• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Valla bende korkuyorum çok kilo almaktan o yüzden dikkat etmek lazım bebiş kilo alsın ben çok almayayım istiyorum 😊
Göbeği yağlamayı demiştim kaşınıyo geriliyo heraldeki ondan yağlanırım dedim😅😅 kilo benimde korkulu rüyam 80 in üstüne çıkmam inşallah 😬

Merhaba kızlar ben 5+4teyim çok erken öğrendim hamile olduğumu yani hissettim diyelim herkes şaşırıyor nasıl öğrendin hemen diye :) Ben antidepresan içiyordum bıraktım sigara içiyordum bıraktım ilacı bırakma etkisiyle kaygı düzeyim acayip arttı tabi ki herşey her koku kötü yapacak beni gibi geliyor mesela bugün çok kötüyüm midem ağzım kitli gibi bişey yiyesim gelmiyo ama daha çok küçük hamilelikten olması imkansız diyorum bu kadar erken belirti yaşayan var mı mesela kasık bel ağrım çok fazla o hamilelikle alakalı ama iştahsızlığın alakası var mıdır
Hayırlı olsun canım tebrikler🌸 çok da erken öğrenmemişsin aslında, reglin en az 1 hafta gecikmiş olmalı. 4 haftada daha regli gecikmeden öğrenen tezcanlı annişlerimiz de var☺️ Sigarayı ve ilacı bırakman harika olmuş onun için de ayrıca tebrik ederim🍀 mide bulantısı olabiliyor 5-6 haftalarda normaldir canım belki kalp atışı bile görebilirsin doktora gitsen iki üç güne

Ekşime şişme hep vardı bende canım ilk öğrendiğim günler başlamıştı zaten bulantı da bu kadar yoğun iki gündür var midem boş kalınca bulamıyorum hemen

Bir de vatana millete hayırlı olsun, biricik aşkım kahvemden tiksindim 🫠
İki gündür canım asla kahve içmek istemiyor kokusunu bile almak istemiyorum. Ayrılığımız bu kadar çabuk mu olacaktı ya 🫠🫠🫠🫠
😃😃 bende tatlılardan inanılmaz tiksindim aklımdan geçirince bile midem kalkıyodu ama şimdi oda geçti 😀
Her hafta değişik geçiyor ya ne mucizevi bi süreç 😊

Kesinlikle. O kadar haklısın ki. Sadece lütfen böyle olduğu için pişman olma. Sen doğru bildiğini yaptın ve sonunda neyin değerli olduğunu, neyin senin için daha iyi olduğunu kendin buldun. Bu senin hayatın ve senin yolun. Bugünden sonra artık kendimizi ön plana koymayı, yeri geldiğinde bencil olmayı bebeklerimiz için öğrenmemiz gerek. Bunu yapabileceğimize eminim🌸
Sonuna kadar katılıyorum 🥹🙏🏻 her zorluğun kattığı bir şey oluyor bize
Bebeklerimiz doğmadan bırakmamız gereken şeyleri bize gösterdi hayat aslında. Bu sayede belki de ayakları yere daha sağlam basan anneler olacağız yani inşallah öyle olsun 🙏🏻💙

😃😃 bende tatlılardan inanılmaz tiksindim aklımdan geçirince bile midem kalkıyodu ama şimdi oda geçti 😀
Her hafta değişik geçiyor ya ne mucizevi bi süreç 😊
Geçiyorsa süper ya 🥰🥰
Şu hayatta bir kahve keyfim var ondan da olmayayım şimdi 🥲 eşimle en sevdiğimiz şeydi kahve içip film izlemek iki gündür tiksiniyorum dedikçe üzülüyor erken bitti bizim keyifler diye 🤣
Çocuk olunca da yalan olacak zaten hepten 🥹

Göbeği yağlamayı demiştim kaşınıyo geriliyo heraldeki ondan yağlanırım dedim😅😅 kilo benimde korkulu rüyam 80 in üstüne çıkmam inşallah 😬
Bende 65 üstüne çıkmak istemiyorum ama bakalım nasıl olacak🙈
Ama bir laf var ya kul plan yaparken kader gülermiş diye o yüzden ben elimden geleni yapayım da bu süreçte gerisi takdiri ilahi 😊
Bu arada senin boy kilo kaç canım ?

Geçiyorsa süper ya 🥰🥰
Şu hayatta bir kahve keyfim var ondan da olmayayım şimdi 🥲 eşimle en sevdiğimiz şeydi kahve içip film izlemek iki gündür tiksiniyorum dedikçe üzülüyor erken bitti bizim keyifler diye 🤣
😀geçer bence. Biz de öyleyiz eşimle bende içsemde eskisi kadar keyifle içemiyorum. Amaaaan napalım Öyle güzel bebeklerimiz olsun ki kahve keyfini aramak aklımıza bile gelmesin 😀😊😊

Geçiyorsa süper ya 🥰🥰
Aynen aynısı benimde bir de ben kahveyi de double severim o kadar çok içerim yani şimdi midem kahveden bulanmıyor klasik kahve fincanında içiyorum ama o da arada sırada içerken çok da keyif almıyorum 😔

Normal herhalde artık acımıyorlar benimkiler basmam gerekiyor ki arasın o değilde benim sanki ateşim çıkacak burnum akıyor şu an koltuk altından ölçtüm 36.7 parol içebiliyor muyuz ve diğer kızlar bilgisi olanlar paylaşabilir mi
Hafta sonu atesim 37.4 oldu en yuksek dr umu aradim ve bana takip etmemi daha da yukselirse 1 parol alabileceğimi soyledi...hafif hapşırık burun akintisi ve ates artmadan atlattik...bol bol el tuz yika ince giyin ates varsa...bu arada hamilelik basinda cok üşüdüm ama simdi vucut sicakligim yükseldi sanki genelde hep 36.7 falan sizlerin nasil??

Back