2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba hanımlar ben de 4 yılın sonunda hamileyim çok şükür 🌸 5. Haftadayız bugün keseyi gördük. Haftaya kalp atışı için gel dedi doktorum 🥰🥰
Gozun aydin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Benimde yarin doktorda rdvum var ama daha 4. Haftadayiz kese gorunuyomuydu bu haftalarda hatirlamiyorum

Benim 2. Numarada 5. Haftada keseyi gorduK
7. Hafta kalp atisi diye hatirliyorum

Gozun aydin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Benimde yarin doktorda rdvum var ama daha 4. Haftadayiz kese gorunuyomuydu bu haftalarda hatirlamiyorum

Benim 2. Numarada 5. Haftada keseyi gorduK
7. Hafta kalp atisi diye hatirliyorum
Amin.Sağol canım Allah razı olsun. 4+6 da keseyi gördüm canım. 5+6 da kalp atışı için gel dedi. Ama benim bhcg yüksek erken döllenme olabilir.

Yarin benim en fazla 4+2 oluyo goremeyebilir diye tahmin ediyorum
Kalp atisi erken degilmi 5+6 🫤
Oh 🧿 maşallah. Ben de açıkçası erken diye düşünüyorum ama dr öyle dedi ben de anlamadım 💁🏼‍♀️ vajinal mi bakacak acaba. Ama şey dedi bana adetine göre hızlı ilerliyor dedi. Sanırım erken döllenme benimki

Oh 🧿 maşallah. Ben de açıkçası erken diye düşünüyorum ama dr öyle dedi ben de anlamadım 💁🏼‍♀️ vajinal mi bakacak acaba. Ama şey dedi bana adetine göre hızlı ilerliyor dedi. Sanırım erken döllenme benimki
Ah olabilir canim erken dollenme olabilir
Ben yarin gidimde ogrenirim artik
Ya bise dicem benim karnim agriyo normalmi acaba ya

Ah olabilir canim erken dollenme olabilir
Ben yarin gidimde ogrenirim artik
Ya bise dicem benim karnim agriyo normalmi acaba ya
Canım valla ben adete 3-4 gün kala bi başladı ağrı. Hala devam ediyor. Adet sancısı gibi hafif bi şişkinlik de var gaz da var. Normalmiş böyle adet sancısına benzer ağrılar olurmuş genelde

X