• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benimde aynı senin gibi oldu. Dün 5.gündü ve hayalet çizgi çıktı. Hemde akşam yapmama rağmen. Bu sabah ilk idrarla başka bir marka erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Sen hangi markaları kullandın ? Ben ilk awox ikinci freely kullandım. Bence her markanın duyarlılığı aynı değil. Yabancıların transferin 5.günü erken gebelik testi videolarına baktım. Bir sürü farklı marka testi aynı anda yapanlar var. Kimisinde hayalet çizgi varken kimisi tertemiz çıkıyor. Demek ki markaya bağlı duyarlılık değişiyor diye ümit ediyorum. Fotoğraflarını da bir gönderebilir misin acaba ?
Canım ben dün aksam miratech yaptim baya cizgi vardi sonra sabah ilk idrarla yaptim onda cizgi yine vardi ama koyulasmadi sonra awox ve freely yaptim ikisi de negatif cikti, evet acele ediyoruz ama çıkan da çok fazla oldugu icin insan tutunacak bir umut ariyor

• Beğen
Reactions: 326
Merhaba kızlar değerimin sıfırlanmasını bekliyoruz ilaçları bırakalı 5 gün oldu hala kanama falan olması bugün tekrar kan verdim 5 günde 41 den 55 e yükselmiş dr um ameliyatta hala görüşemedik dış gebelik falan olabilir mi acaba 10. Gün 42
12. gün 37
14.gün 41
19. Gün 55 değerlerim
busekıl olup bbebegı doganı okudum keske ılacları bırakmasaydınız

Kızlar değerim tam iki kat artmamıs 9. Gün değerim 552 ikiz olabilir diye sevinirken 11. Hün değerim 1050 geldi moralim cok bozuldu

Arkadaşlar herkese merhaba. Geçen hafta iş seyahatindeydim o yüzden sayfayı takip edemedim ve birikmiş mesajları 3 gündür okuyup güncele gelmeye çalışıyorum :D Benim sonucum düşerek negatife dönmüştü, tüp bebek denememizdi, belki hatırlarsınız. Ama kalbim sizinle halen güzel haberlerinizi alabilmek için takip ediyorum. Umarım bekleyen herkesin sonucu hayırlısıyla pozitif olur:) Maalesef benim gibi olumsuz sonuç alan arkadaşlarımız olmuş. Gerçekten çok üzüldüm sizlerin adına, neler hissettiğinizi birebir anlıyorum çünkü. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allah'ım tez zamanda bizlere de çocuklarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin hayallerimizi gerçekleştirsin. Geçmiş sayfalarda opu olan bir arkadaşımız nefes darlığından bahsetmiş. Geçen sene bende de işlem sonrası çok ciddi karın ağrısı, baş ağrısı, şişkinlik nefes alamama olmuştu. Daha sonra hem karın içinde hem de akciğerde ciddi sıvı birikmesi oluştuğunu anladık. kaç ay kan sulandırıcıya devam ettim hatta kafa tası çevremde bile sıvı birikmesi oldu. Sonra geçti çok şükür. O yüzden ihmal etmeyin mutlaka doktora başvurun sizden ricam. Bana hatta işlem yapan doktorun olabilir demişti ve ben ağrılara dayanamayıp göğüs uzmanına gitmiştim kadın nolduğunu anlayamayıp kötü bişeyden korkup uzun süre takip etmişti ve hiç normal karşılamamıştı. Şimdi herkesin yazdıklarını okuyunca gerçekten ne zor süreçlerden geçiyoruz, Hem psikolojik hem de fizyolojik ne zorluklar yaşıyoruz. Ve bu süreçte aslında tek istediğimiz bizi anlayan birilerinin yanımızda olması ama bazen maalesef onu bile bulamıyoruz. O yüzden lütfen kendinizi üzmeyin kendimizi üzmeyelim, sonuçta güzel sonuçlar alabilmemiz için önce bizlerin ruh sağlığının iyi olması gerekmez mi? Hepinizi canı gönülden kucaklıyorum ve inanıyorum bizler istedikten sonra bugün bu konu başlığı altında güzel sonuçlarımızı paylaşamasak da zamanı gelince hayırlısıyla bizde sevincimizi yaşayacağız. Herkese sevgiler,

Neden bozuldu ki değeriniz gayet güzel zaten tam iki katı artış beklenmez ki sizinki öyle saat vs bile farkeder
Aynı saatte verdim farklı hastane o sorun olurmu bilmiyorum ama tam iki kat artmamıs o korkuttu birde iki embriyoda 4 kat artması şazımmıs sanırım oyle okumustum burada bir topikte üzüldüm ilkide dıl gebelik olmuştu

Rabbime şükürler olsun değerim artmış 320.84 olmuş🤲 şükürler olsun bu mübarek günde rabbim isteyen herkese burdaki arkadaşlarımıza herkese bu sevinci nasip eylesin çok şükür 🧿🥰🌸
Amin canım çok güzel artmış geriside gelsin saglıkla alalım bebeklermizi kucagımıza . Benmde yarın belli olacak ikinci testim inşallah bende isteyen herkesde bu mübarek günün hürmetine güzel haberler alalım . Olmayanlarada rabbim nasip etsin . Çok sevindim senin adına 🥰🥰

Back