- 5 Nisan 2023
- 126
- 186
- 23
- 29
Benimki de sallanan anakucağında pış pış sesiyle uyuyor ama kaldırıp yatağına koysam uyanıyor. Çoğu zaman anakucağında yatmak durumunda kalıyor. Uzun süre kalması zararlı aslında ama ne yapayım durmuyor sıpaGündüz uykularını güzel yapan bebeklerimin güzel anneleri bana taktik öneri deneyimler paylaşabilir misiniz.
Şu hastalık süreci bittikten sonra üzerinde durmak istiyorum.
Önceden 1-1.5 saatlik uykuları olurdu ama artık bir iki haftadır yirmi dk uyusa şükrediyorum. Önceden sesli ortamda uyuyan uyumasına devam eden ben artık çıt çıkarmıyoruz uyanmasın diye en ufacık sese uyanıyor hemen ve uykuya geri dönmüyor.
Kucakta yürüyerek pış pışlayarak uyutuyorum ama yatağına koyduğum an açıyor artık gözlerini. Bazen de meme de uyuyor ama yine yatağına koyunca uyanıyor.
Anakucağında uyuduğu çok çok nadir uyumuyor onda da
Ayakta sallamadım hiç şu hastalık döneminde denedim onu da kabul etmedi sevmiyor hiç
Sizler nasıl uyutuyorsunuz
Yatar pozisyona alırsan zararı olmaz benceBenimki de sallanan anakucağında pış pış sesiyle uyuyor ama kaldırıp yatağına koysam uyanıyor. Çoğu zaman anakucağında yatmak durumunda kalıyor. Uzun süre kalması zararlı aslında ama ne yapayım durmuyor sıpa
İstersen araştırıp edin bir tane,işe yarıyor gerçektenNebulazetör yokk kuzum
Yaaa olabilir bak. Çok gaz çıkarma peşinde çünkü.Kızlar kızım bir haftadır akşam çığlık çığlığa ağlıyordu, kardeşimin israriyla bugün çocuk doktoruna gorunduk. Tanıdık olduğu için her şeyine baktı. Kulak boğaz idrar temiz. Ama bilin bakalım sorun ne, gazlı kızımın gazı geçmemiş hala
Anne sütünün içeriği 2.5-3. ayda değişime uğrar ve bağırsaklar buna zor uyum sağlar. En baştaki gaz sancısı dan daha sancılı bir süreç olabilir dedi. Bebeği ağlama krizine giren annelere duyrulur.hiskolikk
Her akşam 7 ile 9 arası ağlama krizleri ve gaz çıkarma serüveni oluyorKızlar kızım bir haftadır akşam çığlık çığlığa ağlıyordu, kardeşimin israriyla bugün çocuk doktoruna gorunduk. Tanıdık olduğu için her şeyine baktı. Kulak boğaz idrar temiz. Ama bilin bakalım sorun ne, gazlı kızımın gazı geçmemiş hala
Anne sütünün içeriği 2.5-3. ayda değişime uğrar ve bağırsaklar buna zor uyum sağlar. En baştaki gaz sancısı dan daha sancılı bir süreç olabilir dedi. Bebeği ağlama krizine giren annelere duyrulur.hiskolikk
6aya kadar sürebiliyormus, sonra da ek gıda kabız falan yapabilir bitmicek bu bağırsak işleriHer akşam 7 ile 9 arası ağlama krizleri ve gaz çıkarma serüveni oluyoreşim her akşam sen yedin de çocuk böyle oldu diyor ki gaz yapan şeyler de yemiyorum bu ara demekki sebebi buymuş, ne zaman geçecekmiş peki
Ben eskiden gece bile full destekli sütyenimi asla çıkarmazdimKızlar evde sütyen takıyor musunuz? Ben takmıyorum rahat oluyor diye ama sarkar mı göğüsler hiç bilmiyorum göğüs yaralarım da vardı o yüzden 2 aydır salmıştım şimdi kafama takıldı.
Yer için şu matlardan alcam ben sana demiştim. Kredi kartımdaki Kasım etkisini geçmesini bekliyorum dağınıklık için ne bir düşüncem var salona böyle servis arabaları var IKEA'nın onlardan mı alsam diye düşünüyorum 3 katlı raflı, sonra da onun odasında kullanabilir miyim diye düşünüyorum ama karar veremedim Instagram'da bir hesaptaki Fenomen kullanıyor daEvet aşağıdaki komşum salonu yakmıyormuş üst komşum da fetöden almışlar ev boş alt üst yanmayınca ev 26 derece ama diğer yerlere göre salon soğuk battaniye de sersem rahat edemiyorum soğuk alır diye ara ara odasında koyucam ama güç alır çocuk yerden derler. Bakalım gelişimini göreceğiz kızımın böyle dağınık ben hiç hoşlanmıyorum ama mecbur
Sağolasın.arkadaşın bebeğinin de tıkalıydı 2 ayda geçti merak etme geçer Allah beterinden korusunSaol canım
Ah sizde ufak bir şey atlatmadınız şükür geçti gitti
Bende öyle artık Kerem ağladıkça ağlayasım geliyor acı çektiğini hissediyorum
Benim rahatlamak için çay yapmam ve çayı elime ayağıma döküp yanmama kaç puanŞimdi 3 defa deriiiin nefes alıp ver, sakinleş. Böyle böyle büyüyecekler. Bebeği uyutup bir kahve veya hastasın diye çay keyfi yap sana iyi gelecektir
Takıyorum ama toparlayıcılar hariç diğerleri işe yaramıyor sarkıyor.takmanı öneririmKızlar evde sütyen takıyor musunuz? Ben takmıyorum rahat oluyor diye ama sarkar mı göğüsler hiç bilmiyorum göğüs yaralarım da vardı o yüzden 2 aydır salmıştım şimdi kafama takıldı.
