk seker alcak bana 🤭 içimizdeki cocuk hep kalsin bizimle ki cocuklarimiz oldugunda onlarla güzel mutlu zamanlar gecirelim.
Üzülme ve stres yapma canim olur mu. Stres gebelige de regle de engel
Bnmde cnm cig kofte cekti gece gece yrn gidymde yiyim😊

Kızlar ya ben bu ay aşırı hamile olduğumu hissediyorum sırf bu yüzden de test yapmayı erteledim negatif çıkarsa diye de korkuyorum açıkçası. İlk defa böyle oldum yoksa bu zamana kadar asla beklemezdim. En umutlandıran da ısı grafiğim oldu birde gün gün yaşadığım belirtiler evet bazılarınız hamilelik belirtisi olmadığını söylüyor burda ama ben ilk defa böyle hissediyorum umarım hislerim beni yanıltmaz. Öyle yazmak istedim..🥹

Bnmde cnm cig kofte cekti gece gece yrn gidymde yiyim😊
Ayy yaşasın yarin hepimiz istedigimiz seyleri yiycez anlasilan 😍😍 vallahi benimde cekiyordu gecen hafta ama du bakakim belki yarin yine cekerse pisbogaz bi haftasonu geciririz ne olmus sankii 😁 bide pasta cekti canim aslinda ama su an ya oburlugum üstümde yada saat ilerledikce acıkıyorum ikisinden biri😁
Kocam gecen ay isyan etti zaten😂yumrtlama gunu yptik bide catlama gunude neymis dedi valla vurdu kafayi yatti oyy oyy tk basina nsil ypcksam çocugu😏🤣
Hahah kiz napsin adamlar. Normal valla. Bu iş istekle yapilacak iş. Ama biz takvime bakıyoruz test bakiyoruz hadi gel diyoruz napsinlar 😁 yeri geliyor ben diyorum esime benden performans bekleme iliski olsun yeter diye hahahha😁😁 itiraf edin sizde yapiyorsunuzdur bunu yaaa

Kızlar ya ben bu ay aşırı hamile olduğumu hissediyorum sırf bu yüzden de test yapmayı erteledim negatif çıkarsa diye de korkuyorum açıkçası. İlk defa böyle oldum yoksa bu zamana kadar asla beklemezdim. En umutlandıran da ısı grafiğim oldu birde gün gün yaşadığım belirtiler evet bazılarınız hamilelik belirtisi olmadığını söylüyor burda ama ben ilk defa böyle hissediyorum umarım hislerim beni yanıltmaz. Öyle yazmak istedim..🥹
Amiiin canim inşallah hislerin seni yanıltmıyordur. Hic belli olmaz valla hamilesindir ins. Bu ay degilse de cok yakinda anne olacaksin demektir 🥰

Umarım yanıltmıyordur. Ama eğer olmazsa da vardır Allahın bir bildiği diyip yola devam ederiz napalım 😍
Oyle tabi canim insallah guzel haber gelir regl degil de.
O his insana geliyor bence. Anne olacagini hissetme hissi. Ve pesinden hamilelik haberi geliyor.
Hepimiz o mucize haberi alalim yaa amin Allahım inşallah

Oyle tabi canim insallah guzel haber gelir regl degil de.
O his insana geliyor bence. Anne olacagini hissetme hissi. Ve pesinden hamilelik haberi geliyor.
Hepimiz o mucize haberi alalim yaa amin Allahım inşallah
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun bize de nasip olsun o eşsiz duygu inşallah 🙏🙏

Evanora Evanora balım, su an atesim 36. Dün 35.7 idi. Sabah uyaninca unutmazsam yine ölçcem yazcam sana. Sanki yükseliyor gibi geliyor. Vallahi direkt sana yazdim b12si düşük birey olarak unutuyorum yoksa 🤭

Evanora Evanora balım, su an atesim 36. Dün 35.7 idi. Sabah uyaninca unutmazsam yine ölçcem yazcam sana. Sanki yükseliyor gibi geliyor. Vallahi direkt sana yazdim b12si düşük birey olarak unutuyorum yoksa 🤭
Gün sonu artar normal hala dusuktu bugun demek ki canmm yarn aksam da gun ıcı Yuksek cıkar catladysa sabah onemlıı🥰

Kızlar tiroidle ilgili bir sıkıntısı olan var mı acaba bende haşimato var gebelikle ilgili sorun oluşuyor mu
Benimde yüksekmiş doktor öyle dedi henüz bı tedaviye başlamadık 15 gün sonraki kan sonucumla karşılaştırma yapıp yükselip düştüğüne bakicak ona göre ilaç vs vericek🥰

Gün sonu artar normal hala dusuktu bugun demek ki canmm yarn aksam da gun ıcı Yuksek cıkar catladysa sabah onemlıı🥰
Eşim demin diyor yaniyorsun sen atesin mi var diye. Bende senin mesajini hatirladim catladi demek ki yükseldi ısım diye. Dün gece 35.7ydi bugun 36 olmusum. Sabah uyaninca pardon oglen uyaninca olcecem tekrar kuzum yazarim sana da. Bu konuda en bilgili sensin ben hic anlayamiyorum bu konuyu daha 😬

günaydın kızlarrrr nasılsınız nasıl gidiyor bugün benim ovritellenin 7.günü sabah mide bulantım vardı birde iğnenin etkisiyle sürekli gaz sorunum var hiç hamile gibide hissetmiyorum sizler ne durumdasınız

Kızlar günaydın çatlamam olmuş deger düştü ama yuzde 90 larda yine 2.yumurtam gelişiyo olabilir mi?

Eklentiler

• 20250123_095600.jpg
    20250123_095600.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 10
  • 20250124_080633.jpg
    20250124_080633.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 6
  • 20250125_080858.jpg
    20250125_080858.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20250125_080935_Femometer Connect.jpg
    Screenshot_20250125_080935_Femometer Connect.jpg