• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bence bekleyebilirsen bekle. Benim de kaybım oldu o sebeple bu sefer bekleyebildiğim kadar bekledim. Hepsini görüp duymuş olduk cok şükür. Hayırlı olsun bu arada 😊
Başınız sağolsun aynı duyguları paylaşıyoruz demek ki sizin kaybınız kaçıncı haftada olmuştu
Eger bekleme sanaın varsa dayanabılırsen bekle daha gumbur gumbur duyarsın yol gozuktukten ıkı hafta sonra cagırmıstı doktor benı oglumda ☺️
Değil mi bana da yedinci hafta daha mantıklı geliyor kalp atımı olmazsa en azından artık umudu keserim ama 1 hafta fazladan üzülmemiş ve kaygılanmamış olurum en azından

Ne güzel hepimiz farklı yerlerdeyiz ama yaşadığımız duygular ortak 😊

Benim de saat 1 de randevum var kalp atışını daha kuvvetli duyalım diye gel demişti.

Kalp atışını duyan arkadaşım hayırlı olsun kalp atış hızını söyledi mi doktorun😊♥️
Yeni oluşmaya başlıyor 124 civarı dedi. Gayet normal gayet güzel dedi 🥰

Kızlar günaydın,,
Şişlik yaşayan var mı? Ben çok yemememe rağmen tartıda sürekli kilo artışı görüyorum psikolojim bozuldu bu normal midir?? Tuvalete de çıkamıyorum kolay kolay :KK43:
Ben de aynı şekilde çok şişkinim ve tartıda 3 kilo birden fazla çıktım. Kullandığımız ilaçlardan dolayı oluyordur diye tahmin ediyorum

Kızlar hayırlı kandiller hepinize

Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.

Okuduğumda herkes bu haftalarda kalp atışını bile dinliyor çok şükür.
Benim gibi 6+ larda bebeği göremeyen oldu mu?

Vallahi duruyor yaa, inanılmaz duygusalım ay 🤩

Ya kızlar doktor ikili tarama testi için gelirsin bir dahakine diyip tarih verdi. Sık çağırmaması normal mi sizce
Standart ayda bır bundan sonra kuzum problem yoksa bıde, ydısında uc kez gırıyormussun sadece dusunsenee

Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.

Oglumda 6+2 de bebegı gorememıstık mınıcık bı yolk halka gormustu sadece 8 haftalık kalp atısı dınledık

Canım hayırlı kandiller. Her gebelik kendine özgüdür ama deneyim sorduğun için yazıyorum. Geçtiğimiz ağustos ayında böyle bir gebeliğim oldu, altıncı haftada bebek hala görünmedi ve boş gebelik olduğunu söyledi doktorum. Zaten birkaç gün sonra kanamam başladı ve düşük oldu kendiliğinden. Geç döllenmeden şüphelenilmişti ama beta hcg de artmıyordu. Kan tahlili verdin mi hiç?

Canım hayırlı kandiller. Her gebelik kendine özgüdür ama deneyim sorduğun için yazıyorum. Geçtiğimiz ağustos ayında böyle bir gebeliğim oldu, altıncı haftada bebek hala görünmedi ve boş gebelik olduğunu söyledi doktorum. Zaten birkaç gün sonra kanamam başladı ve düşük oldu kendiliğinden. Geç döllenmeden şüphelenilmişti ama beta hcg de artmıyordu. Kan tahlili verdin mi hiç?
Bugün kan verdim tekrar betaya da bakmak istedi doktor

Bu ihtimal için sanırım
Hayırlısı olsun artık, ben beta sonucumu bekliyorum şimdi güzel ilerliyordur umarım .
isteyen herkese nasip olur inşallah bana da🙏

Back