2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar evde sütyen takıyor musunuz? Ben takmıyorum rahat oluyor diye ama sarkar mı göğüsler hiç bilmiyorum göğüs yaralarım da vardı o yüzden 2 aydır salmıştım şimdi kafama takıldı.

Benimki de sallanan anakucağında pış pış sesiyle uyuyor ama kaldırıp yatağına koysam uyanıyor. Çoğu zaman anakucağında yatmak durumunda kalıyor. Uzun süre kalması zararlı aslında ama ne yapayım durmuyor sıpa

Kızlar kızım bir haftadır akşam çığlık çığlığa ağlıyordu, kardeşimin israriyla bugün çocuk doktoruna gorunduk. Tanıdık olduğu için her şeyine baktı. Kulak boğaz idrar temiz. Ama bilin bakalım sorun ne, gazlı kızımın gazı geçmemiş hala
Anne sütünün içeriği 2.5-3. ayda değişime uğrar ve bağırsaklar buna zor uyum sağlar. En baştaki gaz sancısı dan daha sancılı bir süreç olabilir dedi. Bebeği ağlama krizine giren annelere duyrulur. hiskolikk

Yatar pozisyona alırsan zararı olmaz bence
Ah keşke onda uyusa uyumuyor uyusada en ufacık sese gözleri dikiyor

Kızlar 3 gündür nefes alamıyorum 2 haftadır güzelce (dayanabileceğim ölçüde anlamında) gece gündüz uykusu yapan çocuğum uyumuyor. Uyumadığı için oyun oynamıyor hiçbir şeyle ilgilenmiyor ve öğleden sonra deli gibi ağlıyor. Kucaktan inmiyor gözlerim acıyor uykusuzluktan ve sürekli başım ağrıyor.

Hasta olanlar varmış çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz

Yaaa olabilir bak. Çok gaz çıkarma peşinde çünkü.

Babam adını edepsizlik koydu öyle ağlamasınin ama bilemedim tabi

Her akşam 7 ile 9 arası ağlama krizleri ve gaz çıkarma serüveni oluyor eşim her akşam sen yedin de çocuk böyle oldu diyor ki gaz yapan şeyler de yemiyorum bu ara demekki sebebi buymuş, ne zaman geçecekmiş peki

6aya kadar sürebiliyormus, sonra da ek gıda kabız falan yapabilir bitmicek bu bağırsak işleri

Kızlar evde sütyen takıyor musunuz? Ben takmıyorum rahat oluyor diye ama sarkar mı göğüsler hiç bilmiyorum göğüs yaralarım da vardı o yüzden 2 aydır salmıştım şimdi kafama takıldı.
Ben eskiden gece bile full destekli sütyenimi asla çıkarmazdim Şuan saldım gitti çünkü sütyeni ac falan emziremiyorum bebegimçıldırıyor 10 saniye geç verince memeyi. Ben de takmıyrum sütyen, neyse hala yerçekimine yenik dusmediler

Yer için şu matlardan alcam ben sana demiştim. Kredi kartımdaki Kasım etkisini geçmesini bekliyorum dağınıklık için ne bir düşüncem var salona böyle servis arabaları var IKEA'nın onlardan mı alsam diye düşünüyorum 3 katlı raflı, sonra da onun odasında kullanabilir miyim diye düşünüyorum ama karar veremedim Instagram'da bir hesaptaki Fenomen kullanıyor da

Kızlar benim kızım reflü yatağına alıştı yani başı biraz yüksek olmalı sürekli onu dümdüz sırtüstü yatırmaya nasıl alıştıra bilirim, reflü yatağına sığmıyor onu rafa kaldırcam artık

Saol canım
Ah sizde ufak bir şey atlatmadınız şükür geçti gitti
Bende öyle artık Kerem ağladıkça ağlayasım geliyor acı çektiğini hissediyorum
Sağolasın.arkadaşın bebeğinin de tıkalıydı 2 ayda geçti merak etme geçer Allah beterinden korusun kızımda 5 6 aya kadar göz yaşı akmamıştı ama çapak yok diye götürmedim kendiliğinden akmaya başlamıştı.
Şimdi 3 defa deriiiin nefes alıp ver, sakinleş. Böyle böyle büyüyecekler. Bebeği uyutup bir kahve veya hastasın diye çay keyfi yap sana iyi gelecektir
Benim rahatlamak için çay yapmam ve çayı elime ayağıma döküp yanmama kaç puan ayağım kayıp kırıkların üstüne düşmem cabası. iyice tadım kaçtı benim neyime çay
Takıyorum ama toparlayıcılar hariç diğerleri işe yaramıyor sarkıyor.takmanı öneririm
Bu doğru pek gaz sorunumuz yoktu 1 haftadır gazdan duramıyor. emdikçe bağırsaklardan ses geliyor.masajlar hareketler anca çıkarıyor

Valla benimki sütün etkisiyle baya aşağıda duruyor taksam mı bilemedim hiç rahat değilim bende sütyenle

Ooo ben yemediğim şeyleri yemeye başlarım diyordum başlamayayım daha o zaman septembrmom

Valla o da yayıntı olur gibi bilemedim. Çocuk odası halısı kalın ev de sıcak ben ilerleyen zamanda alırım heralde mati yine de sen alırken link ver

Aynı şekilde kızım emer emmez karın gurul gurul, uykuda bacağını kendine çekip sıçrayıp uyanıyor. Doktor karnına bir dokundu çok gazı var dedi. Ve sabaha kadar odayı havalandırma ihtiyacı duyacak kadar gaz çıkarmasına rağmen

Ooo ben yemediğim şeyleri yemeye başlarım diyordum başlamayayım daha o zaman septembrmom
Ay sakın yeme yeme, hem senin kız alışık değil henüz gaz yapıcı şeylere ( benimki kuru fasulyeye kisira falan biraz alıştı anasınin iştahı sayesinde) hem de süt bu ayda çok değişiyormuş ikisi birden etki yapabilir

Benim babam da doktor yogun bakım uzmanlıgı da var, yanlıs hatırlamıyorsam sey demişti durumu stabil ama iyileşme pek gostermeyen hastaları yogun bakımda da tutmamak için aldıkları bie servis. Gecmiş olsun cok.
Şimdi denesem faydası olur mu geçti mi acaba
Biraz sürüyo, benim kızımın da gözü capaklanmıltı ben de acaba tıkanıklık mı var demiştim bitkaç video izledim kadının biri yatım yamalak masaj yaptım ama gecti diyodu sen yapabildigin kadar yap sakin oldugu zamanlarda. Gunduz uykusu da kızım oglunla aynı su an, bazen cok zor dalıyo ya da hemen uyanıyo bazen uzun uzun uyuyo. Genelde gunduzleri ana kucagında uyuyor.
Ben takıyorum ama hem ebadı büyük hem de dolu yine baya sarkık gorunuyor belki kuculunce duzelir
Valla o da yayıntı olur gibi bilemedim. Çocuk odası halısı kalın ev de sıcak ben ilerleyen zamanda alırım heralde mati yine de sen alırken link ver
Melike elelede de var farklı markalarda da, katlananları var bubların onları alsana geceden de toplar kaldırırsın. Bence battaniye de kurtarır. Beni koltuk cok korkutuyor artık dönebildikleri için, ev dr sıcak ben yere atıyorum o oyun halısı falan da yerde hep NewMamaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…