• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bugün devlet hastanesine tahlil için gittim. Doktor muayenede etti. 6 haftalığım doktor bebeği göremiyorum sağlıklı bi gebelik görmüyorum dedi 🙄 moralimi bozdu. Haftasonu kanamam olmuştu özeldeki doktorum düşük tehliken var ama yolk kesesi oluşmuş haftaya kalbini duyarız demişti. Progestan kullanıyorum tabi kanamamda durdu. Özele pazartesi gidicem kalp atışı için. Ama devletteki moralimi bozdu yaa 🙄
Devlete cok aldırma, ordaki cihazlar gelişmiş degil göremiyor çoğu. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim 😊

Beta değeriniz çıktı mı acaba ? Umarım her şey yolundadır
İki günde iki kat artış ile 40.000 olması gerekiyordu ama 18.000 çıktı.
Hemen başka bir doktora gittim
O da kese göründükten sonra beta bakılmaz çünkü belli bi yerden sonra düşer bu normal dedi.

Ultrasonla bakınca bebişi gördü bu doktor.
Ama diğer doktor 6+1 ikenbu doktor 5+2 diyor .

Haftaya kadar stres moral bozukluğu yapma cuma günü tekrar kalp için gel dedi

Bir öyle bir böyle kafam allak bullak oldu ama bebişin görünmesi bile iyi dimi?

O da kese göründükten sonra beta bakılmaz çünkü belli bi yerden sonra düşer bu normal dedi.

bu saaatten sonra onemli olan bebegın gelısmesı kuzum ınsallah guzel haberler alacaksın gonlunu ferah tut bolca dua et bugun :)

Doktordan doktora çok fark ediyor canım bir de bizler çok hassasız bu konuda bazı doktorlar acımasız konuşuyor hemen peşin hüküm veriyorlar . Bak ne güzel bebiş görünmüş bence stres yapma hiç cuma günü de inşallah kalp atışlarını duyacaksın

Doktordan doktora çok fark ediyor canım bir de bizler çok hassasız bu konuda bazı doktorlar acımasız konuşuyor hemen peşin hüküm veriyorlar . Bak ne güzel bebiş görünmüş bence stres yapma hiç cuma günü de inşallah kalp atışlarını duyacaksın
Amin canım çok sağol çok moral oldunuz🙏

Bebeğin görünmesi tabii ki iyi bir şey. Bence hiç moralini bozma. Kalp atışı duyacaksın cuma günü, ona odaklan.
Bu gittiğin doktorun cihazları daha yeni, daha iyidir belki. O yüzden 5+2 doğru olabilir gayet. Geç döllenme olmuş olabilir. İçini ferah tut ki minişin de kötü etkilenmesin :)

Canım 1300 e kadar kontrol ettirip o gün bıraktım kese göründü doktor kese gördükten sonra hiç bir amacı yok dedi

Canım 1300 e kadar kontrol ettirip o gün bıraktım kese göründü doktor kese gördükten sonra hiç bir amacı yok dedi
Bana da öyle demişti 2.500 den sonra beta bakmadık ama bugün bu haftaya rağmen hala bebeği göremeyeince tekrar bir beta istedi sabah neyse ki öğleden sonra başka bi hastanede bebek göründü canım

Devlete cok aldırma, ordaki cihazlar gelişmiş degil göremiyor çoğu. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim 😊
Yani bende öyle düşünüyorum ama insanın ister istemez modunu düşürdü. Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı 😌 benim bide ilk 4 senenin ardından tüp bebekle geldi mucizem. İnsan daha çok tedirgin oluyo. Neyse bi 3 gün daha bekleyip özelde görelim 🥰

Yani bende öyle düşünüyorum ama insanın ister istemez modunu düşürdü. Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı 😌 benim bide ilk 4 senenin ardından tüp bebekle geldi mucizem. İnsan daha çok tedirgin oluyo. Neyse bi 3 gün daha bekleyip özelde görelim 🥰
Yaaa o kadar iyi anlıyorum ki ben de 4 sene bekledim. İnsan sabırsız oluyor daha fazla tedirgin oluyor. Ama sen içini ferah tut ♥️ bebeğin seninle annesi ♥️

Bugün devlet hastanesine tahlil için gittim. Doktor muayenede etti. 6 haftalığım doktor bebeği göremiyorum sağlıklı bi gebelik görmüyorum dedi 🙄 moralimi bozdu. Haftasonu kanamam olmuştu özeldeki doktorum düşük tehliken var ama yolk kesesi oluşmuş haftaya kalbini duyarız demişti. Progestan kullanıyorum tabi kanamamda durdu. Özele pazartesi gidicem kalp atışı için. Ama devletteki moralimi bozdu yaa 🙄
Hiç moralini bozma canım.
Ben de bugün benzer bişey yaşadım
6+1 im ama 12.6 cm kese var içi boş dedi.
Ben de öğleden sonra özele gittim doktor keseyi de bebişi de gördü şükür.
Haftaya kalp atışı için de özele gidicem
Devlet hastanelerinde cihazlar malesef özeldekiler kadar iyi değil

Merhaba kızlar ben 4 yillik evliyim oğluma ilk 3 ayda hamile kaldım sonra yine çocuk istedik 2 yıl olmadi şimdi deprem oldu adıyamandan ailemize sığındık ve bebek beklemiyordum olmuyor ve deprem yüzünden ama bebeğim bize süpriz yaptı bize bir umut oldu ama 4+6 günlük ama beta 89.34 acilde kan verdim doktoruma da gidemiyorum sizce normal mi düşük mü?

sevdiniz mi dr u? Muayene ücreti nasıl? Benim de seçeneklerim arasında var. Çakmak Erdemle başlayıp iyi bir hastaneyle devam da edebilirim
Daha henuz bir kez muayene oldum cok emin degilim bana da bir tanidigim onermisti, aciklayici olumlu bir doktordu ama. Benim sigortam var sigorta fiyati 650₺ sanirim ama sigortasiz ne kadardir bilmiyorum

Kizlar merhaba, bugun beni bir sey durttu ve gecen haftaki muayene kagidima baktim. Intrauterin gs izlendi, 5w4d ile uyumlu. Yolk sac mevcut yaziyor. Bu intrauterin gs ne demek? Intrauterin icin cesitli seyler yazmislar internette, sizin de yazdi mi boyle bisey? Icimi endise kapladi😔

Adete 4 gün kala tek attığım resim olan test çıktı adete 3 gün kala kan verdim 42 çıktı iki gün kala yani bugün de test yaptım ikili kaset test resimdeki ama kasık ağrım var gebelik beta hcgsi artarmi diye çok merak ediyorum
Screenshot_20230217-143147.png

Eklentiler

• IMG_20230217_142939.jpg
    IMG_20230217_142939.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 39
Back