Tüp bebek aslında geç döllenme olmaz sanırım çok bilmiyorum gerçi hayırlısı canımGec dollenme ıse olabılıyor kuzum saglıkla buyusun de gor mınnosunu
Ben daha doktora hıc gıtmedım okadar degısıgım kı ıcımden bıyandan korkular endıselerAy yeminle çatlardım merakımdan..
Ataşehirdeyim canım doktorum da Pendik’te şimdi ona gidiyoruz hattaKartaldayım canım sen? :)
İnşallah kuzum herseyın hayırlısı sen yınede hemen moralını bozma olur muTüp bebek aslında geç döllenme olmaz sanırım çok bilmiyorum gerçi hayırlısı canım
Canım hiç moralini bozma kimi bebekler nazlanıyor zor gösteriyor kendiniBugün kan verdim tekrar betaya da bakmak istedi doktor
Bu ihtimal için sanırım
Hayırlısı olsun artık, ben beta sonucumu bekliyorum şimdi güzel ilerliyordur umarım .
isteyen herkese nasip olur inşallah bana da
Hadi gözün aydın canımVallahi duruyor yaa, inanılmaz duygusalım ay
Ya kızlar doktor ikili tarama testi için gelirsin bir dahakine diyip tarih verdi. Sık çağırmaması normal mi sizce
Her gebelik kendine özgüdür. Hiç telaş etme canım. Gittiğin hastanenin cihazı belki eski modeldir . Devlete mi gittin ?Kızlar hayırlı kandiller hepinize
Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.
Okuduğumda herkes bu haftalarda kalp atışını bile dinliyor çok şükür.
Benim gibi 6+ larda bebeği göremeyen oldu mu?
Bebek olusmadan once olusan ılk sey tek tas gıbı dusunun o halka olusuyor ılk ve tas kısmınıda bebek dusunun bebekte ordan buyumeye baslıyor arkadasımız ultrason atmıs ona bakarsan anlayacaksın kuzum5+1 bugün keseyi gördük ama bebeği küçük olduğu için göremediğimizi söyledi. Yolk sac ne demek acaba ilk hamileligim fazla bilgim yok?
Devletti evet ama doktor keseyi görüp bebeği göremeyince renkli doppler usg için başka bir yere gönderdi aynı hastane içinde.Hadi gözün aydın canımbenim dr da kalp atışını duyduk sorun yok deyip 1,5 ay sonraya randevu verdi. İkili teste denk geliyor yani. Demek ki normal diye düşünüyorum
Her gebelik kendine özgüdür. Hiç telaş etme canım. Gittiğin hastanenin cihazı belki eski modeldir . Devlete mi gittin ?
Yolk sac bebeği ilk zamanlar besleyen şey. İlerleyen süreçte plasenta yoluyla beslenecek bebek. Yolk sac yok ise bebek de yok demek oluyor. Boş gebelik oluyor yani.5+1 bugün keseyi gördük ama bebeği küçük olduğu için göremediğimizi söyledi. Yolk sac ne demek acaba ilk hamileligim fazla bilgim yok?
Bisey demedi doktor acaba boş gebelik miYolk sac bebeği ilk zamanlar besleyen şey. İlerleyen süreçte plasenta yoluyla beslenecek bebek. Yolk sac yok ise bebek de yok demek oluyor. Boş gebelik oluyor yani.
bhcg de artış görürsen için rahat etsin istersen özele gitmeni öneririm. Maalesef ki fark ediyor. Devlette çok küçük daha göremeyiz dediler. Özelde karnımdan bakıp gördülerDevletti evet ama doktor keseyi görüp bebeği göremeyince renkli doppler usg için başka bir yere gönderdi aynı hastane içinde.
Onlar da bakıp göremedi canım
Yok canım daha çok minik olduğu için görememiştir canım. Önce kese sonra Yolk ve bebek sonra da kalp atışı. Şu an kese var güzel düşün.Bisey demedi doktor acaba boş gebelik mi
Benim ablamda ilk kese gördü. Dr Yolk sac yok boş gebelik demişti. Çok üzülmüştük. Bir kaç gün sonra başka bi dr da görülmüştü. Bazen çok minik diye dr uğraşmıyor bakmaya. Hastane cihazı eski olduğu için göremiyorlar falan. Hiç canını sıkma. Allah’ın izniyle görürsün bir kaç güne inşallahBisey demedi doktor acaba boş gebelik mi
Kızlar hayırlı kandiller hepinize
Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.
Okuduğumda herkes bu haftalarda kalp atışını bile dinliyor çok şükür.
Benim gibi 6+ larda bebeği göremeyen oldu mu?
Hadi gözün aydın canımbenim dr da kalp atışını duyduk sorun yok deyip 1,5 ay sonraya randevu verdi. İkili teste denk geliyor yani. Demek ki normal diye düşünüyorum
Her gebelik kendine özgüdür. Hiç telaş etme canım. Gittiğin hastanenin cihazı belki eski modeldir . Devlete mi gittin ?
Randevu alıp gideyim hemen cumaya kadar bir hafta daha bu stresle bekleyemeyeceğimbhcg de artış görürsen için rahat etsin istersen özele gitmeni öneririm. Maalesef ki fark ediyor. Devlette çok küçük daha göremeyiz dediler. Özelde karnımdan bakıp gördüler
maşallah gözün aydın canımBen 6+2 de gittiğimde bebeği tam göremediler. Hatta ben bom boş gördüm keseyi. Doktora boş gebelik olabilir mi diye sordum. Bir şey var gibi dedi ama emin olamadı. Radyoloji uzmanına sevk etti. Radyoloji doktoru belli belirsiz- minicik olarak gördüm ben dedi.
Bir hafta sonra yeniden çağırdılar.
Bir hafta geçti, Bugün gittim, hem bebeği hem de kalp atışını duydum. (7+3)
Geç döllenme olabilir diye düşünüyordum ama bugün doktora sorduğumda birkaç gün belki dedi. Genel olarak haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi.
Amin inşallah.maşallah gözün aydın canım
Darısı başıma inşallah
10. Hafta oluyor yaniBen kalp atışını bugün duydum. (7+3)
3 hafta sonra çağırdılar.
Evet beta çıksa içini rahatlatırdı az da olsa. Çıkınca haber ver bize deRandevu alıp gideyim hemen cumaya kadar bir hafta daha bu stresle bekleyemeyeceğim
Bir de beta çıksaydı daha çıkmadı
maşallah gözün aydın canım
Darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?