2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yapmıyorlarmış canım malasef cinslik beni buldu işte pazartesi polikliniğe gel dedi
Acile gitmisken kan tahlilide isteyebilirdi doktor neden buna gerek duymadan belki kimyasaldir diyo
Tıp belkilerlemi oluyo arkadasim deseydin
Kan verme sansin varmi simdi gidip

Valla yolk sac demedi acaba onu kastetti acaba bilmiyorum canım perşembe gideceğim kendi doktoruma özele inşallah görürüz minnoşu
Gorursun gorursun merak etme buyuyor fındık
Yaaa cok sevindim kuzucum saglikla devam etsin insallah bende tam 6 da gidicem insallahbende duyabilirim
Hayırlısı ıle ınsallah kuzucum duyarsın
Cok guzel bi haber canim
Gozun aydin
Darisi benim gibi bekleyenlere
Bende persembe gidicem, 6+5 olacagiz Allah izin verirse

E sayfanin yoneticiligini yapabilirsin artik
Amın kuzucum bende cok bekledım cok guzel oldu Bugun benım dogum gunum Hedıye gibi geldi hosgeldii bebeğim resmen

Yok canım benımde vajınal bakıldı ama devlette bakıldı inşallah benimde mucizem oradadır

Yok canım benımde vajınal bakıldı ama devlette bakıldı inşallah benimde mucizem oradadır
Devletin cihazlarında bu sorunu yaşayan çok var canım bende endişe etme orda Allahın izniyle

Sali gunu 6 olucaz umarim gorurum
Ben hastanenin sehir disinda olmasndan dolayi birde ancak randevu buldm oyuzden gidemedm birde ilkinde zirt pirt gidiyordm busefer ole yapmiyim dedim ama yinede ilki gibi heyecanliyim sali gunu bende gidicem keseyi gormeye 6+3 olucam sali gunu suan 6 haftaligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…