2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben daha doktora hıc gıtmedım okadar degısıgım kı ıcımden bıyandan korkular endıseler
hiç mi gitmedinn. kız nasıl durabiliyosun :) Ne zaman gitmeyi planlıyosun peki?
Bence yolunda gidiyodur ama her şey. Bi terslik olsa insan hisseder çünkü
Ataşehirdeyim canım doktorum da Pendik’te şimdi ona gidiyoruz hatta
aa benim de Pendik'te. Hangi hastane hangi doktor seninki? :)
Hadi gözün aydın canım benim dr da kalp atışını duyduk sorun yok deyip 1,5 ay sonraya randevu verdi. İkili teste denk geliyor yani. Demek ki normal diye düşünüyorum

Senin de mi öyle. Süper, normal demek ki evet :))

kızlar benim bulantım var su bile içerken kötü oluyorum,hele kokularankarşı mafoldumsizde bılantı varmı ilaç kullanıomusunuz

Aslında Kartal Lütfi Kırdarla özel muayene arasında gidip geliyorum şuan. Doktorumun ismi Murat Api. Birde Mete Ünal ikisi birlikte ilgileniyor

Hıc gıtmedım cıks ılk randevum olacak yarın gıdecegım sabahtan

kızlar benim bulantım var su bile içerken kötü oluyorum,hele kokularankarşı mafoldumsizde bılantı varmı ilaç kullanıomusunuz
Bende de var su bile kokuyo bana . Yemeğin ortasında gidip kustuğum anlar oluyo hep. Doktor ilaç verdi bana prilam. Akşamaları 2 tane içiyorum. Eğer gündüz yine bulanıyorsa ayvayı tuzlayıp yiyorum öyle güzel geliyorki bulantıyı kesiyo. Sana yazarken ağzım sulandı

Bugün devlet hastanesine tahlil için gittim. Doktor muayenede etti. 6 haftalığım doktor bebeği göremiyorum sağlıklı bi gebelik görmüyorum dedi moralimi bozdu. Haftasonu kanamam olmuştu özeldeki doktorum düşük tehliken var ama yolk kesesi oluşmuş haftaya kalbini duyarız demişti. Progestan kullanıyorum tabi kanamamda durdu. Özele pazartesi gidicem kalp atışı için. Ama devletteki moralimi bozdu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…