2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim de kasıklarımda batma şeklinde bir ağrı var . Hatta belim de çok ağrıyor

Ben canım hatta dün çok belirgin şekilde yaşadım tam da sol da dediğin yerde bariz bir ağrı idi. Ama leke olmadığı için sıkıntı etmiyorum
Arkadaşımla konuştum normal olduğunu söyledi. O da aynı şekilde yaşamış
Kizlar bendede kasık, karin agrisi oluyo
2 gebelikdede yasamadim ama normal oldugu soyleniyo
Bakalim yarin doktora sorucam

Merhabalar bende geldim gruba 😍💐 sat 2 ocak ama biraz supriz bir gebelik oldu 1 hafta önce çok ağır grip oldum ve bilmeden bir sürü ilaç kullandım bilmiyorum ne olacak ama Allah büyüktür diye aranıza katıldım ❤️
Bat nezamandi canim hayirli olsun bu arada rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Arkadaslar size bir sorum olacak..
Ben günde bir paket sigara kullaniyorum. Acaba sigara hamile kalmaya engel olurmu tutunmasina? Test positiv cikar cikmaz birakicam fakat su bekleme asamasinda henüz birakmis degilim korkuyorum bu sekilde hamile kalinirmi? Varmi sigara kullanip hamile kalan veya tanidiginiz??
Merhaba, ağustos annesiyim. Tam olarak benim bu. Maalesef sigarayla çok içli dışlı bir insandım. Hala da tam bırakamadım. Çok zorlanıyorum. Günde bir bir buçuk paket içiyordum farkene kadar içmiş bulundum ama bende öğrendiğim anda hemen keseyim gibi ilerlemedi işler. Şimdiden yavaş yavaş azalt canım yoksa gerçekten çok zorlanırsın. O bir bağımlılık ve zorlu bir süreç. Şimdiden azaltmaya başlarsan öğrendiğinde de bırakma ihtimalin daha yüksek olur 🍀 bende senin gibi diyordum bende öyle olmadı ama sende öyle olur inşallah

Haklisiniz biliyorumda icim icimide yiyor. Kendime bahanede üretmek istemiyorum. Söyle bi durum var ben haftanin 6 günü 9 saat bir giyim magazasinda calisiyorum tek basina yurtdisindayim. Ve oldukca pahali bir dükkan bu enflasyon basladi basliyali günde tas catlasin 2 kisi geliyor tüm gün gecmiyor bana haliyle.. sürekli acikiyorum can sikintisindan oluyo tabiki.. ve sigarayla ara ara bastiriyorum kendimi bu sekilde. Yoksa 100kilo olucam
Buda benim 😂 işyerinde alıştım 25 yaşında stresten. Kilo almayayım diye dayandım sigaraya. Ha kiloda aldım ama sigaranında dibine düştüm. Neye yaradı dersen sağlığım bozuldu. Hamileliğin 13. Haftasından bildiriyorum inanki 1 paket içen insanın kesinlikle genzi burnu boğazı dolu oluyor ve nefes almakta zorlanılıyor hele geceleri. Ben azalttığım için eskisi kadar zorlanmıyorum ama bırakmazsam yakında nefes alamayacağım. Sen hazırlıklarını yap canım 🍀

Belki azalmamış siz azalmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Ben de öyle hissettim bi ara. 🤷🏼‍♀️ psikolojik olarak yok ya ben hamile değilimdir ya dediğim zamanlardı.
O da olabilir çünkü artık psikolojik olarak da yıprandık sürekli kendimizi dinliyoruz 😂

Arkadaşlar dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 46.87 çıktı. Bugün bat günüm. Sizce bu değer düşük mü ?
Canım benim battan 3-4 gün öncesiydi öğrendiğimde 31 idi 😅 bence düşük değil ilerlemesi önemli. Ki hergün ikiye katlayacak demişlerdi o şekilde olmadı ilk başta bir stres yaptım ama çok şükür sonra 6000lere kadar çıktı ondan sonra da zaten betaya bakmaya gerek kalmadı.

Eklentiler

• D3D2E360-FE13-489C-9542-B481C26E35F4.jpeg
    D3D2E360-FE13-489C-9542-B481C26E35F4.jpeg
    109,7 KB · Görüntüleme: 68
Canım benim battan 3-4 gün öncesiydi öğrendiğimde 31 idi 😅 bence düşük değil ilerlemesi önemli. Ki hergün ikiye katlayacak demişlerdi o şekilde olmadı ilk başta bir stres yaptım ama çok şükür sonra 6000lere kadar çıktı ondan sonra da zaten betaya bakmaya gerek kalmadı.
Oyyy maşallah ne güzel ilerlemiş şimdi kaç haftalık oldu minik 🥰🥰 ben de böyle akşam akşam düşünüp evham yapıyorum sanırım . Göğüs hassasiyetimi kontrol ediyorum değer düşük mü diyorum . Rahat olmayı öğrenmem lazım 😂

Ben de göğüs hassasiyeti hala var ilk zamandaki kadar çok değil. Yalnız hassasiyete ek böyle ara ara akıntım var bazen bakıyorum koyu kahve bazen bakıyorum açık pembe ama çok açık hiç yoğun olmadı hep böyle peçeteye silince geliyor. Sizce yerleşme mi dir. Burada hava çok kötü arkadaşlarıma danışınca normal olduğunu söylüyorlar. Bazen hiç olmuyor tertemiz oluyor bazen de böyle oluyor

X