2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hayırlısı olsun erken tahlil yapınca galiba iyi olmadı

Gorursun gorursun merak etme buyuyor fındık

Hayırlısı ıle ınsallah kuzucum duyarsın

Amın kuzucum bende cok bekledım cok guzel oldu Bugun benım dogum gunum Hedıye gibi geldi hosgeldii bebeğim resmen
Ayy iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun guzel anne
Esiminde yarin dogumgunu
Kova burclari cok sakin olurlar
Bizim bebelerde terazi olacak heralde

Öyleyse daha çok küçük demi kalp sesi için erken . Sabırsızlık başıma bela
Kız tabıkııı yaa
Çok mutlu oldum sağlıkla ilerler inşallah yeni yaşın da kutlu olsun bu arada kaç yaşına girdin
Tesekkur ederım amın 27 bıttı 28 den gun aldım
Ayy iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun guzel anne
Esiminde yarin dogumgunu
Kova burclari cok sakin olurlar
Bizim bebelerde terazi olacak heralde
Benım esımınde 24 u o balık tabı sanırım o burca denk gelıyor Hayırlısı ıle doğsunlar sağlıkla inşallah

Merhaba hanımlar benim sat 18 ocak bugün doktora gittim ufacık daha dedi.. başka ilde misafirim daha kendi ilime gidemedim.. folik asit ve günde iki kere duphaston kullan dedi... düşük olmasını önler dedi..daha önce negatif tüp bebek denemem olmuştu..

Bu ilacı gebelikte kullanan var mı? Adet söktürücü olarak kullanmışlar aklım karıştı açıkçası

Amin Allah razı olsun canım öyledir diye umut ediyorum perşembe kendi doktoruma gideceğim özele inşallah o zaman görürüm
İçini ferah tut canım görürsün Allahın izniyle

Gorursun gorursun merak etme buyuyor fındık

Hayırlısı ıle ınsallah kuzucum duyarsın

Amın kuzucum bende cok bekledım cok guzel oldu Bugun benım dogum gunum Hedıye gibi geldi hosgeldii bebeğim resmen
İyi ki doğdun bebişin sana en güzel doğum günü hediyesi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…