2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Merhaba , son adet tarihine göre 4+4 benimde.
Birkaç gündür benimde alt karın bölgemde ağrılar oldu ancak şiddetli ağrılar değildi. Dün geçti galiba. Bugün nasıl olur bilmiyorum. İlk zamanlar belli bir ölçüde ağrı olması normal kabul edilmiş çeşitli kaynaklarda. Sonuçta vücut yeni bir sürece giriyor. Benimde ilk gebeliğim. İnşallah sağlıklı ve hayırlı ilerler 🙏😇
Benimde çok hafif ağrılar oluyor şiddetli değil, ilk gebelik olunca da bilemedim normal olduğunu 🙂 amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız 🙏🏻 karın ağrısı dışında başka belirtileriniz var mı peki. Mesela brn çok halsiz hissediyorum sürekli uyumaktan istiyorum 🤔😄

birkaç gün önce öğrendim, şimdi bekliyoruz fındığı 🥰

Eklentiler

• IMG-20230127-WA0005.jpeg
    IMG-20230127-WA0005.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 98
Bata kac gun var acaba test ne zaman yaptınız kan verdınızmı
bata altı gün kala evde gebelik testi yaptım kuzum, pozitifi görünce ertesi gün sabah, bata beş kala tekrarlamak istedim. yine pozitifi görünce bat dörtte kan verdim ertesi gün sonuç çıkacaktı. ertesi gün oldu sabah ilk idrarla kaset test yaptım (bat3) pozitifti rahatlamıştım baya onda da pozitifi görünce. şu an bata iki gün var, bugün tekrar kan vericem katlayıp katlamadığını görmek için, özele gidicem bu kez. sen de mutlaka özelde ver kan vereceksen beklemek çok zor oluyor. umarım bebişin vardır 🙏❤️

bata altı gün kala evde gebelik testi yaptım kuzum, pozitifi görünce ertesi gün sabah, bata beş kala tekrarlamak istedim. yine pozitifi görünce bat dörtte kan verdim ertesi gün sonuç çıkacaktı. ertesi gün oldu sabah ilk idrarla kaset test yaptım (bat3) pozitifti rahatlamıştım baya onda da pozitifi görünce. şu an bata iki gün var, bugün tekrar kan vericem katlayıp katlamadığını görmek için, özele gidicem bu kez. sen de mutlaka özelde ver kan vereceksen beklemek çok zor oluyor. umarım bebişin vardır 🙏❤️
kanda da 59 çıktı. son adet tarihime göre 4+1'iz 🥰

Benimde çok hafif ağrılar oluyor şiddetli değil, ilk gebelik olunca da bilemedim normal olduğunu 🙂 amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız 🙏🏻 karın ağrısı dışında başka belirtileriniz var mı peki. Mesela brn çok halsiz hissediyorum sürekli uyumaktan istiyorum 🤔😄
Göğüs hassasiyeti var ama o da aşırı değil. Adet döneminde olduğu kadar 🙈
Bir de iştahım açıldı, sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Belki psikolojiktir. 😀

Evet saglık ocagı baya ıkı gunde fln cıkıyor, laboratuvar farkından dolayı saglık ocagındakı ıle cok kıyaslama derım farklı cıkabılıyor

Kızlar tam yurtlama nasıl hesaplanıyor döngü süresi -14 mü yoksa döngü süresi/2 mi? 26 günde bir adet oluyorum yumurtlama günü ilişki istemiyorum (sebebini sormayın linç yemek istemiyorum 😂😂) yumurtlamadan 72 saat öncesi ilişki istiyorum 17 ocakta adet oldum tam hesaplayamadim ya bilen var mı
ovulasyon testiyle kesinlestirebilirsiniz cunku ben 13 gunde bir yumurtluyorum hamile kaldigim ay 11. gun yumurtladim degisiyor yani

Göğüs hassasiyeti var ama o da aşırı değil. Adet döneminde olduğu kadar 🙈
Bir de iştahım açıldı, sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Belki psikolojiktir. 😀
Anladıımm 🙂 Benim göğüs hassasiyetim adet dönemine göre biraz daha fazla sanki, yemek konusunda benimde aksine yemek göresim gelmiyor 🥹 keseyi 5 haftalıkken görebilir miyiz acaba çok merak ediyorum 🤷🏻‍♀️

4+2, kimyasal gebelik oldu kızlar, beta düşüyor birkaç güne kanamam başlar. rabbim hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin ben çıkıyorum ❤️
Malesef bende ekım ayında yasadım bu kımyasal dan sonra ıkıncı kalışım inşallah dıyorum bu sağlıkla ılerler tutunur ☺️ Sızede saglıklı gebelıkler nasıp olsun inşallah

Bu güzel gruba katılmak bana da nasip oldu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dün öğrendim acile gidip kan testi verdim pozitif çıktı aslında bu sayfaya vajinusmus korkumu yenmek için giriyordum çok şükür onu da atlattım şimdi miniğimi bekliyorum 😍Eki Görüntüle 3193051
Ilk haber sizden gelmis hayirli olsun 😍

Merhabalar bende aranıza katıldım 1.5 2 yıldır düşünüyordum ve nihayet çift çizgiyi gördüm. Salı günü çift çizgiyi gördüm dün de kan testi verdim beta 952 çıktı :) doktora gitsem keseyi görür mü bilmiyorum
Hayirli olsun 😍

Kizlar bende sabah test yapicam
Belki araniza katilmis olurum
Bat'a henuz 4gun kalmis olacak
Hayirlisi 🤷‍♀️

Günaydın kızlar ben uyumuşum 😊Gebelik testlerim bitmiş.Artık adet gününün geçmesini bekleceğim test için 🤲

X