Başınız sağolsun aynı duyguları paylaşıyoruz demek ki sizin kaybınız kaçıncı haftada olmuştuBence bekleyebilirsen bekle. Benim de kaybım oldu o sebeple bu sefer bekleyebildiğim kadar bekledim. Hepsini görüp duymuş olduk cok şükür. Hayırlı olsun bu arada
Değil mi bana da yedinci hafta daha mantıklı geliyor kalp atımı olmazsa en azından artık umudu keserim ama 1 hafta fazladan üzülmemiş ve kaygılanmamış olurum en azındanEger bekleme sanaın varsa dayanabılırsen bekle daha gumbur gumbur duyarsın yol gozuktukten ıkı hafta sonra cagırmıstı doktor benı oglumda
Yeni oluşmaya başlıyor 124 civarı dedi. Gayet normal gayet güzel dediNe güzel hepimiz farklı yerlerdeyiz ama yaşadığımız duygular ortak
Benim de saat 1 de randevum var kalp atışını daha kuvvetli duyalım diye gel demişti.
Kalp atışını duyan arkadaşım hayırlı olsun kalp atış hızını söyledi mi doktorun
Kartaldayım canım sen? :)Aaa nerde :)
Ben de aynı şekilde çok şişkinim ve tartıda 3 kilo birden fazla çıktım. Kullandığımız ilaçlardan dolayı oluyordur diye tahmin ediyorumKızlar günaydın,,
Şişlik yaşayan var mı? Ben çok yemememe rağmen tartıda sürekli kilo artışı görüyorum psikolojim bozuldu bu normal midir?? Tuvalete de çıkamıyorum kolay kolay
Yaaa ne güzel bir haberKızlar bebeğimi gördüm, kalp atışını da duydum. Bir sorun yok çok şükür.
Maşallah oracıkta duruyor minnoşMerhaba teyzeleerr
6+4 ten selamlar
Kalp atışı duyduk şüküür. Yeni oluşan bir kalp atışı her şey yolunda dedi doktor
Vallahi duruyor yaa, inanılmaz duygusalım ayMaşallah oracıkta duruyor minnoş
İnşallah her şey böyle güzel ilerler hamileliğin boyunca :)Vallahi duruyor yaa, inanılmaz duygusalım ay
Ya kızlar doktor ikili tarama testi için gelirsin bir dahakine diyip tarih verdi. Sık çağırmaması normal mi sizce
Çok teşekkür ederimm :)İnşallah her şey böyle güzel ilerler hamileliğin boyunca :)
bence normal problem yoksa neden gidip durasın ki tadını çıkar :))
Standart ayda bır bundan sonra kuzum problem yoksa bıde, ydısında uc kez gırıyormussun sadece dusunseneeVallahi duruyor yaa, inanılmaz duygusalım ay
Ya kızlar doktor ikili tarama testi için gelirsin bir dahakine diyip tarih verdi. Sık çağırmaması normal mi sizce
Oglumda 6+2 de bebegı gorememıstık mınıcık bı yolk halka gormustu sadece 8 haftalık kalp atısı dınledıkKızlar hayırlı kandiller hepinize
Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.
Okuduğumda herkes bu haftalarda kalp atışını bile dinliyor çok şükür.
Benim gibi 6+ larda bebeği göremeyen oldu mu?
MaşallahMerhaba teyzeleerr
6+4 ten selamlar
Kalp atışı duyduk şüküür. Yeni oluşan bir kalp atışı her şey yolunda dedi doktor
Sadece kese var bende. Yolk sac filan da görünmedi haftaya çağırdı 7+2 de gitmiş olacağım inşallah görürüm ben deOglumda 6+2 de bebegı gorememıstık mınıcık bı yolk halka gormustu sadece 8 haftalık kalp atısı dınledık
Ay yeminle çatlardım merakımdan..Standart ayda bır bundan sonra kuzum problem yoksa bıde, ydısında uc kez gırıyormussun sadece dusunsenee
Canım hayırlı kandiller. Her gebelik kendine özgüdür ama deneyim sorduğun için yazıyorum. Geçtiğimiz ağustos ayında böyle bir gebeliğim oldu, altıncı haftada bebek hala görünmedi ve boş gebelik olduğunu söyledi doktorum. Zaten birkaç gün sonra kanamam başladı ve düşük oldu kendiliğinden. Geç döllenmeden şüphelenilmişti ama beta hcg de artmıyordu. Kan tahlili verdin mi hiç?Kızlar hayırlı kandiller hepinize
Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.
Okuduğumda herkes bu haftalarda kalp atışını bile dinliyor çok şükür.
Benim gibi 6+ larda bebeği göremeyen oldu mu?
Bugün kan verdim tekrar betaya da bakmak istedi doktorCanım hayırlı kandiller. Her gebelik kendine özgüdür ama deneyim sorduğun için yazıyorum. Geçtiğimiz ağustos ayında böyle bir gebeliğim oldu, altıncı haftada bebek hala görünmedi ve boş gebelik olduğunu söyledi doktorum. Zaten birkaç gün sonra kanamam başladı ve düşük oldu kendiliğinden. Geç döllenmeden şüphelenilmişti ama beta hcg de artmıyordu. Kan tahlili verdin mi hiç?
Gec dollenme ıse olabılıyor kuzum saglıkla buyusun de gor mınnosunuSadece kese var bende. Yolk sac filan da görünmedi haftaya çağırdı 7+2 de gitmiş olacağım inşallah görürüm ben de
Oh maşallah canım çok sevindimYeni oluşmaya başlıyor 124 civarı dedi. Gayet normal gayet güzel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?