- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
- 23
Benim de belimde ve kasıklarımda çok Ağrı var dünden beri. Normal demi böyle şeyler ?O bendede oluyor canım içini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de belimde ve kasıklarımda çok Ağrı var dünden beri. Normal demi böyle şeyler ?O bendede oluyor canım içini ferah tut
Normal yerleşme ağrısı çekiyoruz galiba benim bugün çok az lekelenmem oldu kahverengiBenim de belimde ve kasıklarımda çok Ağrı var dünden beri. Normal demi böyle şeyler ?
Allah razi olsun bebegini sağsalim al kucagina ailenle birlikkte insaAllah.bende artik takmicam nasipten ote yol yok biliyorm ama yine bekliyo insan.keciboynuzu pekmezi kuru nedir nasil kullandiniz acaba ac karinlami yokmu sademi yedi biseylerlemi karisttdi nasil yaptiniz.Amin araya kaynak yapmak istedim. Canım eşimin spermlerinde çok fazla anomali vardı sağlam sperm sayısı azdı hatta ilk gebeliğim sağlıksız döllenmeden dolayı kürtajla sonlandırıldı bebek oluşamıyordu sadece hücre olarak kalmıştı. Bende de polikistik over vardı. Kilom da vardı. Ben bu kürtajdan sonra 3 ayda 17 kg verdim. Eşime de keçiboynuzu kürü yaptım sperm kalitesi artsın diye. Düzenli olarak. Hatta biz 1 yıldır denediğimiz için artık tüp bebek yapmaya karar vermiştik. Kürtajdan sonra doktor 2 ay korun 3. adet başladığında gel tüp bebek durumuna bakalım dedi. İki ay korunduk nasılsa tüp bebek yapacağız diye de kafama hiç bebeği takmadım. Sonra doktora gidicem ya şansa regl olmadım sonra bi test yaptım ki hamileyim. Doktorum bile şaşırıp sevinmişti. Uzun oldu ama tavsiyem şu kesinlikle kafanı rahat bırak (doktor bana bu kadar taktığın sürece asla hamile kalamazsın demişti) eşine keçiboynuzu kürü yapmanı öneririm alerji vs yoksa. Rabbim en kısa zamanda kucağına sağlıklı hayırlı evlat almayı nasip etsin inşallah yazdığını okuduğumda yaşadıklarımı düşündüm ağlamak geldi içimden.
Hayirli olsun saglikla kucaginza almak nasip olsunArtik bu gruba katilabilirim sanirim gecen yil 2022 ekim anneler grubundaydim Allah bu sene de nasip etti sukur. Umarim saglikla ilerler
Çok şükür inşallah hepimiz bu süreci güzel atlatırızO bendede oluyor canım içini ferah tut
Canımmm evladımı doğurdum nisan ayında 6 yaşında olucak paşam inşallah hatta şimdi kucağımda 4 aylıkta kızım var canım 1,5 bardak suyu kaynatıyorsun kaynayan suya üç tane keçiboynuzunu kırıp atıyorsun 3-4 dakika daha kaynatıyorsun ağzı kapalı olacak ama sonra altını kapatıyorsun ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika demleniyor bunu sabah ve akşam uyguluyorsun bu tariften zaten bir bardak çıkıyor ben sabah işe gitmeden eşime bir bardak içirirdim akşamda yatmadan önce içiriyordum içip yattığında vücutta daha uzun süre kaldığı için etkisini daha çok olduğu yazıyordu. İstersen bu ölçülerin iki katını hazırla akşamdan bir bardak yatmadan önce içer diğer bardak hazır olur sabah içip gider eğer sabah hazırlamak zor geliyor dersen ama iki ölçüden fazlasını yapma bayatlıyor etkisi düşüyor.Allah razi olsun bebegini sağsalim al kucagina ailenle birlikkte insaAllah.bende artik takmicam nasipten ote yol yok biliyorm ama yine bekliyo insan.keciboynuzu pekmezi kuru nedir nasil kullandiniz acaba ac karinlami yokmu sademi yedi biseylerlemi karisttdi nasil yaptiniz.
Sagol canm Allah razi olsun Rabbim evlatlarini sna bagişlasinCanımmm evladımı doğurdum nisan ayında 6 yaşında olucak paşam inşallah hatta şimdi kucağımda 4 aylıkta kızım var canım 1,5 bardak suyu kaynatıyorsun kaynayan suya üç tane keçiboynuzunu kırıp atıyorsun 3-4 dakika daha kaynatıyorsun ağzı kapalı olacak ama sonra altını kapatıyorsun ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika demleniyor bunu sabah ve akşam uyguluyorsun bu tariften zaten bir bardak çıkıyor ben sabah işe gitmeden eşime bir bardak içirirdim akşamda yatmadan önce içiriyordum içip yattığında vücutta daha uzun süre kaldığı için etkisini daha çok olduğu yazıyordu. İstersen bu ölçülerin iki katını hazırla akşamdan bir bardak yatmadan önce içer diğer bardak hazır olur sabah içip gider eğer sabah hazırlamak zor geliyor dersen ama iki ölçüden fazlasını yapma bayatlıyor etkisi düşüyor.
