2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar koca gün miğde kazıntısından ne yiyeceğimi şaşırıyorum ya sürekli birşeylere saldırmakta istemiyorum nasıl olcak bu iş böyle
Ben artık yemekle de geçmeyen kazınmadan dolayı dün gece uyku uyuyamayınca sabah doktorla görüştüm gaviscon verdi şimdi içtim inşallah faydası olur

Keske verılse bazı gunler pcye bakarken gozler acıkken gıdıyorum sankı iş yoksa hele allaaah
Ayynen vallahi Allahtan ay başı geldi işler biraz yoğun da zaman geçiyor öyle böyle. Ay ortası düşünemiyorum
Ben de birkaç kişiye ve müdürüme söyledim mecburen onun haricinde bilen yok. Böyle durumlarda kendini açıklamak da zor oluyor
Çok geçmiş olsun yaa. Üst üste gelmiş hep

"Nipt Plus Firmasından Fetal Dna Sonucu Bekleyenler" kızlar böyle bir konu açtım, birbirimize yardımcı olmak adına bu firmada test yaptıranlar orada yorum yapıp bilgi verirsek birbirimize yardımcı olmuş oluruz

Ha evet yapiliyo burdada
Ya fiyat olarak bilmiyorum ama okadar pahali oldugunu sanmiyorum
Benim 2.gebelikde ben hastanede calisiyodum oyuzden cogu seyim ucretsizdi veya cok uygun fiyatti
Bunda siradan muayaneye 40 euro oduyorum

Yok ya progestan 200 mg hap. Vajinal olanı da mı varmış
Aynısı vajinal kullanılabiliyor doktorunuzu arayın isterseniz. Ben internette araştırma yaptığımda bebeğin tutunması için vajinal kullanılmalı diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam,bi karıştırın isterseniz burda da başka başlıklara yazanlar vardı

Ben hiç belirtim yok diyordum ama öğretmenim ve okulda ayakta kaldığımdan mı acaba bugün kasığım ağrıyor dinlensem geçer mi ? Yarın rapor mu alsam acaba

z

aklında bulunsun canım dayanılmaz duruma gelirsen doktoruna danış sende gavisconu. (İnş olmaz tabi)
Tamam canım bende sorarım bunu çok artarsa. Gerci bulantım var. Geçen tam doktor aradı o anda telefonda bulantı geldi. Hemen bir ilaç yazıyım sana rahatla dedi. Yazdı gönderdi ama almadım. Belki psikopatca ama sanki miğdem bulandıkca bebek iyidir diye kendimi telkinliyorum. Bulantı kesilince panik olcam lekelenmelerimde olduğundan

Ben hiç belirtim yok diyordum ama öğretmenim ve okulda ayakta kaldığımdan mı acaba bugün kasığım ağrıyor dinlensem geçer mi ? Yarın rapor mu alsam acaba
Bende öğretmenim hocam bende de oluyor hafif kasık ağrısı bugün doktorla konuştum ayakta kalmaktan olur ama dinlenince geçiyorsa sıkıntı yapacak bir durum yok dedi rahim büyüdükçe bu ağrılar normalmiş inşallah zamanla daha iyi oluruz

Lekelenmelerin devam ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…