• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Tiroidim ve düşük şekerim var de var bende ama ilk bebeğim diye çok korktum teyzesi çok minik bide
Benimde tiroid suphem var
2.gebelikde tiroid cikti bundada cikabilir yapacak bisey yok Allahin takdiri
Biliyorum cnm cok minik ama cok guclu korkma Allah onlarla birlikte 🌹

İnşallah çıkmazsın canım 😊 bulantı kusman çok mu oldu peki 4 kg vermişsin
Evet çok oluyo hala devam. Bulantıdan dolayı çok bişey yiyemiyorum. Akşam yemeklerimi yarım kase çorbayla geçirdim hep 🥹 ama yemek yemeyi çok özledim. Seven biriydim şuan böyle işkence gibi geliyo 😅

sızın orda bu testler cok daha yaygın ve muhtemelen daha makul fıyatlardır kuzum.Burdan alınan bazı testler sırf bunun ıcn yurtudısına gonderılıyor falan , hastane dırek bu testı sunar sana muhtemelen zaten bızım burda ıkılı uclu gıbı standar bızede bu sekılde bır hızmet sunulsa ısterdım bende :)
Ben 2. Gebelikde ucret odememistim
Hastane personeliydim
Bunda muhtemelen oderim ama saglik sigortam karisiliyomus sanirim 10 euro civari bise oduyomusum oda hic bise degil. Muayeneyi 39 euro oduyorum
Yaptirinca fiyat hakkindada bildiririm :)

Turkiyede teknoloji cok ilerde yapilmamasi ilginc yani yuksek fiyatta yapilmasi ilginc

gac2204 gac2204 detaylı ultrasonda da anomalıden zıyade bobreklerın buyuklugu ıste kalbın buyuklugu kalp kapakcıkları el ayak parmakları akcıger gıbı detaylı organ taraması gıbı de dusunebılırsın, mesela benım oğlumda bobreklerınden bırı buyuk dogumdan sonra takıp edılsın demıstı bız kalca ultrasonuna falan gotururken onlarıda kontrol ettırdık gıbı
Mesela bu kalca muyanesi de burada yok

gac2204 gac2204 detaylı ultrasonda da anomalıden zıyade bobreklerın buyuklugu ıste kalbın buyuklugu kalp kapakcıkları el ayak parmakları akcıger gıbı detaylı organ taraması gıbı de dusunebılırsın, mesela benım oğlumda bobreklerınden bırı buyuk dogumdan sonra takıp edılsın demıstı bız kalca ultrasonuna falan gotururken onlarıda kontrol ettırdık gıbı
anladım canım teşekkür ederim
hepimiz hepsinden güzel sonuçlarla çıkarız inşallah yaptırmak isteyen istemeyen problemsiz geçirelim :)

Hastane personeliydim
Bunda muhtemelen oderim ama saglik sigortam karisiliyomus sanirim 10 euro civari bise oduyomusum oda hic bise degil. Muayeneyi 39 euro oduyorum

Turkiyede teknoloji cok ilerde yapilmamasi ilginc yani yuksek fiyatta yapilmasi ilginc
Evet bizim elimizin altında çok imkan var ama işte ticaret gibi olmuş burda bu iş başıma gelince daha iyi anladım.
mesela benim gittiğim hastanede doğum paketi var muhtemelen çoğu hastanede vardır.. ilk başta çok garip gelmişti ne paketi bunun paketi mi olur falan gibi
alıştım sonra alcaz o paketten.. :D

Eklentiler

• DCE8747B-3F4A-4F29-A1B8-39BDC4DF7F88.jpeg
    DCE8747B-3F4A-4F29-A1B8-39BDC4DF7F88.jpeg
    106,2 KB · Görüntüleme: 42
Hastane personeliydim

düşün kura gore 400-500 euro arasında fıyatlar asgarı ucretın 425 euro denk gelıyor butce olarakta herkes karsılayamaz zaten , keske boyle bı hızmet sunsalar

Evet bizim elimizin altında çok imkan var ama işte ticaret gibi olmuş burda bu iş başıma gelince daha iyi anladım.
mesela benim gittiğim hastanede doğum paketi var muhtemelen çoğu hastanede vardır.. ilk başta çok garip gelmişti ne paketi bunun paketi mi olur falan gibi
alıştım sonra alcaz o paketten.. :KK70:
Ay sanki lazer paketi gibi bise 😀 cok ilginc ya
Ne sunuyolar pakette dogum sonrasi lohusa geceligi oda susleme falanmi🫠

Back