- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 148
- 31
Insallah kuzum hepimiz icinRabbım saglıklı evlatlar nasıp etsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah kuzum hepimiz icinRabbım saglıklı evlatlar nasıp etsın inşallah
Yok canim estagfurullahkız ikili testin cinsiyetle ilgisi mi var
ben hiç bilmiyorum
cahilliğimi görmezden gelin
Benimde tiroid suphem varTiroidim ve düşük şekerim var de var bende ama ilk bebeğim diye çok korktum teyzesi çok minik bide
Evet çok oluyo hala devam. Bulantıdan dolayı çok bişey yiyemiyorum. Akşam yemeklerimi yarım kase çorbayla geçirdim hep ama yemek yemeyi çok özledim. Seven biriydim şuan böyle işkence gibi geliyoİnşallah çıkmazsın canım bulantı kusman çok mu oldu peki 4 kg vermişsin
Ben 2. Gebelikde ucret odememistimsızın orda bu testler cok daha yaygın ve muhtemelen daha makul fıyatlardır kuzum.Burdan alınan bazı testler sırf bunun ıcn yurtudısına gonderılıyor falan , hastane dırek bu testı sunar sana muhtemelen zaten bızım burda ıkılı uclu gıbı standar bızede bu sekılde bır hızmet sunulsa ısterdım bende :)
Mesela bu kalca muyanesi de burada yokgac2204 detaylı ultrasonda da anomalıden zıyade bobreklerın buyuklugu ıste kalbın buyuklugu kalp kapakcıkları el ayak parmakları akcıger gıbı detaylı organ taraması gıbı de dusunebılırsın, mesela benım oğlumda bobreklerınden bırı buyuk dogumdan sonra takıp edılsın demıstı bız kalca ultrasonuna falan gotururken onlarıda kontrol ettırdık gıbı
anladım canım teşekkür ederimgac2204 detaylı ultrasonda da anomalıden zıyade bobreklerın buyuklugu ıste kalbın buyuklugu kalp kapakcıkları el ayak parmakları akcıger gıbı detaylı organ taraması gıbı de dusunebılırsın, mesela benım oğlumda bobreklerınden bırı buyuk dogumdan sonra takıp edılsın demıstı bız kalca ultrasonuna falan gotururken onlarıda kontrol ettırdık gıbı
Evet bizim elimizin altında çok imkan var ama işte ticaret gibi olmuş burda bu iş başıma gelince daha iyi anladım.Ben 2. Gebelikde ucret odememistim
Hastane personeliydim
Bunda muhtemelen oderim ama saglik sigortam karisiliyomus sanirim 10 euro civari bise oduyomusum oda hic bise degil. Muayeneyi 39 euro oduyorum
Yaptirinca fiyat hakkindada bildiririm :)
Turkiyede teknoloji cok ilerde yapilmamasi ilginc yani yuksek fiyatta yapilmasi ilginc
Bende istiyorum tahmin bana da lütfenkız at yapayım ask olaa
düşün kura gore 400-500 euro arasında fıyatlar asgarı ucretın 425 euro denk gelıyor butce olarakta herkes karsılayamaz zaten , keske boyle bı hızmet sunsalarBen 2. Gebelikde ucret odememistim
Hastane personeliydim
Bunda muhtemelen oderim ama saglik sigortam karisiliyomus sanirim 10 euro civari bise oduyomusum oda hic bise degil. Muayeneyi 39 euro oduyorum
Yaptirinca fiyat hakkindada bildiririm :)
Turkiyede teknoloji cok ilerde yapilmamasi ilginc yani yuksek fiyatta yapilmasi ilginc
ay amın kuzum en onemlısı buanladım canım teşekkür ederim
hepimiz hepsinden güzel sonuçlarla çıkarız inşallah yaptırmak isteyen istemeyen problemsiz geçirelim :)
erkek canım benım :)Bende istiyorum tahmin bana da lütfen
Ay sanki lazer paketi gibi bise cok ilginc yaEvet bizim elimizin altında çok imkan var ama işte ticaret gibi olmuş burda bu iş başıma gelince daha iyi anladım.
mesela benim gittiğim hastanede doğum paketi var muhtemelen çoğu hastanede vardır.. ilk başta çok garip gelmişti ne paketi bunun paketi mi olur falan gibi
alıştım sonra alcaz o paketten..
Bu erkek canimBende istiyorum tahmin bana da lütfen
Burdada bu fiyat olsaydi yapmazdim o kesindüşün kura gore 400-500 euro arasında fıyatlar asgarı ucretın 425 euro denk gelıyor butce olarakta herkes karsılayamaz zaten , keske boyle bı hızmet sunsalar
İKİZ Mİ SİZİN :)Bende istiyorum tahmin bana da lütfen
Aa bende erkek dedimerkek canım benım :)
Burdada bu fiyat olsaydi yapmazdim o kesin
sanırım 10 dan sonra kuzumFetal dna kaç haftalık olunca yaptırılıyor kızlar?