• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ağrım var normal sürekli olan ağrılar gibi ben bata bir gün kala 18.73 le öğrendim bi ters durum var diye korktum şimdilik lekelenme tarzında
Ne olur dua edin kanama değişince acile gittim kimyasal olabilir dedi hiç bişey görmedi göremeyeceğini biliyordum çok küçük çünkü kanamanı takip et dinlen dedi 😔😔😪😪
Canım ASM de verdiğin kan sonucu e devlete geç düşer. Gidemiyorsan bile arayıp sorabilirsin doktoruna.

Canım doktorun numarası yok düşüyor galiba kanama değişti artık kısmet değilmiş 😪😪
Gecmis olsun kuzum belkide yerlesme kanamasidr benim teyzem butun hamileliginde surekli adet gorurmus 9 ay boyunca hatta korktugundan hastaneyede gitmezmis

Canım doktorun numarası yok düşüyor galiba kanama değişti artık kısmet değilmiş 😪😪
Hadi yaa . Ama bence hemen kestirip atma bi sürü kadın kanamalara rağmen devam ediyor gebeliği. Bazı kadınlar her ay adet görmeye devam ediyor. 🤷🏼‍♀️ bence iyice bi baktır

Canim anliyorm seni ama kac haftalikti ve bana eger yaptiysan kan test sonuclarini yazabilirmisin
Bugün 4.2 canım bu tahlili salı günü bata 1 gün kala yapmıştım

Eklentiler

• 20230215_105150.jpg
    20230215_105150.jpg
    222 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar galiba ben bu gruptan ayrılıyorum 😪😪😪
Anlıyorum insan moral olarak çöküyor tüm umudu kayboluyor ama emin olmadan her şey bitmiş gibi de düşünmeyin bence . Gebelikte kanaması olan çok kişi var . Bence kan sonuçlarınız gelmeden daha da üzülmeyin

Rengi değişti canım yoğunluğuda tuhaf olan pede zor geliyor
Sıkmayın canınızı hayırlısı neyse o olsun inşallah bende bir kez kimyasal yaşadım 15di beta iki gün sonra adet oldum doktor kadınlar adet tarihi gecikince beta verse bu kimyasalı anlamaz çoğu kadın yaşar bunu vücut sağlıksız dölü atıyor demişti kendiniz takip edin kanama adet kanamanız gibi geliyorsa kimyasal olmuş olabilir

Anlıyorum insan moral olarak çöküyor tüm umudu kayboluyor ama emin olmadan her şey bitmiş gibi de düşünmeyin bence . Gebelikte kanaması olan çok kişi var . Bence kan sonuçlarınız gelmeden daha da üzülmeyin
İnşallah onlardan biri de benimdir

Back