- 9 Mayıs 2022
- 3.901
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.041
Hayırlı kandiller Amin rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın isteryen herkese nasip etsin hakkımızda hayırlısı olsun sizin için dua edeceğim inşaallah pozitifi görüp test gününü bekleyen herkese umut moral olursunuzHayırlı kandiller herkeese kardeşlerim Rabbim hepimizin dünya ahiret ne arzusu varsa versin ..Bize herşeyin hayırlısını verir yalnızca O verir Ol değince olduran Allah'ım neylerse güzel eyler ... Bir şey soracağım daha önceki tarnsferlerimin birinde test günü regli olmuştum hastanede hemde normalde ilaç kullanırken regli olunmuyor diye bir arkadaşla konuşmuştuk burada ... Yarın brnim test günüm Ol değince olduran Allah'ım hepimize nasip etsindua edin
Evde test yapmadınızmı hiç bende aynı gün transfer oldum Cumartesi test günüm 6. Ve 7. Günde lekelenmem oldu bugün bitti bişey yok bi değişik ama benim 5. Gün tek embriyoMerhaba yaş 35
18 Eylül de 5, gün çift transfer oldum 28 eylül tahlil günüm ama sanırım bekelemeye gücüm kalmadı tahlil versem mi sizce
(
Dondurulmuşta hangi ilaçlar kullanılıyor23 Eylül de dondurulmuş tek embriyo transferi oldum. İlkinde 2embriyo transfer edilmişti ama maalesef negatifle sonuclandı. İnsallah bu defa tutunur. Bugün 3.günüm ama hafif sancım var
İlk bebeğiniz tüp bebek miydi?Canlarım bu sürece birlikte başladığımız için size de yazıyorum . Değerim iyi ilerlememişti sonra da düşmüştü . Geçen hafta perşembe de kanamam başlamıştı artık . Dün tekrar kan verdim . Değerim 3’e düşmüş çok şükür sıfırlanmaya yakın . Doktorum bir rahim filmi çektirelim dedi . Sezaryen doğum sonrası bazen böyle rahim içi yapışıklıklar olabiliyormuş . Şimdi onu çektirip sonra yeni bir sürece başlayacağız inşallah .
Hayırlısı olsun inşallahİyi akşamlar ben yeni üye oldum 20 eylul transfer oldum 2.tup bebek denemem 7 yıllık evliyim pkoluyum eşimin de ileri hareketliliği çok yavaş ilk tup bebeğimi mayıs ayında oldum maalesef zor bir süreçti benim için deprem bölgesindeyim iki gün önce yine hafif bir sarsıntı oldu çok korktum inşallah bisey olmamıştır varsa bebisim 2 Ekim test günüm çok sabırsızım test yapmamak için direniyorum
Pregestan fitil esterefem kalçadan proloton oskapar bunlar devlette kadın doğum Dr yaziyorcnmhangi ilaçları alabiliyorsun ?
busekıl olup bbebegı doganı okudum keske
Nasip diyorum artık içten içe hep bi Ümit taşıyordum ama artık sadece sağlıksız ama hala tutunmaya çalışıyor diye düşündümbusekıl olup bbebegı doganı okudum keske ılacları bırakmasaydınız
Rabbim gönlüne göre versin canım ve yasacagın aşamalar kolaylıklarla geçsin inşallahCanlarım bu sürece birlikte başladığımız için size de yazıyorum . Değerim iyi ilerlememişti sonra da düşmüştü . Geçen hafta perşembe de kanamam başlamıştı artık . Dün tekrar kan verdim . Değerim 3’e düşmüş çok şükür sıfırlanmaya yakın . Doktorum bir rahim filmi çektirelim dedi . Sezaryen doğum sonrası bazen böyle rahim içi yapışıklıklar olabiliyormuş . Şimdi onu çektirip sonra yeni bir sürece başlayacağız inşallah .
Verdiniz mi kan çıktı mı sonucunuz.Onca çekilen acılar sıkıntılar edilen dualar elimizde kocaman 0 var
evet verdim malesef ki bütün gece çok direndim evde ama sonunda gittim verdimVerdiniz mi kan çıktı mı sonucunuz.
Erman sever hocaDoktorunuz kimdi acaba...Bende aşılamamı orda yaptırdım ama olmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?