Ağrım var normal sürekli olan ağrılar gibi ben bata bir gün kala 18.73 le öğrendim bi ters durum var diye korktum şimdilik lekelenme tarzında
Canım ASM de verdiğin kan sonucu e devlete geç düşer. Gidemiyorsan bile arayıp sorabilirsin doktoruna.Ne olur dua edin kanama değişince acile gittim kimyasal olabilir dedi hiç bişey görmedi göremeyeceğini biliyordum çok küçük çünkü kanamanı takip et dinlen dedi
Rahim ici gebelik kesesi var demekmis, ben bosuna endiselenmisim cok sukurNeymiş ki ?
Canım doktorun numarası yok düşüyor galiba kanama değişti artık kısmet değilmişCanım ASM de verdiğin kan sonucu e devlete geç düşer. Gidemiyorsan bile arayıp sorabilirsin doktoruna.
Yaa hep kendi kendimizi üzüyoruz. Okuma okumaRahim ici gebelik kesesi var demekmis, ben bosuna endiselenmisim cok sukur
Gecmis olsun kuzum belkide yerlesme kanamasidr benim teyzem butun hamileliginde surekli adet gorurmus 9 ay boyunca hatta korktugundan hastaneyede gitmezmisCanım doktorun numarası yok düşüyor galiba kanama değişti artık kısmet değilmiş
Hadi yaa . Ama bence hemen kestirip atma bi sürü kadın kanamalara rağmen devam ediyor gebeliği. Bazı kadınlar her ay adet görmeye devam ediyor.Canım doktorun numarası yok düşüyor galiba kanama değişti artık kısmet değilmiş
Neden bekle allahtan umit kesilmez kan geliyor diye illa dusuk olmuyordrkiKızlar galiba ben bu gruptan ayrılıyorum
Rengi değişti canım yoğunluğuda tuhaf olan pede zor geliyorNeden bekle allahtan umit kesilmez kan geliyor diye illa dusuk olmuyordrki
Ağrım yok tek şey bu diğer günlerdeki gibi ara ara kasık ağrım varHadi yaa . Ama bence hemen kestirip atma bi sürü kadın kanamalara rağmen devam ediyor gebeliği. Bazı kadınlar her ay adet görmeye devam ediyor.bence iyice bi baktır
Canim anliyorm seni ama kac haftalikti ve bana eger yaptiysan kan test sonuclarini yazabilirmisinRengi değişti canım yoğunluğuda tuhaf olan pede zor geliyor
Bnm diğer çocuklarımda oldu ama nasildi hiç hatırlamıyorumGecmis olsun kuzum belkide yerlesme kanamasidr benim teyzem butun hamileliginde surekli adet gorurmus 9 ay boyunca hatta korktugundan hastaneyede gitmezmis
Bugün 4.2 canım bu tahlili salı günü bata 1 gün kala yapmıştımCanim anliyorm seni ama kac haftalikti ve bana eger yaptiysan kan test sonuclarini yazabilirmisin
Anlıyorum insan moral olarak çöküyor tüm umudu kayboluyor ama emin olmadan her şey bitmiş gibi de düşünmeyin bence . Gebelikte kanaması olan çok kişi var . Bence kan sonuçlarınız gelmeden daha da üzülmeyinKızlar galiba ben bu gruptan ayrılıyorum
Çok mutlu oldum sağlıkla ilerler inşallah yeni yaşın da kutlu olsun bu arada kaç yaşına girdinDuyduk bıtanem teşekkür ederim
Sıkmayın canınızı hayırlısı neyse o olsun inşallah bende bir kez kimyasal yaşadım 15di beta iki gün sonra adet oldum doktor kadınlar adet tarihi gecikince beta verse bu kimyasalı anlamaz çoğu kadın yaşar bunu vücut sağlıksız dölü atıyor demişti kendiniz takip edin kanama adet kanamanız gibi geliyorsa kimyasal olmuş olabilirRengi değişti canım yoğunluğuda tuhaf olan pede zor geliyor
Pazartesi aynı yerde tekrar verecem inş düşmezBence uzme kendini ayni hastanede 2 gun sonra yine kan ver oyle icin rahatlar
İnşallah onlardan biri de benimdirAnlıyorum insan moral olarak çöküyor tüm umudu kayboluyor ama emin olmadan her şey bitmiş gibi de düşünmeyin bence . Gebelikte kanaması olan çok kişi var . Bence kan sonuçlarınız gelmeden daha da üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?