Acile gitmisken kan tahlilide isteyebilirdi doktor neden buna gerek duymadan belki kimyasaldir diyo
Tıp belkilerlemi oluyo arkadasim deseydin
Kan verme sansin varmi simdi gidip
Neyse kotu dusunme sen yinede ozamanYapmıyorlarmış canım malasef cinslik beni buldu işte pazartesi polikliniğe gel dedi
Gorursun gorursun merak etme buyuyor fındıkValla yolk sac demedi acaba onu kastetti acaba bilmiyorum canım perşembe gideceğim kendi doktoruma özele inşallah görürüz minnoşu
Hayırlısı ıle ınsallah kuzucum duyarsınYaaa cok sevindim kuzucum saglikla devam etsin insallahbende tam 6 da gidicem insallahbende duyabilirim
Amın kuzucum bende cok bekledım cok guzel olduCok guzel bi haber canim
Gozun aydin
Darisi benim gibi bekleyenlere
Bende persembe gidicem, 6+5 olacagiz Allah izin verirse
E sayfanin yoneticiligini yapabilirsin artik
Neyse kotu dusunme sen yinede ozaman
Pazartesi gider kan verir ogrenirsin
Korkma icini rahat tut hayirlisi olsun insallah
6 Ocak :)8 ocak benım
Yok canım benımde vajınal bakıldı ama devlette bakıldı inşallah benimde mucizem oradadırcanım ilk karından baktı kese büyümüş ama içini görmek için vajinal bakmak istiyorm dedi bende itiraz etmedim vajinalden gördü. Keseti hiç ölçmedi sadece bebeği ölçtü 2 mm dedi. Senin karından baktıysa ondan görememiştir benimkinide göremedi çünkü endişe etme
Hayırlı olsun kuzum kalp sesi de duydunuz muKeseyı soylemedı kuzum bebısı soyledı 0.5 cm mınnos
Yaaa doğum günün kutlu olsun kuzum ailenle nice güzek yaşların olsunGorursun gorursun merak etme buyuyor fındık
Hayırlısı ıle ınsallah kuzucum duyarsın
Amın kuzucum bende cok bekledım cok guzel olduBugun benım dogum gunum Hedıye gibi geldi hosgeldii bebeğim resmen
Kalp atışı duydun mu canımCanim benim 6 ocak
Evet canimCanım 4.3 te mi görmüştün
Duyduk bıtanem teşekkür ederimHayırlı olsun kuzum kalp sesi de duydunuz mu
Tesekkur ederım bitanem aminYaaa doğum günün kutlu olsun kuzum ailenle nice güzek yaşların olsun
Gebelık kesesını olcmus kuzum 0.92 cm yazıyor bakİşte buradayız
Devletin cihazlarında bu sorunu yaşayan çok var canım bende endişe etme orda Allahın izniyleYok canım benımde vajınal bakıldı ama devlette bakıldı inşallah benimde mucizem oradadır
Öyleyse daha çok küçük demi kalp sesi için erken . Sabırsızlık başıma belaGebelık kesesını olcmus kuzum 0.92 cm yazıyor bak
Merhabaaaaİşte buradayız
Amiiin cümlemizin öyle olsun inşallahMerhabaaaaİnşallah sağlıkla gelirsin dünyaya . Ailene sağlık huzur mutluluk Bereket getirirsin inşallah
Ben hastanenin sehir disinda olmasndan dolayi birde ancak randevu buldm oyuzden gidemedm birdeSali gunu 6 olucaz umarim gorurum
Benimde 6 ocak6 Ocak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?