2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
merhabalar arkadaslar tek taraflı bel agrısı gebelık suphesı olabılır mı? bu benm 4. gebelıgım olacak nasıpse dığerlerınde böyle bısey yasamadım bel agrısı yasayanlar nasıl bır bel agrısı yasıyor?

merhabalar arkadaslar tek taraflı bel agrısı gebelık suphesı olabılır mı? bu benm 4. gebelıgım olacak nasıpse dığerlerınde böyle bısey yasamadım bel agrısı yasayanlar nasıl bır bel agrısı yasıyor?
yanıyor ve uyusuk gıbı ilk gebeliğimde 9 ay yasadım

Moralim çok bozuldu bugün😿

1 şubat beta testim : 185
3 şubat bugün : 289

Artış %60 bile değil doktorum da bu istediğimiz bir şey değil ama yine de iki gün sonra bakalım tekrar dedi.
Böyle olup sağlıkla işerleyen örnekler var mı acaba?

Artış %60 bile değil doktorum da bu istediğimiz bir şey değil ama yine de iki gün sonra bakalım tekrar dedi.
Saat bıle farkeder canım , bende yarın verıcem cok korkuyorum

Saat bıle farkeder canım , bende yarın verıcem cok korkuyorum
Malesef aynı saatte yapmıştım testleri
Ben iyi haber alamadım ama umarım en iyilerini sen alırsın canım,

Ben de pazar acilde baktıracağım mecburen yine aynı saatte ki iki günlük artışı bir daha göreyim son bir umut

Malesef aynı saatte yapmıştım testleri
Ben iyi haber alamadım ama umarım en iyilerini sen alırsın canım,

Ben de pazar acilde baktıracağım mecburen yine aynı saatte ki iki günlük artışı bir daha göreyim son bir umut
Yuzde 60 a cok yakın ama kuzum hıc bellı olmaz bozma moralını hemen lütfen 🙏🏼

oo sen bızım bat buyugumuzzsunn o zamann :)
Hahah evet :)
Tahmini doğum Ekim başı gösteriyor ama Allah nasip eder de bu gebelik doğuma kadar giderse, normal doğum düşünmüyorum. O yüzden Eylül sonu olur gibime geliyor.
Eylül grubuna da gidiyorum. Orası büyük, burası küçük. Arada kaldım 🫣 😂

Lütfen kendini strese sokma inşallah bebeğin seninledir biraz moralin düzelsin bunu izleyebilirsin. Bak bu doktor %56 artış olabilir o da yeterli diyor 🤗

Hatta ne 56sı %53 demiş 🤭 sen lütfen moralini yüksek tut bu ilk dönemlerde moral çok önemli 🥰

Hatta ne 56sı %53 demiş 🤭 sen lütfen moralini yüksek tut bu ilk dönemlerde moral çok önemli 🥰
İzledim şimdi canım
Sağol emek verip göndermişsin
İnşallah bebeğim sağlıklıdır yarın tekrar bir test daha yaptıracağım acilde. O biraz daha durumu belirleyici olur sanırım.

Hahah evet :)
Tahmini doğum Ekim başı gösteriyor ama Allah nasip eder de bu gebelik doğuma kadar giderse, normal doğum düşünmüyorum. O yüzden Eylül sonu olur gibime geliyor.
Eylül grubuna da gidiyorum. Orası büyük, burası küçük. Arada kaldım 🫣 😂
E benımde sezeryan muhtemel Eylül sonuda olabılır , sımdı orası herkesın gunu gectı ya ondan kalabalıktır burasının daha zamanı var ekımı doldurmaya 😍

E benımde sezeryan muhtemel Eylül sonuda olabılır , sımdı orası herkesın gunu gectı ya ondan kalabalıktır burasının daha zamanı var ekımı doldurmaya 😍
Sayı anlamında demedim.
Kendi günüme yakın kişileri bulmaya çalışıyorum. Oradakiler benim bebişten büyük, buradakiler küçük kalıyor demek istedim 😇🥰

X