2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bat gectımı nasıl ogrendınız 😌
Bat geçmedi göğüs te hassasiyet ve afedersiniz akıntı artışı olunca erken gebelik testi yaptım ayın 27 sinde. Normalde bat a üç gün var. Bu sabah kan verdim. İkinci hamilelik olunca bir de beklediğim bir şey olunca kendimi çok dinledim sanırım aile hekimim de henüz erken dedi. İnşallah sağlıklıdır ve öyle de devam eder

Merhaba hanımlar, transferimin 17. günü tam 5 haftalık gebelik oluyor. Beta hcg 3950 çıktı nasıl sizce?

Bat geçmedi göğüs te hassasiyet ve afedersiniz akıntı artışı olunca erken gebelik testi yaptım ayın 27 sinde. Normalde bat a üç gün var. Bu sabah kan verdim. İkinci hamilelik olunca bir de beklediğim bir şey olunca kendimi çok dinledim sanırım aile hekimim de henüz erken dedi. İnşallah sağlıklıdır ve öyle de devam eder
kan testın cıkınca bızede haber ver mutlaka canım benım bende 28 ınde erken gebelık testı ıle ogrendım suan bata az kaldı 2 subat henuz kan vermedım bat gununu beklıyorum :) benımde ıkıncı olacak Rabbimin izniyle amin :)

Eklentiler

• 20230131_075639.jpg
    20230131_075639.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 97
  • 20230130_140303.jpg
    20230130_140303.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba en önemli şey folik asit desteği bence. Mutlaka hemen başlamak gerekir. Onun dışında doktor araştırmak, kan vermek, dinlenmek şu an için yapılabilecek en iyi şeylerdir sanırım. Yarın kan vereceğim ben de bakalım inşallah güzel haberlerle şenlenir topik
İnşallah canım benim yorumun için çok sağol, ben de yarın 2. kanımı vericem umarım artış olur :dua::KK200: Evet folik asidi bayadır kullanıyorum 3 ayı geçti. Şimdi de kullanıyorumDioFol içinde B12ve D de var sanırım 3 ay daha kullanmak lazımmış..

Oncelık folık asıt dıyorum bende arkadasımız gıbı ama ben de daha kullanmaya baslamadım elımde var hemen yarın baslayacagım. Bol guzelce dınlenebılmek imkan varsa. Rısklı bı durum yok ıse ılıskıde sorun degıl (hard olmamak kaydıyla)😂 , ılk uc ay en sıkıntılı zamanlar oluyor genelde hatta 14-15 hafta sonrası cok daha rahat guzel, 7.haftadan sonra ufaktan sabah bulantısı olabılır olmayadabılır tabıkı ama genelde 7. Haftalardan sonra belırtıler kendını daha net gösterir.ilk uc ay olabıldıgınce kılo almamaya calıs zaten bebıse bı faydası olmuyor ılk uc ay tabıkı güzel saglıklı beslenmek onemlı. 6-8 haftalar arası kalp atısı duyulabılır sonrası 12. Hafta cıvarı ıkılı test var ılk uc ayda bunlar var 🫶🏻
Çok sağol kuzum değerli yorumların için, evet folik asit kullanıyorum uzun süredir, ancak iş yoğunluğum çok fazla dinlenmeyi anca evde yapabiliyorum :KK43: iş yerinde ayaktayım sürekli... haklısınız çok kilo da almamak lazım ben maalesef tam ideal kilomda giremedim 3/4 kilo fazla girdim ama şimdi elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum... evet 4+2deyim şu anda heyecanla bekliyorum ekseyi görmeyi :anneadayı::dua:

kan testın cıkınca bızede haber ver mutlaka canım benım bende 28 ınde erken gebelık testı ıle ogrendım suan bata az kaldı 2 subat henuz kan vermedım bat gununu beklıyorum :) benımde ıkıncı olacak Rabbimin izniyle amin :)
Aaa bat larımız aynı haber veririm akşam üstü e nabız da falan görürsem yazarım yine çok sevindim senin adına da❤️

İnşallah canım benim yorumun için çok sağol, ben de yarın 2. kanımı vericem umarım artış olur :dua::KK200: Evet folik asidi bayadır kullanıyorum 3 ayı geçti. Şimdi de kullanıyorumDioFol içinde B12ve D de var sanırım 3 ay daha kullanmak lazımmış..
Ben de diafol kullanıyorum. Umarım güzel artışların olur ❤️

Çok sağol kuzum değerli yorumların için, evet folik asit kullanıyorum uzun süredir, ancak iş yoğunluğum çok fazla dinlenmeyi anca evde yapabiliyorum :KK43: iş yerinde ayaktayım sürekli... haklısınız çok kilo da almamak lazım ben maalesef tam ideal kilomda giremedim 3/4 kilo fazla girdim ama şimdi elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum... evet 4+2deyim şu anda heyecanla bekliyorum ekseyi görmeyi :anneadayı::dua:
ya iş güç malesef olamayabılıyor eve gıdınce artık olabıldgınce :) ben ılk hamılelıgımde 58 ıle hamıle kaldım 75 le doguma gırdım sımdı 70 kıloyum malesef extra dıkkat etmem lazım varsın dert kılo olsun ama verılır , miniğim sağlıklı olsunda :)

Ben de diafol kullanıyorum. Umarım güzel artışların olur ❤️
Sağol canım benim senin de inşallah :KK15:
ya iş güç malesef olamayabılıyor eve gıdınce artık olabıldgınce :) ben ılk hamılelıgımde 58 ıle hamıle kaldım 75 le doguma gırdım sımdı 70 kıloyum malesef extra dıkkat etmem lazım varsın dert kılo olsun ama verılır , miniğim sağlıklı olsunda :)
Evet yaa ben zaten spor aşığı birisiyim erkenden test vermek istememin sebebi de ertesi gün ağır sporumun olmasıydı riske atmak istemedim. :) Aynen yine spora yazılırım diyetisyene giderim napim sorun değil salıkla doğsun da ben de sizinle aynı mantıktayım. :super:

Sağol canım benim senin de inşallah :KK15:

Evet yaa ben zaten spor aşığı birisiyim erkenden test vermek istememin sebebi de ertesi gün ağır sporumun olmasıydı riske atmak istemedim. :) Aynen yine spora yazılırım diyetisyene giderim napim sorun değil salıkla doğsun da ben de sizinle aynı mantıktayım. :super:
oyle canım benım hersey saglık ben dogumdan sonra 75 ten 55 e dustum 8-9 ay gıbı bı surede spor yaptım guzel beslendım sez olmama ragmen mıs gıbı bır vucudum vardı.Ne olduysa tekrardan masa bası calısmaya baslamamla bırlıkte oldu malesef

oyle canım benım hersey saglık ben dogumdan sonra 75 ten 55 e dustum 8-9 ay gıbı bı surede spor yaptım guzel beslendım sez olmama ragmen mıs gıbı bır vucudum vardı.Ne olduysa tekrardan masa bası calısmaya baslamamla bırlıkte oldu malesef
Evet benim işim de masa başı iş maalesef canım, o yüzden yazın veriyorum, kışın alıyorum. :)) iyi düşmüşsünüz ama doğum sonrası maşallahhh:nazar:

Ama bu kader da olmaz :) ben de 59 la kalıp 70 le doğuma girdim şimdi de 72-73 bandındayım bu sefer fazla kilom du bakalım ne olacak :)

X