- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
- 33
Var , yan etkisi daha az olsun diye vajinal verdi . Şükür iyi geldi ama akıntıda sorun oluştu o da normalmiş :)Yok ya progestan 200 mg hap. Vajinal olanı da mı varmış
Ben artık yemekle de geçmeyen kazınmadan dolayı dün gece uyku uyuyamayınca sabah doktorla görüştüm gaviscon verdi şimdi içtim inşallah faydası olurKızlar koca gün miğde kazıntısından ne yiyeceğimi şaşırıyorum ya sürekli birşeylere saldırmakta istemiyorum nasıl olcak bu iş böyle
Ayynen vallahiKeske verılse bazı gunler pcye bakarken gozler acıkken gıdıyorum sankı iş yoksa hele allaaah
Ben de birkaç kişiye ve müdürüme söyledim mecburen onun haricinde bilen yok. Böyle durumlarda kendini açıklamak da zor oluyorKeşke verilse ben aktif olarak çalışıyorum iş arkadaşlarıma ve iş yerime hala bildirmedim gebe olduğumu o yüzden bugün çok yoruldum zorlandım herkes iyi misin rengin çok soluk felan dedibaş dönmesi bulantı halsizlik ve uyku hepsi birlikte oldu bugün
Ha evet yapiliyo burdadasey genetık ıcın yapılan testler kuzum oğlumda hıcbırnı yaptırmadım acıkcası belkı bunda 4 lu yaptırırım bılmıyorum , burda kandan ogrenılen cınsıyet testıyle bırlıkte daha guvenılır bı fetal dna yapılıyor 500 dolardan baslıyor dıye bılıyorum
Olur bence gaviscon güzel bir şurup ben seviyorumBen artık yemekle de geçmeyen kazınmadan dolayı dün gece uyku uyuyamayınca sabah doktorla görüştüm gaviscon verdi şimdi içtim inşallah faydası olur
E iyi canım sen bilirsin10 haftalık olsun bakmaya başlarım dedımdıı
Sana neden progesteran vermişlerdi canımVar , yan etkisi daha az olsun diye vajinal verdi . Şükür iyi geldi ama akıntıda sorun oluştu o da normalmiş :)
aklında bulunsun canım dayanılmaz duruma gelirsen doktoruna danış sende gavisconu. (İnş olmaz tabi)Olur bence gaviscon güzel bir şurup ben seviyorum
Aynısı vajinal kullanılabiliyor doktorunuzu arayın isterseniz. Ben internette araştırma yaptığımda bebeğin tutunması için vajinal kullanılmalı diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam,bi karıştırın isterseniz burda da başka başlıklara yazanlar vardıYok ya progestan 200 mg hap. Vajinal olanı da mı varmış
geçen sen nisan ayında düşük Yaşadığım için progestan hap kullanıyorum.progestron 100 mg sabah öğle akşam alıyorum.şuan 7 haftalığım doktor kullanmaya devam et dedi.KızlR aranızda progrestan kullanan oldu mu ?
Keşke verilseHamilelere günlük 1-2 saat uyku izni verilse olmuyor mu
Tamam canım bende sorarım bunu çok artarsa. Gerci bulantım var. Geçen tam doktor aradı o anda telefonda bulantı geldi. Hemen bir ilaç yazıyım sana rahatla dedi. Yazdı gönderdi ama almadım. Belki psikopatca ama sanki miğdem bulandıkca bebek iyidir diye kendimi telkinliyorum. Bulantı kesilince panik olcam lekelenmelerimde olduğundanz
aklında bulunsun canım dayanılmaz duruma gelirsen doktoruna danış sende gavisconu. (İnş olmaz tabi)
ağlanırım sonra buralardaE iyi canım sen bilirsin
Bende öğretmenim hocam bende de oluyor hafif kasık ağrısı bugün doktorla konuştum ayakta kalmaktan olur ama dinlenince geçiyorsa sıkıntı yapacak bir durum yok dedi rahim büyüdükçe bu ağrılar normalmiş inşallah zamanla daha iyi oluruzBen hiç belirtim yok diyordum ama öğretmenim ve okulda ayakta kaldığımdan mı acaba bugün kasığım ağrıyordinlensem geçer mi ? Yarın rapor mu alsam acaba
Bulursun daha ya bir ay var nerdeyseağlanırım sonra buralarda
Lekelenmelerin devam ediyor muTamam canım bende sorarım bunu çok artarsa. Gerci bulantım var. Geçen tam doktor aradı o anda telefonda bulantı geldi. Hemen bir ilaç yazıyım sana rahatla dedi. Yazdı gönderdi ama almadım. Belki psikopatca ama sanki miğdem bulandıkca bebek iyidir diye kendimi telkinliyorum. Bulantı kesilince panik olcam lekelenmelerimde olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?