Veririm tabiEvet beta çıksa içini rahatlatırdı az da olsa. Çıkınca haber ver bize de
hiç mi gitmedinn. kız nasıl durabiliyosun :) Ne zaman gitmeyi planlıyosun peki?Ben daha doktora hıc gıtmedım okadar degısıgım kı ıcımden bıyandan korkular endıseler
aa benim de Pendik'te. Hangi hastane hangi doktor seninki? :)Ataşehirdeyim canım doktorum da Pendik’te şimdi ona gidiyoruz hatta
Hadi gözün aydın canımbenim dr da kalp atışını duyduk sorun yok deyip 1,5 ay sonraya randevu verdi. İkili teste denk geliyor yani. Demek ki normal diye düşünüyorum
Aslında Kartal Lütfi Kırdarla özel muayene arasında gidip geliyorum şuan. Doktorumun ismi Murat Api. Birde Mete Ünal ikisi birlikte ilgileniyorhiç mi gitmedinn. kız nasıl durabiliyosun :) Ne zaman gitmeyi planlıyosun peki?
Bence yolunda gidiyodur ama her şey. Bi terslik olsa insan hisseder çünkü
aa benim de Pendik'te. Hangi hastane hangi doktor seninki? :)
Senin de mi öyle. Süper, normal demek ki evet :))
İnşallah❤ ben devlette muayene oldum sizin doktor var dediyse vardırumarım ben bi terslik yaşamıyorumdurda cihaz çok iyidir
Birde karından muayene etti. Önceki gebeliğimde 5.haftada benim de sadece kese vardı. İnşallah hepimiz sağlıklı ilerleyişine şahit oluruz
Çooook bulantı var. Kokular fena. Bulantı bilekliği aldık o biraz rahatlattı beni.kızlar benim bulantım var su bile içerken kötü oluyorum,hele kokularankarşı mafoldumsizde bılantı varmı ilaç kullanıomusunuz
Anladım canım, memnunsundur umarımAslında Kartal Lütfi Kırdarla özel muayene arasında gidip geliyorum şuan. Doktorumun ismi Murat Api. Birde Mete Ünal ikisi birlikte ilgileniyor
Başka doktora gidicem bende içim içimi yiyor bu durumdaYok canım daha çok minik olduğu için görememiştir canım. Önce kese sonra Yolk ve bebek sonra da kalp atışı. Şu an kese var güzel düşün.
Hıc gıtmedım cıks ılk randevum olacak yarın gıdecegım sabahtanhiç mi gitmedinn. kız nasıl durabiliyosun :) Ne zaman gitmeyi planlıyosun peki?
Bence yolunda gidiyodur ama her şey. Bi terslik olsa insan hisseder çünkü
aa benim de Pendik'te. Hangi hastane hangi doktor seninki? :)
Senin de mi öyle. Süper, normal demek ki evet :))
Gittin mi ne dediiiiYarın sabahtan gıdecegım bıtanem cok heyecanlıyım
İyiyim kuzucum bir problem yok çok şükürCanım nasıl oldun merak ettim
Ay maşallahMerhaba teyzeleerr
6+4 ten selamlar
Kalp atışı duyduk şüküür. Yeni oluşan bir kalp atışı her şey yolunda dedi doktor
Çok şükür canım sevindimİyiyim kuzucum bir problem yok çok şükür
Ay maşallah
Ay hadi bakalım hayırlı haberlerle gelHıc gıtmedım cıks ılk randevum olacak yarın gıdecegım sabahtan
Beta değeriniz çıktı mı acaba ? Umarım her şey yolundadırVeririm tabi
Bende de var su bile kokuyo banakızlar benim bulantım var su bile içerken kötü oluyorum,hele kokularankarşı mafoldumsizde bılantı varmı ilaç kullanıomusunuz
Şuan için memnun gibiyim inşallah daim olur.Anladım canım, memnunsundur umarımben de medical parkta Halide Yüksel var ona gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?