• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Selam kan vermistin sanki demi
Sonuclarin hala gelmedimi
Canım kanı salı günü verdim hamileliği öğrenmiştim 18.73 çıkmıştı dün tekrar verdim daha çıkmadı aile hekimi olunca bugünde lekelenme başladı biraz kanamaya yöneldi acile gittim kimyasal olabilir dedi ultrasonda görülmedi küçük olduğı için dedi lan almıyorlarmış polikliniğe gel dedi

Canım kanı salı günü verdim hamileliği öğrenmiştim 18.73 çıkmıştı dün tekrar verdim daha çıkmadı aile hekimi olunca bugünde lekelenme başladı biraz kanamaya yöneldi acile gittim kimyasal olabilir dedi ultrasonda görülmedi küçük olduğı için dedi lan almıyorlarmış polikliniğe gel dedi
Sali gunu kac haftalikdi
Bugun kac haftalik

Canimbebegin gozukmemesi cok normal daha cok erken
Evet canım bekliyorum o yüzden
Kızlar bugün ben de kalan testler için doktora gittim . Bebek 5+5 görünüyor ve kesenin içinde bebek oluşmaya başlamış dedi ☺️ yalnız kalp atışı için erken dedi ama bu haftada duyan arkadaşlar var mı ? Doktor kalp atışı için ayrı bir şeye mi bakıyor yoksa normal usg muayenesinde olsaydı duyar mıydı ?
Bebek yarım santim olmadan kalp atışı duyulmuyor galiba

Normalde özel hastanede acile gidince kan veriyorsun 2 saat sonra sonuç çıkıyor . Ben beta takibimi hep öyle yaptırmıştım . Belki değeri görseydin kafa karışıklığın geçerdi

Bilmiyorum ki canım takvime göre şuan 4.2 günlük yazıyor o zamnda 3.5 galiba bunlar takvime göre
Canim daha cok kucuk ya
Ben gittigimde 4+2iydi doktor 5bucuk hafta oncesi cok zor gorulur ama yinede bakalim dedi alttanda bakti gorulmedi
Henuz bende gormedim keseyide kalp atisinida
Bidahaki rdvum 6+5

Turkiyedeki doktorlar en son soyleyecegini en basta soyluyolar
Yani yinede doktoru suclamak icin demiyorum ama bu durumda endiselenmek icin faktor ne?
Gormemis olmasimi?
E cok kucuk yani nasil gorunsun

Kızlar bugün ben de kalan testler için doktora gittim . Bebek 5+5 görünüyor ve kesenin içinde bebek oluşmaya başlamış dedi ☺️ yalnız kalp atışı için erken dedi ama bu haftada duyan arkadaşlar var mı ? Doktor kalp atışı için ayrı bir şeye mi bakıyor yoksa normal usg muayenesinde olsaydı duyar mıydı ?
Belırlı boyuta gelemdıyse cıhazdan dısarıya veremez kuzum sesı olusumunun tamamlanması gerekıyor sanırım bı haftaya cok net duyarsınız 🤗

Kanama canın o yüzden endişeliyim yoksa zaten 6 haftayı bekleyecektim bugün kanama olunca o yüzden acile gittim
Canim daha cok kucuk ya
Ben gittigimde 4+2iydi doktor 5bucuk hafta oncesi cok zor gorulur ama yinede bakalim dedi alttanda bakti gorulmedi
Henuz bende gormedim keseyide kalp atisinida
Bidahaki rdvum 6+5

Turkiyedeki doktorlar en son soyleyecegini en basta soyluyolar
Yani yinede doktoru suclamak icin demiyorum ama bu durumda endiselenmek icin faktor ne?
Gormemis olmasimi?
E cok kucuk yani nasil gorunsun

Bende 5+5im canım bugün ilaç yazdırmaya gittim doktor bakalım dedi. Tek taş oluşmuş bebiş 2 mm minik minikte kalbi atıyordu 🥰
Ya maşallah minnoşaa 💓karından mı bakıldı kese kaç mm acaba biliyor musun benim daha bebişim gözükmedi😞

Kanama canın o yüzden endişeliyim yoksa zaten 6 haftayı bekleyecektim bugün kanama olunca o yüzden acile gittim
Acile gitmisken kan tahlilide isteyebilirdi doktor neden buna gerek duymadan belki kimyasaldir diyo
Tıp belkilerlemi oluyo arkadasim deseydin
Kan verme sansin varmi simdi gidip

Ya maşallah minnoşaa 💓karından mı bakıldı kese kaç mm acaba biliyor musun benim daha bebişim gözükmedi😞
canım ilk karından baktı kese büyümüş ama içini görmek için vajinal bakmak istiyorm dedi bende itiraz etmedim vajinalden gördü. Keseti hiç ölçmedi sadece bebeği ölçtü 2 mm dedi. Senin karından baktıysa ondan görememiştir benimkinide göremedi çünkü endişe etme 🙏🏼

Back