• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba hanımlar benim sat 18 ocak bugün doktora gittim ufacık daha dedi.. başka ilde misafirim daha kendi ilime gidemedim.. folik asit ve günde iki kere duphaston kullan dedi... düşük olmasını önler dedi..daha önce negatif tüp bebek denemem olmuştu..

Bu ilacı gebelikte kullanan var mı? Adet söktürücü olarak kullanmışlar aklım karıştı açıkçası

Asmde cıkam gec yuklenıyor canım enabıza
Öyle oluyor tabi dün doktor bana da haftaya geldiğinde bebeği göremezsem boş gebelik olabilir dedi ben de çok sorguladım ondan sonra hiç mi bir şey göremediniz yok mudur sizce diye insan kötü hissediyor haklısın ondan sonra bana cihazlar çok kötü devlete tam bir net görüntü göremiyoruz ama eşine benzer bir şey mi gördüm dedi onu tam anlamadım açıkçası ne olduğunuda bilmiyorum🥰
Ne kadarda kolay doktorların böyle demesi 😔 inşallah bebeği görmüştür sizinde 🥰

Devlette tahlillerimi yaptırıp özelde muayeneye devam etmeyi düşünüyorum artık canım
Doktorlar bilgili ilgili dahi olsa cihazları malesef yetersiz ve bizi panikletiyorlar.
Oysaki sakin geçirmemiz gerek bu süreci bebeğe de zarar
Bende aynıyım. Zaten özelde devam ediyordum sadece orda kan tahlilleri 3 bin tutunca ve o kadar vermeye artık gücüm yok devletten yararlanayım diye gittim. Ve sonuç başıma gelen 😂

Yatıyorum zaten moralim bozuldu kimyasal olabilir deyince sizin nasildi lekelenmeniz acaba
Canım moralini bozma. Benim de çok bozulmustu ama üzülmek, stres olmak daha zararlı. Zaten tutunamıyorsa bir sorun olduğu için oluyor bebekte. Allah saglıkla kavustursun. Benım sankı reglnın son donemındekı gıbı bı akıntı vardı. Cok degıldı ama selpakta bellıydı. Ertesı gun gıttım. Progeston verdı fıtıl olarak. Ilk gun de bı lekelenme oldu sonra kesıldı. Bana yemek bıle yapma dedı oyle bır dınlenmekten bahsedıorum.

Adete 4 gün kala tek attığım resim olan test çıktı adete 3 gün kala kan verdim 42 çıktı iki gün kala yani bugün de test yaptım ikili kaset test resimdeki ama kasık ağrım var gebelik beta hcgsi artarmi diye çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3207445
Artar canım Allah ın izniyle. Ben öğrendiğimde 77.5 Du şimdi keseyi gördük çok şükür. Stres yapma doktor kontrolünü aksatma, hepimize sağlıklı hamilelikler inşallahh🥰

Kahverengi pembe ve bir kere kırmızı geldi. Elimden geldiğince dinleniyorum. Benimde kese gorulmeden önce başladı.
Yoğun mu
Canım moralini bozma. Benim de çok bozulmustu ama üzülmek, stres olmak daha zararlı. Zaten tutunamıyorsa bir sorun olduğu için oluyor bebekte. Allah saglıkla kavustursun. Benım sankı reglnın son donemındekı gıbı bı akıntı vardı. Cok degıldı ama selpakta bellıydı. Ertesı gun gıttım. Progeston verdı fıtıl olarak. Ilk gun de bı lekelenme oldu sonra kesıldı. Bana yemek bıle yapma dedı oyle bır dınlenmekten bahsedıorum.
O imkansız canım fırsat buldukça yatıyorum bnmde ilk günkü gibi ne çok aşırı nede az orta kanama rengi koyu kırmızı

Back