2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
5+1 bugün keseyi gördük ama bebeği küçük olduğu için göremediğimizi söyledi. Yolk sac ne demek acaba ilk hamileligim fazla bilgim yok?

Bugün kan verdim tekrar betaya da bakmak istedi doktor

Bu ihtimal için sanırım
Hayırlısı olsun artık, ben beta sonucumu bekliyorum şimdi güzel ilerliyordur umarım .
isteyen herkese nasip olur inşallah bana da
Canım hiç moralini bozma kimi bebekler nazlanıyor zor gösteriyor kendini sağlıkla büyür görürsün inşallah minik kalbini

Vallahi duruyor yaa, inanılmaz duygusalım ay

Ya kızlar doktor ikili tarama testi için gelirsin bir dahakine diyip tarih verdi. Sık çağırmaması normal mi sizce
Hadi gözün aydın canım benim dr da kalp atışını duyduk sorun yok deyip 1,5 ay sonraya randevu verdi. İkili teste denk geliyor yani. Demek ki normal diye düşünüyorum
Her gebelik kendine özgüdür. Hiç telaş etme canım. Gittiğin hastanenin cihazı belki eski modeldir . Devlete mi gittin ?

5+1 bugün keseyi gördük ama bebeği küçük olduğu için göremediğimizi söyledi. Yolk sac ne demek acaba ilk hamileligim fazla bilgim yok?
Bebek olusmadan once olusan ılk sey tek tas gıbı dusunun o halka olusuyor ılk ve tas kısmınıda bebek dusunun bebekte ordan buyumeye baslıyor arkadasımız ultrason atmıs ona bakarsan anlayacaksın kuzum

Devletti evet ama doktor keseyi görüp bebeği göremeyince renkli doppler usg için başka bir yere gönderdi aynı hastane içinde.
Onlar da bakıp göremedi canım

Yolk sac bebeği ilk zamanlar besleyen şey. İlerleyen süreçte plasenta yoluyla beslenecek bebek. Yolk sac yok ise bebek de yok demek oluyor. Boş gebelik oluyor yani.

Devletti evet ama doktor keseyi görüp bebeği göremeyince renkli doppler usg için başka bir yere gönderdi aynı hastane içinde.
Onlar da bakıp göremedi canım
bhcg de artış görürsen için rahat etsin istersen özele gitmeni öneririm. Maalesef ki fark ediyor. Devlette çok küçük daha göremeyiz dediler. Özelde karnımdan bakıp gördüler

Bisey demedi doktor acaba boş gebelik mi
Benim ablamda ilk kese gördü. Dr Yolk sac yok boş gebelik demişti. Çok üzülmüştük. Bir kaç gün sonra başka bi dr da görülmüştü. Bazen çok minik diye dr uğraşmıyor bakmaya. Hastane cihazı eski olduğu için göremiyorlar falan. Hiç canını sıkma. Allah’ın izniyle görürsün bir kaç güne inşallah

Ben 6+2 de gittiğimde bebeği tam göremediler. Hatta ben bom boş gördüm keseyi. Doktora boş gebelik olabilir mi diye sordum. Bir şey var gibi dedi ama emin olamadı. Radyoloji uzmanına sevk etti. Radyoloji doktoru belli belirsiz- minicik olarak gördüm ben dedi.
Bir hafta sonra yeniden çağırdılar.

Bir hafta geçti, Bugün gittim, hem bebeği hem de kalp atışını duydum. (7+3)

Geç döllenme olabilir diye düşünüyordum ama bugün doktora sorduğumda birkaç gün belki dedi. Genel olarak haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi.

Ben kalp atışını bugün duydum. (7+3)
3 hafta sonra çağırdılar.

bhcg de artış görürsen için rahat etsin istersen özele gitmeni öneririm. Maalesef ki fark ediyor. Devlette çok küçük daha göremeyiz dediler. Özelde karnımdan bakıp gördüler
Randevu alıp gideyim hemen cumaya kadar bir hafta daha bu stresle bekleyemeyeceğim
Bir de beta çıksaydı daha çıkmadı
maşallah gözün aydın canım
Darısı başıma inşallah

Randevu alıp gideyim hemen cumaya kadar bir hafta daha bu stresle bekleyemeyeceğim
Bir de beta çıksaydı daha çıkmadı

maşallah gözün aydın canım
Darısı başıma inşallah
Evet beta çıksa içini rahatlatırdı az da olsa. Çıkınca haber ver bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…