2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimde şuan 36.7 lerde geziyor ama hala üşüyorum arada bendede geniz akıntısı burun akıntısı hapşuruk var bir tane parol aldım dün hapşururken kasıklarınıza ağrı giriyor mu benim önceden giriyordu ama artık girmiyor çok huylanıyorum bundan

Günaydın Kızlar, dün söylemişdim Ultrasona gittim kese gözükmedi bende kan tahlili verdim, bu gün sonuclar cıkdı 1265 Hcg cıkdı, son Adet tarihimde 13ocak neden bu kadar kücük acaba Bileniniz varmı(
Beta takibi yapmaya devam et canım. Benim sat 5 ocak 2600 lerde göremedi doktor keseyi 1 hafta sonra gittiğimde görmüştü geç döllenme olabilir benim şuan haftama göre 14 ocak falan oluyor döllenme tarihi.

Günaydın Kızlar, dün söylemişdim Ultrasona gittim kese gözükmedi bende kan tahlili verdim, bu gün sonuclar cıkdı 1265 Hcg cıkdı, son Adet tarihimde 13ocak neden bu kadar kücük acaba Bileniniz varmı(
demekkı gec dollenme olmus kuzum bırazdaha buyumesı lazım kese gormen ıcın :)

Hahahaha ay çok doğru benim boy 163 67kilo ile hamile kaldım şimdi 63e düştüm

Kizlar günaydın dr dan ciktim...3 gun once kese ve yolk görmüştü bugune gel bakalim bebek olusacak mi demisti...daha once de kurtajlarm oldugundan cok yakin takip ediyor Allah razi olsun ama baktik ve bebek yoktu acaba bilen var mi yolk sac dan sonra kac gun icinde bebek oluşur? Cmtsi tekrar kontrolum var...

Ben duyduğumda 6+4 dü
vajinal kontrol mu yoksa normal ultrasonla mı duydunuz acaba? Ben de dün kontrole gittim 6+5 görünüyor kese ama henüz kalp atışı görünmedi normal ultrasonla üstten bakıldı. 10 gün sonra tekrar gideceğim ama biraz panikledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…