• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sıkmayın canınızı hayırlısı neyse o olsun inşallah bende bir kez kimyasal yaşadım 15di beta iki gün sonra adet oldum doktor kadınlar adet tarihi gecikince beta verse bu kimyasalı anlamaz çoğu kadın yaşar bunu vücut sağlıksız dölü atıyor demişti kendiniz takip edin kanama adet kanamanız gibi geliyorsa kimyasal olmuş olabilir
Hayırlısı olsun erken tahlil yapınca galiba iyi olmadı

Gorursun gorursun merak etme buyuyor fındık 🫶🏻

Hayırlısı ıle ınsallah kuzucum duyarsın 🤗

Amın kuzucum bende cok bekledım cok guzel oldu 🫶🏻 Bugun benım dogum gunum 🫶🏻 Hedıye gibi geldi hosgeldii bebeğim resmen 💜
Ayy iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun guzel anne
Esiminde yarin dogumgunu
Kova burclari cok sakin olurlar 🥰
Bizim bebelerde terazi olacak heralde

Öyleyse daha çok küçük demi kalp sesi için erken . Sabırsızlık başıma bela 😂
Kız tabıkııı yaa 😂
Çok mutlu oldum sağlıkla ilerler inşallah yeni yaşın da kutlu olsun bu arada kaç yaşına girdin 🙂
Tesekkur ederım amın 🙌🏼 27 bıttı 28 den gun aldım ☺️
Ayy iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun guzel anne
Esiminde yarin dogumgunu
Kova burclari cok sakin olurlar 🥰
Bizim bebelerde terazi olacak heralde
Benım esımınde 24 u o balık tabı 🤗 sanırım o burca denk gelıyor ☺️ Hayırlısı ıle doğsunlar sağlıkla inşallah 🙌🏼

Merhaba hanımlar benim sat 18 ocak bugün doktora gittim ufacık daha dedi.. başka ilde misafirim daha kendi ilime gidemedim.. folik asit ve günde iki kere duphaston kullan dedi... düşük olmasını önler dedi..daha önce negatif tüp bebek denemem olmuştu..

Bu ilacı gebelikte kullanan var mı? Adet söktürücü olarak kullanmışlar aklım karıştı açıkçası

Gorursun gorursun merak etme buyuyor fındık 🫶🏻

Hayırlısı ıle ınsallah kuzucum duyarsın 🤗

Amın kuzucum bende cok bekledım cok guzel oldu 🫶🏻 Bugun benım dogum gunum 🫶🏻 Hedıye gibi geldi hosgeldii bebeğim resmen 💜
İyi ki doğdun 🎈🎊 bebişin sana en güzel doğum günü hediyesi oldu 🥰

Back