Ah amin cümlemizin evlatlarını inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım. Bende 2022 ekim annesi grubundanım dört gözle bekledim 2023 ekim anneleriniSagol canm Allah razi olsun Rabbim evlatlarini sna bagişlasin
Hayırlı olsun çok sevindim keseyi görmek için betanın 1500 -2000 olması lazım diyorlar ama ben de tam bilmiyorum. Pazartesi doktora gitcem ben de görür müyüm diye merak ediyorum . Dün 417 beta değerim vardı pazartesi olana kadar kese görünür inşallahKızlar merhaba
2 gün önce kan değerim 485 bugünkü değerim 1285 çok şükür. Tüp bebek tedavisiyle hamileyim tüo bebek hesabına göre şuan 4+4üm. Doktorum 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Ama ben o kadar bekleyebilirmiyim emin değilim
Tekrarlayan kayıplarım var o yüzden en azından bir keseyi görsem içim rahat beklerim 3 haftayı diyorum.
1 hafta sonra falan devlet hastanesine gitsem görülürmü acaba. devletteki cihazlar biraz gec görebiliyor ya
moralını bozmasınlar kuzum zaten heyecanla hevesle bekledıgın bırsey bazen dangoz dangoz konusabılıyor doktorlar cunku doktoruna bahsetsen bu durumdan rıca etsen olmazmıKızlar merhaba
2 gün önce kan değerim 485 bugünkü değerim 1285 çok şükür. Tüp bebek tedavisiyle hamileyim tüo bebek hesabına göre şuan 4+4üm. Doktorum 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Ama ben o kadar bekleyebilirmiyim emin değilim
Tekrarlayan kayıplarım var o yüzden en azından bir keseyi görsem içim rahat beklerim 3 haftayı diyorum.
1 hafta sonra falan devlet hastanesine gitsem görülürmü acaba. devletteki cihazlar biraz gec görebiliyor ya
3. bebegınıze mı hamılesınızAh amin cümlemizin evlatlarını inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım. Bende 2022 ekim annesi grubundanım dört gözle bekledim 2023 ekim annelerini
Evet canım o değerlerde ama vajinal görünüyor diye biliyorum. Eğer karından baktırmak istiyorsan biraz daha bekle bence çarşamba perşembe gitHayırlı olsun çok sevindim keseyi görmek için betanın 1500 -2000 olması lazım diyorlar ama ben de tam bilmiyorum. Pazartesi doktora gitcem ben de görür müyüm diye merak ediyorum . Dün 417 beta değerim vardı pazartesi olana kadar kese görünür inşallah
İyi olduğunu bildiğim 2 doktor var. Gidersem sadece ikisinden birine giderim canım diğerlerini hiç tercih etmem aynı senin dediğin gibiler. Bakıcam duruma göre 1 1 bucuk hafya sonra dayanamazsam şansımı bir denerimmoralını bozmasınlar kuzum zaten heyecanla hevesle bekledıgın bırsey bazen dangoz dangoz konusabılıyor doktorlar cunku doktoruna bahsetsen bu durumdan rıca etsen olmazmı
Allah razi olsun hayirli haberleri diger ay insaAllah artik nasipde varsa ama ozmn kasim annesi olcam :)Ah amin cümlemizin evlatlarını inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım. Bende 2022 ekim annesi grubundanım dört gözle bekledim 2023 ekim annelerini
Evde değilim şu an mecburen maruz kalıyorum televizyona, evde ben de açmamayı düşünüyorum televizyonu. Sosyal medya detoksuna gireceğim 1 hafta.Bende öyleyim çok etkilendim. Ve evde tek kalmaktanda çok korkar oldum. Tvyi açmıyoruz eşim telefondan kendisi takip ediyo bana söylemiyor hiç . Hamilelik ekstra duygusallaştırdı heralde. Yüreğim parçalanıyo ağlıyorım sürekli. Rabbim yardım etsin ordakilere
bildiğin doktorsa tamam o zaman , yoksa cok sacma ınsanlar cıkabılıyor gercektenİyi olduğunu bildiğim 2 doktor var. Gidersem sadece ikisinden birine giderim canım diğerlerini hiç tercih etmem aynı senin dediğin gibiler. Bakıcam duruma göre 1 1 bucuk hafya sonra dayanamazsam şansımı bir denerim
az değil canım 2 katına çıkmış,maşallah.sağlıkla al kucağına inşallah.benimde dün çıktı 1743 hcg,pazartesi idrara sıkışıp ultrasonla keseye bakılcakinşallah sağlıkla alırız kucağımıza.Kızlar çarşamba günü beta hcg 551di bugün yani cuma aynı saatte yaptırdım 1326 olmuş, az gibi geldi artış, bir sıkıntı olur mu?