• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay yeni torun olayında gerçekten ondan sonra hamile kalırsam sıkıntı evet Kimin ne dediği umrumda değil ama yani böyle düşünebilirler özendi falan 🤣
Öyle deme kız alma o enerjiyi üstüne inşallah ondan önce kalırsın eltilerin davasına dönmesin 😂😂

Hayır olmadım demekki ilk ateşim geçerli 36.7 olanı baz aldım bugün içinde yarın bakalım kac olucak ama ağrım devam ediyor ara ara heleki belim fena belki yarın olurum yada adet günüme kdar böyle ağrı çekecegim anlamdım vala

35 yaşına kadar bekleme canim. 35 e kadar normal diye birsey yok. Evlilik yılın kurtariyorsa hastaneye git 1 yildir deniyoruz olmuyor de. Tüm testlerinizi yapsinlar eşinle senin. Gec kalmamak lazim bebek düşünüyorken. Çünkü ayda sadece 1 gun sansimiz var yilda 12 gün 12 kez sans demek. O kadar hizli geciyor ki zaman insan hayret ediyor. O yüzden bence gidip tahlillerinizi yaptir eger evlilik yilin 1 yilsa en az
Evet evleneli 2,5 yıl oldu tutuyor yani. Kadınlar için hangi testler yapılıyor acaba ayrıntılı olarak. erkekler ürolojiye gitse oluyor sanırım

Haklisin kuzum spermler icerde kaliyor ama ben asilama yaptirdigimda mesela yumurta catladiktan sonra özellikle iliski oneriyorlardi. Bende bilemiyorum ki. Hic belli olmaz canim dur bakalim daha regl olmadin ki. Nasil yani 2.5 ay sonra oluyormus 🤔
Yani her 2.5 ayda bir yeniliyormuş spremler en katiletisi en saglıklı olanı ozman tutma oranı daha yüksek oluyormuş mesela bizde diyoruz ya hani 3 ay denedim olmadı 6 ıncı denemede hamile kaldım ozman ona denk geliyormuş ve ozman tutuyormuş oyuzdendr 1 yıl deneyip hangi ayda kalırsak artık mesela bende şimdi söyle bakıyorum olaya 2.5 deneme oldu bizimde belkide Şubat'ta hamile kalma oranım dahada yüksek olcak mesela 😂 yakında kadın doğum uzmanı olacağım az kaldı😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20250125_001302.jpg
    IMG_20250125_001302.jpg
    162,8 KB · Görüntüleme: 20
Katılıyorum sana belli olmuyor benim çatlama gününden önceki gün ve sonraki günlerde ilişki olmuştu çatlama günü olmamıştı hamile olduğumda mesela
Iste ne zaman tutacak ne zaman bulusacak bizim nazlı yumurtamiz ve nazlı spermler bilemiyoruz ki.. catlamadan once yani yumurtlama günü iliski olmasi icerde hazirda sperm bekledigi icin yumurta catladigi zaman o nedenle onemseniyor. Ama sonrasinda da olmasi gerekiyor çünkü yumurta 24 saat kaliyor sperm bekliyor diye kabul ediliyor. Sonrasinda klan iliskide de catlamis yumurtaya taze sperm gidiyor. Oy anam iyice doktor olduk😅

Evet evleneli 2,5 yıl oldu tutuyor yani. Kadınlar için hangi testler yapılıyor acaba ayrıntılı olarak. erkekler ürolojiye gitse oluyor sanırım
Canim oh ne güzel tutuyor iste, gidip bir yil oldu bebek deniyoruz dersin. Hormonlarima fln bakilmadi hic muayene de olmak istersen onu da eklersin dersin.
Kadına reglin 2.günü lh amh fsh tsh prolaktin vs hormonlara bakiyorlar dr zaten bakiyor direkt.
Rahim filmi istiyor tüplerde tıkanıklık var mi yok mu diye.
Esinden de ürolojiye gidip test vermesini istiyor.
En azindan elinde bunlar olursa en bastan bir sıkıntı varsa ona göre yol alırsınız. Zaman kaybetmemis olursunuz 😊

Hayır olmadım demekki ilk ateşim geçerli 36.7 olanı baz aldım bugün içinde yarın bakalım kac olucak ama ağrım devam ediyor ara ara heleki belim fena belki yarın olurum yada adet günüme kdar böyle ağrı çekecegim anlamdım vala
Çıldırcam ya ne adet ağrım var nede testlerim pozitif yarın bat günüm

Kızlar ben elendim 20 gün sonra adet oldum hiç gecikme olmazdı. Ovulasyon testi almak istiyorum önerdiğiniz markalar neler

Yani her 2.5 ayda bir yeniliyormuş spremler en katiletisi en saglıklı olanı ozman tutma oranı daha yüksek oluyormuş mesela bizde diyoruz ya hani 3 ay denedim olmadı 6 ıncı denemede hamile kaldım ozman ona denk geliyormuş ve ozman tutuyormuş oyuzdendr 1 yıl deneyip hangi ayda kalırsak artık mesela bende şimdi söyle bakıyorum olaya 2.5 deneme oldu bizimde belkide Şubat'ta hamile kalma oranım dahada yüksek olcak mesela 😂 yakında kadın doğum uzmanı olacağım az kaldı😂😂😂
Kadın dogumcular getir götürümüzü yapar asko ayıpsın. Biz daha cok doktor goruyoruz daha cok fikir aliyoruz. Bide yetmiyor burda konuşurken bak mesela senden bisey ogreniyorum ,sen benden ogreniyorsun hooop oldu mu sana daha fazla bilgi ve tecrübe 😅 çünkü sana da bir dr demis oluyor bilgiyi banada, ikisi birlesiyor 😅 ay yeter ki bebeklerimiz olsunda saglikla napalim ustadlastik artik😁

Bu sperm yenilenme isini ben pek sevmedim. Hic hoslanmadim reddediyorum haktı mekatıl olsun bu konu lütfen Cüneyd efendi nolur 😅😅

Kızlar ben elendim 20 gün sonra adet oldum hiç gecikme olmazdı. Ovulasyon testi almak istiyorum önerdiğiniz markalar neler
Canim innovita ve bir gebenin günlüğü testleri yine digerlerine göre daha iyi oluyor.
Laboquik pek tavsiye etmem genelde cizgileri silik çıkıyor.

30aralikti canim
Bende 31 ocakta ben döngünün 00. İtibariyle 26.günümdeyim sende 25.günündesein sen benim 27 Aralık regl olmam lazım seninde 28 Aralık catlamaya göre yani 30unda oldun diye 30unda olmayacaksın ha bazen 15 16.güne kadarda uzayabilir stresten ötürü

Back