Hayırlısı olsun erken tahlil yapınca galiba iyi olmadıSıkmayın canınızı hayırlısı neyse o olsun inşallah bende bir kez kimyasal yaşadım 15di beta iki gün sonra adet oldum doktor kadınlar adet tarihi gecikince beta verse bu kimyasalı anlamaz çoğu kadın yaşar bunu vücut sağlıksız dölü atıyor demişti kendiniz takip edin kanama adet kanamanız gibi geliyorsa kimyasal olmuş olabilir
Ayy iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun guzel anneGorursun gorursun merak etme buyuyor fındık
Hayırlısı ıle ınsallah kuzucum duyarsın
Amın kuzucum bende cok bekledım cok guzel olduBugun benım dogum gunum Hedıye gibi geldi hosgeldii bebeğim resmen
Merhaba bu ilacı düşük önleyici olarak mı verdi doktorunuz progesteron iceriyormus.. kullaniyor musunuzDuphaston adında Bi hap verdi
Deneyim canım sağolAyva ye canım tuzlayıp çok iyi geliyo
Kahverengi pembe ve bir kere kırmızı geldi. Elimden geldiğince dinleniyorum. Benimde kese gorulmeden önce başladı.Rengi şekli nasıl canım
Benim de 1 Ocakdı. Peşpeşe günlerimizBenim son regl 30 aralık doktora perşembe günü gidicem.hayırlısı bakalım güncellerim yine
Kız tabıkııı yaaÖyleyse daha çok küçük demi kalp sesi için erken . Sabırsızlık başıma bela
Tesekkur ederım amınÇok mutlu oldum sağlıkla ilerler inşallah yeni yaşın da kutlu olsun bu arada kaç yaşına girdin
Benım esımınde 24 u o balık tabıAyy iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun guzel anne
Esiminde yarin dogumgunu
Kova burclari cok sakin olurlar
Bizim bebelerde terazi olacak heralde
Yoğun mu canımKahverengi pembe ve bir kere kırmızı geldi. Elimden geldiğince dinleniyorum. Benimde kese gorulmeden önce başladı.
Amin Allah razı olsun canım öyledir diye umut ediyorum perşembe kendi doktoruma gideceğim özele inşallah o zaman görürümDevletin cihazlarında bu sorunu yaşayan çok var canım bende endişe etme orda Allahın izniyle
Sadece kese mi ölçmüş bebiş ölçmüş mü burdaGebelık kesesını olcmus kuzum 0.92 cm yazıyor bak
Sıkma canını üzmemeye çalış kendini lütfenİnşallah onlardan biri de benimdir
Canım bu karından mı bakıldı vajınal miİşte buradayız
Yeni yaş tüm güzellikleri ile gelsinKız tabıkııı yaa
Tesekkur ederım amın27 bıttı 28 den gun aldım
Benım esımınde 24 u o balık tabısanırım o burca denk gelıyor Hayırlısı ıle doğsunlar sağlıkla inşallah
İçini ferah tut canım görürsün Allahın izniyleAmin Allah razı olsun canım öyledir diye umut ediyorum perşembe kendi doktoruma gideceğim özele inşallah o zaman görürüm
Karından bakıldı canımCanım bu karından mı bakıldı vajınal mi
İyi ki doğdunGorursun gorursun merak etme buyuyor fındık
Hayırlısı ıle ınsallah kuzucum duyarsın
Amın kuzucum bende cok bekledım cok guzel olduBugun benım dogum gunum Hedıye gibi geldi hosgeldii bebeğim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?