2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bulantı durumun nasıldı. Ben 7 den 12 ye kadar mahvoldum. Sonra aldım kilo bu sefer de korkuyorum gerçekten
İlk bebişin kız mı oğlan mı bir de :)
ilk bebişim oğluş senın peki :) benım bulantım oldu ama kusmadım hıc oyle dogru duzgun 12-13 arası sabah ve ara ara olan bulantılarım gectı

ilk bebişim oğluş senın peki :) benım bulantım oldu ama kusmadım hıc oyle dogru duzgun 12-13 arası sabah ve ara ara olan bulantılarım gectı
Benim de oğluş :) bulantı ve kusma ile geçti günlerim 6 7 kilo kaybettim falan zor bir süreçti o yüzden de arayı açtım baya. Kan verecek misin yoksa direkt doktor a mı gideceksin süreçte

Benim de oğluş :) bulantı ve kusma ile geçti günlerim 6 7 kilo kaybettim falan zor bir süreçti o yüzden de arayı açtım baya. Kan verecek misin yoksa direkt doktor a mı gideceksin süreçte
kac yasında Allah bagıslasın benımkı tam 4 yasında cok sukur kusma ıle ılgılı sadece seker testınde felaket kusmustum bı o gelır aklıma yanı bunda nasıl ollur bılmıyorum.Ben henuz kan vermedım evde kaset teste devam edıyorum koyulasma varmı fln dıye , ekım kasım arası bı kımyasal gebelık gecırdım o ara cok kan verdım vs yıpratıcı oldu bıraz oyuzden regl gunumu beklıyorum suan 2 subat sonrasında kan verecegım , ıkı gun ara ıle hersey yolunda gıderse ınsallah bı hafta sonrada doktora gıderım sanırım sen ne yapacaksın

kac yasında Allah bagıslasın benımkı tam 4 yasında cok sukur kusma ıle ılgılı sadece seker testınde felaket kusmustum bı o gelır aklıma yanı bunda nasıl ollur bılmıyorum.Ben henuz kan vermedım evde kaset teste devam edıyorum koyulasma varmı fln dıye , ekım kasım arası bı kımyasal gebelık gecırdım o ara cok kan verdım vs yıpratıcı oldu bıraz oyuzden regl gunumu beklıyorum suan 2 subat sonrasında kan verecegım , ıkı gun ara ıle hersey yolunda gıderse ınsallah bı hafta sonrada doktora gıderım sanırım sen ne yapacaksın
Benim ki 5.5 yaşında nasip olursa 6 yaş olacak aralarında . Zor bir süreç olmuş senin için beklemekte çok haklısın. Ben bugün kan verdim doktor yarın gel bi dedi.Eğer her şey yolunda ise 1 2 haftaya doktora giderim diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏

Benim ki 5.5 yaşında nasip olursa 6 yaş olacak aralarında . Zor bir süreç olmuş senin için beklemekte çok haklısın. Ben bugün kan verdim doktor yarın gel bi dedi.Eğer her şey yolunda ise 1 2 haftaya doktora giderim diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
kan sonucun kac cıktı canım benım :) masallah buyutmussun sen epey

Merhaba bende dün erken gebelikte hamile olduğumu öğrendim. Galiba içinizde en yeni benim henüz 3+4 🥰 tüp bebek olduğu için erken öğrendim. Çarşamba cuma kan testi vercem. İlk hamileliğim heyecan dorukta ❤️
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canımm, evet çok yeni ama inşallah sağlıkla gelişir çok sevindim tüp bebek olması en azından düşük ihtimalini baya baya azaltıyor, o açıdan sevindim adınıza :nazar: :)
Sela güzel anneler ❤️ Ben de tam 5 haftalık hamileyim, hafiften kasık batmalarım ve halsizliğim var, şükür iyiyim, benim ikinci gebeliğim, c vitamini d vitamini ve folik sit kullanıyorum şimdilik, doktora henüz gitmedim, 2 hafta sonra gitmeyi planlıyorum belki kalp atışını da duyarız 🥰
Hayırlı olsun canımm sağlıkla alın kucağınıza inşallah, ben de 4+2'yim daha, yarın yine beta vereceğim inşallah değer katlanarak artmıştır. Ama ben dayanamaz bu cuma ya da haftaya keseyi görmeye gitmek isteyebilirim . Alttan ultrason sıkıntılı olur mu sizce, ne zaman üstten bakabiliyor doktorlar?

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canımm, evet çok yeni ama inşallah sağlıkla gelişir çok sevindim tüp bebek olması en azından düşük ihtimalini baya baya azaltıyor, o açıdan sevindim adınıza :nazar: :)

Hayırlı olsun canımm sağlıkla alın kucağınıza inşallah, ben de 4+2'yim daha, yarın yine beta vereceğim inşallah değer katlanarak artmıştır. Ama ben dayanamaz bu cuma ya da haftaya keseyi görmeye gitmek isteyebilirim . Alttan ultrason sıkıntılı olur mu sizce, ne zaman üstten bakabiliyor doktorlar?
deger 1500 ustu kese gorunur dıyolar

Çok teşekkür ederim 😍 girdik güzel bi heyecana inşallah güzel ilerler. Sizinkide hayırlı olsun. Güzel sağlıklı bi gebelik olsun inşallah 😍

Teşekkürler bilgi için canım benim doktor 2500 dedi ondan sordum kafam karıştı internette dediğin gibi 1500 diyor, peki sence vajinal ultrasona hemen gitmeli miyim yoksa 6. haftayı mı beklemeliyim üstten bakılabilmesi için?
kuzum bence vajınal su asamada baktırmana cokta gerek yok dıye dusunuyorum ayrıca kese 5 haftadan sonra gozukebılır. 6+2 cıvarlarında ben kese ve yolk gormustum Yolk bebıs ılk olusmaya baslarken gozuken yer

Kan sonucum 511 çıktı. Doktorum asistandi ve çok ilgili değildi malesef. Şimdi ne yapmam lazım arttığını görmek için tekrar 2 gün sonra kan testi mi yapmalıyım. İyi bir kadın doğum uzmanı bulup sonraki randevularimi ona mı almaliyim

X