- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
Hadi hayırlı olsun canım inşallah görürsün. Bhcg kaç çıkıyor. 5000 i geçince kese rahat rahat gözüküyormuşAy benımde erken dollenme takıp ettıgım ıcın bılıyorum 4+4 te gideceğim doktora bakalım ınsallah kesesı gozukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun canım inşallah görürsün. Bhcg kaç çıkıyor. 5000 i geçince kese rahat rahat gözüküyormuşAy benımde erken dollenme takıp ettıgım ıcın bılıyorum 4+4 te gideceğim doktora bakalım ınsallah kesesı gozukur
Ortalama 3000 bın cıvarı olur sanırım gıdecegım gun kuzum artık nasıpHadi hayırlı olsun canım inşallah görürsün. Bhcg kaç çıkıyor. 5000 i geçince kese rahat rahat gözüküyormuş
Ya ben adet olurken boyle olmuyorumCanım valla ben adete 3-4 gün kala bi başladı ağrı. Hala devam ediyor. Adet sancısı gibi hafif bi şişkinlik de var gaz da var. Normalmiş böyle adet sancısına benzer ağrılar olurmuş genelde
Ah oylemiymis benimde yarin doktorda rdvum var bakalim gorecekmiHadi hayırlı olsun canım inşallah görürsün. Bhcg kaç çıkıyor. 5000 i geçince kese rahat rahat gözüküyormuş
Ya ben adet olurken boyle olmuyorum
Diger 2 gebeligimdede hatirlamiyorum
Bu genelde yemek sonrasi oluyo yada sabah oluyo bilmiyorum
Korkuyorumda ,bizim gelin disgebelik yasadi bende korktum
Canım valla benim 2 ablamda aynı benim gibi adet ağrısı gibi ağrı yaşamışlardı ilk zamanlar. Zaten gebelik belirtisi sayılıyor adet sancısı yaşamak. Normal yani canım bence. Senin ilk gebeliğin değil yani ne güzel tecrübelisinAh oylemiymis benimde yarin doktorda rdvum var bakalim gorecekmi
Ben gormez diye tahmin ediyorum daha 4+2 olmus oluyo
Lütfen kendini strese sokma inşallah bebeğin seninledir biraz moralin düzelsin bunu izleyebilirsin. Bak bu doktor %56 artış olabilir o da yeterli diyor
Evet canim 3. GebeligimCanım valla benim 2 ablamda aynı benim gibi adet ağrısı gibi ağrı yaşamışlardı ilk zamanlar. Zaten gebelik belirtisi sayılıyor adet sancısı yaşamak. Normal yani canım bence. Senin ilk gebeliğin değil yani ne güzel tecrübelisin
Bak çok şükür sağlıklı artıyor sevin tabiiki bu duyguları ömrümüzde kaç kere yaşayacağız inan benim Cook arkadaşım böyle senin ki gibi iki katı da değil böyle gıdım gıdım ilerlemeyle doğurdu içini ferah tut olumlu düşün şöyle söyleyim zaten sağlıksız ise ne yaparsan yap istersen doğuma kadar yat gider ( tabii kimse gitsin istemez o ayrı ) ama sağlıklı ise yine ne olursa olsun dünyaya gelir sen üzülme. Bak bana temizliğe yardıma gelen bir abla vardı 9 ay boyunca bildiğin günde 3-4 ped değiştirecek kadar kanaması olmuş hatta çocuğu eşinden dolayı istemiyormuş düşerse düşsün artık napayım diye hayatına devam etmiş ama o çocuk doğmuş yani demem o ki senin bebeğinin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa bir yolunu bulup sana tutunur lütfen rahatla annesiBugün tekrar test yaptırdım 289 dan 587 ye çıkmış şükür
Bu kez iki katı artış oldu ,sevinmeli miyim?
