- 15 Temmuz 2015
- 18.723
- 31.213
1.degerım sabah 8 te 340Kan vermeye gittin mi canım
2.degerım ogleden sonra 16.00 da 775 kuzum nasıl sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.degerım sabah 8 te 340Kan vermeye gittin mi canım
Kan vermeye gittin miAnladım kzuucum
Oy maşallah iki katını bulmuş çok iyi canım rabbim devamını getirsin sağlıkla :)1.degerım sabah 8 te 340
2.degerım ogleden sonra 16.00 da 775 kuzum nasıl sence
Kızlar hamileyim çok şükür benide yazın burayaGüzel anneler aranıza gelicem galiba ya bana da bi bakıp değerlendirir isiniz? Var mı yoksa testin kendi çizgisi mi?
Amın kuzucum benım ınsallahKan vermeye gittin mi
Oy maşallah iki katını bulmuş çok iyi canım rabbim devamını getirsin sağlıkla :)
Selam nasıl öğrendin ne zaman ogrendın neler yasıyorsunKızlar hamileyim çok şükür benide yazın buraya
Benim de öyle tahmini bir Ekim . Zaten burada bile çoğu kişi Eylül de doğum yaparSayı anlamında demedim.
Kendi günüme yakın kişileri bulmaya çalışıyorum. Oradakiler benim bebişten büyük, buradakiler küçük kalıyor demek istedim
Canım zaten ovilasyon ile takip ediyordum. Adetimden 1 gün önce yani cuma tam anlamıyla öğrendim. Dünde kan testi verdimSelam nasıl öğrendin ne zaman ogrendın neler yasıyorsun
Sonucların nasıl cıktı kuzumCanım zaten ovilasyon ile takip ediyordum. Adetimden 1 gün önce yani cuma tam anlamıyla öğrendim. Dünde kan testi verdim
Dün reglimin birinci günüydü 72 çıktı kan da maşallah pazartesi tekrar gidip artışa bakcaz kuzuSonucların nasıl cıktı kuzum
Oh cok sukur kuzumDün reglimin birinci günüydü 72 çıktı kan da maşallah pazartesi tekrar gidip artışa bakcaz kuzu
Hayirli olsun canimKızlar hamileyim çok şükür benide yazın buraya
Gozun aydin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahMerhaba hanımlar ben de 4 yılın sonunda hamileyim çok şükür 5. Haftadayız bugün keseyi gördük. Haftaya kalp atışı için gel dedi doktorum
Amin.Sağol canım Allah razı olsun. 4+6 da keseyi gördüm canım. 5+6 da kalp atışı için gel dedi. Ama benim bhcg yüksek erken döllenme olabilir.Gozun aydin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Benimde yarin doktorda rdvum var ama daha 4. Haftadayiz kese gorunuyomuydu bu haftalarda hatirlamiyorum
Benim 2. Numarada 5. Haftada keseyi gorduK
7. Hafta kalp atisi diye hatirliyorum
Yarin benim en fazla 4+2 oluyo goremeyebilir diye tahmin ediyorumAmin.Sağol canım Allah razı olsun. 4+6 da keseyi gördüm canım. 5+6 da kalp atışı için gel dedi. Ama benim bhcg yüksek erken döllenme olabilir.
Oh maşallah. Ben de açıkçası erken diye düşünüyorum ama dr öyle dedi ben de anlamadım vajinal mi bakacak acaba. Ama şey dedi bana adetine göre hızlı ilerliyor dedi. Sanırım erken döllenme benimkiYarin benim en fazla 4+2 oluyo goremeyebilir diye tahmin ediyorum
Kalp atisi erken degilmi 5+6
Ah olabilir canim erken dollenme olabilirOh maşallah. Ben de açıkçası erken diye düşünüyorum ama dr öyle dedi ben de anlamadım vajinal mi bakacak acaba. Ama şey dedi bana adetine göre hızlı ilerliyor dedi. Sanırım erken döllenme benimki
Boyle gaz sancisi gibi bi agriAh olabilir canim erken dollenme olabilir
Ben yarin gidimde ogrenirim artik
Ya bise dicem benim karnim agriyo normalmi acaba ya
Canım valla ben adete 3-4 gün kala bi başladı ağrı. Hala devam ediyor. Adet sancısı gibi hafif bi şişkinlik de var gaz da var. Normalmiş böyle adet sancısına benzer ağrılar olurmuş geneldeAh olabilir canim erken dollenme olabilir
Ben yarin gidimde ogrenirim artik
Ya bise dicem benim karnim agriyo normalmi acaba ya
Ay benımde erken dollenme takıp ettıgım ıcın bılıyorum 4+4 te gideceğim doktora bakalım ınsallah kesesı gozukurAmin.Sağol canım Allah razı olsun. 4+6 da keseyi gördüm canım. 5+6 da kalp atışı için gel dedi. Ama benim bhcg yüksek erken döllenme olabilir.