Bu doğru pek gaz sorunumuz yoktu 1 haftadır gazdan duramıyor. emdikçe bağırsaklardan ses geliyor.masajlar hareketler anca çıkarıyorKızlar kızım bir haftadır akşam çığlık çığlığa ağlıyordu, kardeşimin israriyla bugün çocuk doktoruna gorunduk. Tanıdık olduğu için her şeyine baktı. Kulak boğaz idrar temiz. Ama bilin bakalım sorun ne, gazlı kızımın gazı geçmemiş hala
Valla benimki sütün etkisiyle baya aşağıda duruyor taksam mı bilemedim hiç rahat değilim bende sütyenleBen eskiden gece bile full destekli sütyenimi asla çıkarmazdimŞuan saldım gitti çünkü sütyeni ac falan emziremiyorum bebegimçıldırıyor 10 saniye geç verince memeyi. Ben de takmıyrum sütyen, neyse hala yerçekimine yenik dusmediler
Bence faydasi olur, ama akliniza geldikce yapin, sicak da faydali oluyor.Şimdi denesem faydası olur mu geçti mi acaba
Ooo ben yemediğim şeyleri yemeye başlarım diyordum başlamayayım daha o zamanHer akşam 7 ile 9 arası ağlama krizleri ve gaz çıkarma serüveni oluyoreşim her akşam sen yedin de çocuk böyle oldu diyor ki gaz yapan şeyler de yemiyorum bu ara demekki sebebi buymuş, ne zaman geçecekmiş peki
Valla o da yayıntı olur gibi bilemedim. Çocuk odası halısı kalın ev de sıcak ben ilerleyen zamanda alırım heralde mati yine de sen alırken link verYer için şu matlardan alcam ben sana demiştim. Kredi kartımdaki Kasım etkisini geçmesini bekliyorum dağınıklık için ne bir düşüncem var salona böyle servis arabaları var IKEA'nın onlardan mı alsam diye düşünüyorum 3 katlı raflı, sonra da onun odasında kullanabilir miyim diye düşünüyorum ama karar veremedim Instagram'da bir hesaptaki Fenomen kullanıyor da
Aynı şekilde kızım emer emmez karın gurul gurul, uykuda bacağını kendine çekip sıçrayıp uyanıyor. Doktor karnına bir dokundu çok gazı var dedi. Ve sabaha kadar odayı havalandırma ihtiyacı duyacak kadar gaz çıkarmasına rağmenSağolasın.arkadaşın bebeğinin de tıkalıydı 2 ayda geçti merak etme geçer Allah beterinden korusunkızımda 5 6 aya kadar göz yaşı akmamıştı ama çapak yok diye götürmedim kendiliğinden akmaya başlamıştı.
Benim rahatlamak için çay yapmam ve çayı elime ayağıma döküp yanmama kaç puanayağım kayıp kırıkların üstüne düşmem cabası. iyice tadım kaçtı benim neyime çay
Takıyorum ama toparlayıcılar hariç diğerleri işe yaramıyor sarkıyor.takmanı öneririm
Bu doğru pek gaz sorunumuz yoktu 1 haftadır gazdan duramıyor. emdikçe bağırsaklardan ses geliyor.masajlar hareketler anca çıkarıyor
Ay sakın yeme yeme, hem senin kız alışık değil henüz gaz yapıcı şeylere ( benimki kuru fasulyeye kisira falan biraz alıştı anasınin iştahı sayesinde
Benim babam da doktor yogun bakım uzmanlıgı da var, yanlıs hatırlamıyorsam sey demişti durumu stabil ama iyileşme pek gostermeyen hastaları yogun bakımda da tutmamak için aldıkları bie servis. Gecmiş olsun cok.Kizlar birsey danisacagim ona gore bir seyahate cikmam gerekecek acil
Palyatif bakim nedir?
90 yasindaki ananem son 3 yıldır yemek yemiyor bu sebeple surekli hastanelere yatip cikiyor, bugun artik yapacak birsey kalmadi deyip palyatif bakima almislar. Ananemle normalde ayni sehirde yasiyorum ama 1 hafta once teyzemlerle sehir disina gitti ve su an o sehirde hastanede.
Palyatif bakim son care midir? Yani ananem orada mi olecek?
Biraz sürüyo, benim kızımın da gözü capaklanmıltı ben de acaba tıkanıklık mı var demiştim bitkaç video izledim kadının biri yatım yamalak masaj yaptım ama gecti diyodu sen yapabildigin kadar yap sakin oldugu zamanlarda. Gunduz uykusu da kızım oglunla aynı su an, bazen cok zor dalıyo ya da hemen uyanıyo bazen uzun uzun uyuyo. Genelde gunduzleri ana kucagında uyuyor.Şimdi denesem faydası olur mu geçti mi acaba
Ben takıyorum ama hem ebadı büyük hem de dolu yine baya sarkık gorunuyor belki kuculunce duzelirKızlar evde sütyen takıyor musunuz? Ben takmıyorum rahat oluyor diye ama sarkar mı göğüsler hiç bilmiyorum göğüs yaralarım da vardı o yüzden 2 aydır salmıştım şimdi kafama takıldı.
Melike elelede de var farklı markalarda da, katlananları var bubların onları alsana geceden de toplar kaldırırsın. Bence battaniye de kurtarır. Beni koltuk cok korkutuyor artık dönebildikleri için, ev dr sıcak ben yere atıyorum o oyun halısı falan da yerde hepValla o da yayıntı olur gibi bilemedim. Çocuk odası halısı kalın ev de sıcak ben ilerleyen zamanda alırım heralde mati yine de sen alırken link ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?