Yaa umudumu kesmişken süpriz oldu bu gelişme
O gün de bana çok moral olmuştun attığın videoyla sağol arkadaşımBak çok şükür sağlıklı artıyor sevin tabiiki bu duyguları ömrümüzde kaç kere yaşayacağız inan benim Cook arkadaşım böyle senin ki gibi iki katı da değil böyle gıdım gıdım ilerlemeyle doğurdu içini ferah tut olumlu düşün şöyle söyleyim zaten sağlıksız ise ne yaparsan yap istersen doğuma kadar yat gider ( tabii kimse gitsin istemez o ayrı ) ama sağlıklı ise yine ne olursa olsun dünyaya gelir sen üzülme. Bak bana temizliğe yardıma gelen bir abla vardı 9 ay boyunca bildiğin günde 3-4 ped değiştirecek kadar kanaması olmuş hatta çocuğu eşinden dolayı istemiyormuş düşerse düşsün artık napayım diye hayatına devam etmiş ama o çocuk doğmuş yani demem o ki senin bebeğinin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa bir yolunu bulup sana tutunur lütfen rahatla annesi
Ayy canımsın ne demek evet insan en ufak da olsa bir umut bekliyor benim de 3 kaybım var 2 hafta önce kaybettim üçüncüyü. kanama bittiğinde tekrar çalışmalara başladık inşallah bu ay da gebe kalabilirim 10-15 gün içinde belli olacak bakalım benim durumum daO gün de bana çok moral olmuştun attığın videoyla sağol arkadaşım
İnsan böyle çaresiz hissettiği anlarda küçük bir umut arıyor hep ..
Bence de şu an bebeğin seninle bunun tadını çıkar stres yapma canım yat dinlen bol bolO gün de bana çok moral olmuştun attığın videoyla sağol arkadaşım
İnsan böyle çaresiz hissettiği anlarda küçük bir umut arıyor hep ..
Rabbım saglıkla bır evlat nasıp etsın sana inşallah canım benımAyy canımsın ne demek evet insan en ufak da olsa bir umut bekliyor benim de 3 kaybım var 2 hafta önce kaybettim üçüncüyü. kanama bittiğinde tekrar çalışmalara başladık inşallah bu ay da gebe kalabilirim 10-15 gün içinde belli olacak bakalım benim durumum da
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım bu ay olur da ben de Ekim annesi olurumRabbım saglıkla bır evlat nasıp etsın sana inşallah canım benım
İnşallah canım benim aminAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım bu ay olur da ben de Ekim annesi olurum
Hadi inşallah güzel haberlerini kutlayalım birlikteAyy canımsın ne demek evet insan en ufak da olsa bir umut bekliyor benim de 3 kaybım var 2 hafta önce kaybettim üçüncüyü. kanama bittiğinde tekrar çalışmalara başladık inşallah bu ay da gebe kalabilirim 10-15 gün içinde belli olacak bakalım benim durumum da
Evden çalışıyorum zaten o yüzden dinlenebiliyorum bol bol.Bence de şu an bebeğin seninle bunun tadını çıkar stres yapma canım yat dinlen bol bol
Çok sevindim canım o kadar iyi anlıyorum ki seni bende koşa koşa gelip buraya yazmıştım ilk görünce hadi gözün aydınMerhaba ilk defa anne grubuna yazıyorum ve çok heyecanlıyım . 2 yıldır verdiğim emeklerin karşılığını alacağım günü bekledim sürekli . Bu sabah idrar testim böyle çıktı . İnanılmaz heyecanlandım ve inşallah sağlıklı ilerlerse ben de sizlere dahil olacağım . heyecanımı ve bekleyişimi sizlerle paylaşmak istedim
Eee belirtiler ne anlatsana. Bat ne zaman geçti mi ?Merhaba ilk defa anne grubuna yazıyorum ve çok heyecanlıyım . 2 yıldır verdiğim emeklerin karşılığını alacağım günü bekledim sürekli . Bu sabah idrar testim böyle çıktı . İnanılmaz heyecanlandım ve inşallah sağlıklı ilerlerse ben de sizlere dahil olacağım . heyecanımı ve bekleyişimi sizlerle paylaşmak
Hayirli olsun canim gozunuz aydınMerhaba ilk defa anne grubuna yazıyorum ve çok heyecanlıyım . 2 yıldır verdiğim emeklerin karşılığını alacağım günü bekledim sürekli . Bu sabah idrar testim böyle çıktı . İnanılmaz heyecanlandım ve inşallah sağlıklı ilerlerse ben de sizlere dahil olacağım . heyecanımı ve bekleyişimi sizlerle paylaşmak istedim