İctigin ilactn olabilir tatlimÇıldırcam ya ne adet ağrım var nede testlerim pozitif yarın bat günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İctigin ilactn olabilir tatlimÇıldırcam ya ne adet ağrım var nede testlerim pozitif yarın bat günüm
O zaman 3gun bkliyim bklmhayirlisi be canimBende 31 ocakta ben döngünün 00. İtibariyle 26.günümdeyim sende 25.günündesein sen benim 27 Aralık regl olmam lazım seninde 28 Aralık catlamaya göre yani 30unda oldun diye 30unda olmayacaksın ha bazen 15 16.güne kadarda uzayabilir stresten ötürü
Niye bence suan eşinden gelecek sprem olgunlaşmış olan gelecek işte belki şansın yaver gider belli mi olurKadın dogumcular getir götürümüzü yapar asko ayıpsın. Biz daha cok doktor goruyoruz daha cok fikir aliyoruz. Bide yetmiyor burda konuşurken bak mesela senden bisey ogreniyorum ,sen benden ogreniyorsun hooop oldu mu sana daha fazla bilgi ve tecrübe çünkü sana da bir dr demis oluyor bilgiyi banada, ikisi birlesiyor ay yeter ki bebeklerimiz olsunda saglikla napalim ustadlastik artik
Bu sperm yenilenme isini ben pek sevmedim. Hic hoslanmadim reddediyorum haktı mekatıl olsun bu konu lütfen Cüneyd efendi nolur
Aynen vala ya sall gitsin birdahamı gelcez dünyayaO zaman 3gun bkliyim bklmhayirlisi be canim
Yok ya öyle degil yine var spremi adamın şimdiki gelen spremde 2.5 ay önce hazırlanıp gelen yani ay ne güldüm ya gece gece,Bi yaşıma daha girdim iyi mi 72 gün nedir yahu. O zaman nasil yapacaz biz bu bebeleri. Valla o zmn biz pes pese değerlendiriyoruz ya ust uste ya gunasiri mesela bunda da tutma sansi yok ona bakarsak yok ya ben reddediyorum bu yazanlari
İnnovıtadan memnun kaldımKızlar ben elendim 20 gün sonra adet oldum hiç gecikme olmazdı. Ovulasyon testi almak istiyorum önerdiğiniz markalar neler
Bende regl ağrın olmaması daha iyi degilmi olmadan günler önce ağrı çekmek işkence gibi benceÇıldırcam ya ne adet ağrım var nede testlerim pozitif yarın bat günüm
Ben Soda içtim de hafifledi baya şükür sende iç istersen canımBelim agrimiyor ama rahmimde agri var cnm bide mide ynmasi cok.
Anladım canım evet. Kesinlikle öyle bende hep öyle dua ediyorum doğru zamanda sağlıklı şekilde bulsun beni diye Allah bilir en doğru zamanı diyorum hep en güzel teslimiyetYok cnm modum düşmedi gayet iyiyim cok takılmıyorum ben Allah nemzan nasip ederse sabırla beklerim ben yeterki hayırlı sağlıklı olsun bana diye bekliyorum sadece buay eşimin yaşadıgı durumdan ötürü bu ay fazla olsun istemiştim hayırlısı olsun bakalım
İçtiğim ilaç adet söktürücü görevinde canımİctigin ilactn olabilir tatlim
Ama en azından olmasığını bileyim istemsizce insan umut bağlıyorBende regl ağrın olmaması daha iyi degilmi olmadan günler önce ağrı çekmek işkence gibi bence
O zaman hadi ben gidiyorum denemeye ya su konusmalari kimle yapabiliriz Allah aşkına burasi iyiki var ve biz kizlar da iyiki variz hepimize kocaman kalpten sarılıyorum inşallah olgun yakışıklı bir bey veya olgun güzel çıtı pıtı bir kiz cocugu gelsin bu geceeee aminnNiye bence suan eşinden gelecek sprem olgunlaşmış olan gelecek işte belki şansın yaver gider belli mi olur
Tamam canim simdi oldu. Bi an ben cok yanlis anladim olayi tansiyonum düştü iyice kafalar nanaaaayyyYok ya öyle degil yine var spremi adamın şimdiki gelen spremde 2.5 ay önce hazırlanıp gelen yani ay ne güldüm ya gece gece,
Vallahi kocalar yakında pes edecek. İnşallah en kisa zamanda nasip olsun bebis sahibi olmak sağlıkla da burda artik gerçekten daha renkli sohbetler ederiz.Ne çektik be
Kuzum biraz kafani bosalt yaa. Senin stresten olmuyor regl olmuyorsa da bence. Bak sabahta konustuk ama üzülüyorum ben böyle konustugunda birimiz bile olsa. Modunu yukselt azicik. Esin ne zaman geliyor görevden?Ama en azından olmasığını bileyim istemsizce insan umut bağlıyor
Yarın. Balım olmadıkça acabalar daha çok yoruyorKuzum biraz kafani bosalt yaa. Senin stresten olmuyor regl olmuyorsa da bence. Bak sabahta konustuk ama üzülüyorum ben böyle konustugunda birimiz bile olsa. Modunu yukselt azicik. Esin ne zaman geliyor görevden?
icerimcnm tesekkur ederimBen Soda içtim de hafifledi baya şükür sende iç istersen canım
Biliyorm kuzum belki gununu degsteblr ilac ondn dedimİçtiğim ilaç adet söktürücü görevinde canım
Iyi kuzum geliyor eşinde bak. Yarin bir güzel çıkın hava alın el ele gezin yürüyün biraz cocuklasin sana pamuk seker ismarlasin. Bende esimden istedim bu hafta sonu pamuk seker alcak bana içimizdeki cocuk hep kalsin bizimle ki cocuklarimiz oldugunda onlarla güzel mutlu zamanlar gecirelim.Yarın. Balım olmadıkça acabalar daha çok yoruyor
Kocam gecen ay isyan etti zatenyumrtlama gunu yptik bide catlama gunude neymis dedi valla vurdu kafayi yatti oyy oyy tk basina nsil ypcksam çocuguVallahi kocalar yakında pes edecek. İnşallah en kisa zamanda nasip olsun bebis sahibi olmak sağlıkla da burda artik gerçekten daha renkli sohbetler ederiz.
Vallahi birbirimizle ilgili yasimizi nerde yasadigimizi bile bilmiyoruz ama yumurtlama gunlerimizi hangi gece sevistigimizi biliyoruz hahahaha dedigin gibi ne çektik beee