Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan ben de bilmiyorum onun kuşkusu var aslında :)) doktor adet tarihime göre değil de kesenin boyutuna göre 4 haftalık demişti 2 hafta önce. Belki daha ilerdeyim bilmiyorum ki. Bugün belli olacak bakalım :)Amanın bende yarın 6 hfta olacagım tam duyulurumu acaba ya
Ben TokatHangi ildesin canım. ArkadŞlar herkes nerden ben İstanbul Anadolu yakası
Hadi inşallah gümbür gümbür duyarsınız bende perşembe günü gideceğim bugün tam 6 hafta oldukİnan ben de bilmiyorum onun kuşkusu var aslında :)) doktor adet tarihime göre değil de kesenin boyutuna göre 4 haftalık demişti 2 hafta önce. Belki daha ilerdeyim bilmiyorum ki. Bugün belli olacak bakalım :)
İnşallahh hepimiz duyalım gümbür gümbürHadi inşallah gümbür gümbür duyarsınız bende perşembe günü gideceğim bugün tam 6 hafta olduk
Ankara canım :)Hangi ildesin canım. ArkadŞlar herkes nerden ben İstanbul Anadolu yakası
Bence Eylül doğumlu olsa bile Ekim grubunda kal kalp atışı cihaza göre değişiyor sanıyorum belki de geç döllenmedir dediğiniz gibi . Tekrar muayene ne zaman peki ?
Ben oglumda 6+2 de kese ve zorlayarak yolk sac gozukmustu 8 haftalıkken de kalp atısı dınlemıstık endıselenecek bısey yok merak etme muhtemelen gec dollenmıstır oglumda cunku bat gunumde 89 cıkmıstı kan tahlılım Bakalım bunda ne gorucez 6+0 da
Canım nasıl oldun merak ettimYok canım full dolu
Benim daha bat geçmeden dolgunlaşıp sızlamaya basladılar hergün aynı tempoda gitmesini bekliyorum o yüzden
Haber ver bızeeİnan ben de bilmiyorum onun kuşkusu var aslında :)) doktor adet tarihime göre değil de kesenin boyutuna göre 4 haftalık demişti 2 hafta önce. Belki daha ilerdeyim bilmiyorum ki. Bugün belli olacak bakalım :)
Bence bekleyebilirsen bekle. Benim de kaybım oldu o sebeple bu sefer bekleyebildiğim kadar bekledim. Hepsini görüp duymuş olduk cok şükür. Hayırlı olsun bu aradaSelam kızlar çarşamba günü idrar testinin pozitif çıkmasının ardından 3491 bhcg ile hamile olduğumu öğrendim adet gecikmemin 5. gününde dün kontrole gittiğimde kese ve yolk sac göründü 5+2 haftası ile uyumlu büyüklükte görünüyor. Haftaya kalp atımı için çağırdı doktorum ama kararsız kaldım. Daha önce 2 düşüğüm var bu yüzden çok kaygılıyım. Eğer gidp kalp atımı duyamazsam çok daha fazla kaygılanacağım. 7 hafta olmadan gitmesem mi diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
Aaa nerde :)Ben de istanbul anadolu yakasııı
Ya cok sevındım kuzum darısı bıze ınsallahKızlar bebeğimi gördüm, kalp atışını da duydum. Bir sorun yok çok şükür.
Eger bekleme sanaın varsa dayanabılırsen bekle daha gumbur gumbur duyarsın yol gozuktukten ıkı hafta sonra cagırmıstı doktor benı oglumdaSelam kızlar çarşamba günü idrar testinin pozitif çıkmasının ardından 3491 bhcg ile hamile olduğumu öğrendim adet gecikmemin 5. gününde dün kontrole gittiğimde kese ve yolk sac göründü 5+2 haftası ile uyumlu büyüklükte görünüyor. Haftaya kalp atımı için çağırdı doktorum ama kararsız kaldım. Daha önce 2 düşüğüm var bu yüzden çok kaygılıyım. Eğer gidp kalp atımı duyamazsam çok daha fazla kaygılanacağım. 7 hafta olmadan gitmesem mi diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
Masallah mınnos ya saglıkla doğsunMerhaba teyzeleerr
6+4 ten selamlar
Kalp atışı duyduk şüküür. Yeni oluşan bir kalp atışı her şey yolunda dedi doktor