Amin canımHiç düşünme olumsuz düşünüp olumsuz çağırma. Geçmiş zaman şuan çok net hatırlayamıyorum. İnşallah sağlıkla alcaz kucağımıza bebelerimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımHiç düşünme olumsuz düşünüp olumsuz çağırma. Geçmiş zaman şuan çok net hatırlayamıyorum. İnşallah sağlıkla alcaz kucağımıza bebelerimizi
Canım acil tiroid ilacına başlaman gerek bu şekilde hamile kalmak bile önerilmiyor korkutmak istemem ama benimde 3.75 idi düşmeden gebe kalma dedi doktor 2 ye düşürdük. Sen ilaç kullanıyor musun? Bu arada referans değeri gebeler için mi bişi yazıyor altında anlamadımKızlar benim sonuçlarım çıkmış. Şu an şehir dışında tatilde ve dağ başında olduğum için doktora hemen gösteremeyeceğim. Bakınca bütün değerler normal görünüyor referans dışı değerim yok. Ama tsh kafamı karıştırdı normal demiş burada ama yüksek gibi geldi bana gebelerde 3.5 altı olması isteniyor diye biliyorum of
Normal yazmış yanına ama bilemedim
Eki Görüntüle 3210724
Benim normalde tiroid sorunum yoktu ki hiç bu kadar yüksek değildi hayatımda ilk defa bu değeri görüyorum haliyle ilaç falan kullanmıyorum önceden bilinen bir şey değildi gebelik hormonları yüzünden arttığı söylendi bana.Canım acil tiroid ilacına başlaman gerek bu şekilde hamile kalmak bile önerilmiyor korkutmak istemem ama benimde 3.75 idi düşmeden gebe kalma dedi doktor 2 ye düşürdük. Sen ilaç kullanıyor musun?
Hay allah ya doktoruma ulaşmaya çalış bi telefonla vs yada herhangi bir doktora ulaş sana bilgi versin en azından tatili zehir etme kendineBenim normalde tiroid sorunum yoktu ki hiç bu kadar yüksek değildi hayatımda ilk defa bu değeri görüyorum haliyle ilaç falan kullanmıyorum önceden bilinen bir şey değildi gebelik hormonları yüzünden arttığı söylendi bana.
Sekizinci haftaya kadar bakılmayan bir değermiş normalde ben 5+1 im bugün ve şu an yapacak bir şey yok bulunduğum yerde ne hastane ne de bu işten anlayan bir doktor var dağdayım evime haftaya döneceğim doktora da o zaman gideceğim ne yazık ki
Burada otelde revir doktoru ve yıllarca kadın doğumda çalışmış bir hemşire var dün ikisiyle de görüştüm sonucu gösterdim. Gebelik yüzünden olmuş diye onlar söyledi zaten, doktor benim alanım değil gerçi ama gebelik daha çok yeni şimdilik endişe etmeyin döner dönmez doktorunuza gidin ama dedi sadece hemşire kadın doğumda uzun yıllar tecrübeli biriymiş amaHay allah ya doktoruma ulaşmaya çalış bi telefonla vs yada herhangi bir doktora ulaş sana bilgi versin en azından tatili zehir etme kendine
Onlara ilaç gelmiyor mu ? Kendi doktorunuzla konuşup onlardan ilaç isteyebilirsinşz benceBurada otelde revir doktoru ve yıllarca kadın doğumda çalışmış bir hemşire var dün ikisiyle de görüştüm sonucu gösterdim. Gebelik yüzünden olmuş diye onlar söyledi zaten, doktor benim alanım değil gerçi ama gebelik daha çok yeni şimdilik endişe etmeyin döner dönmez doktorunuza gidin ama dedi sadece hemşire kadın doğumda uzun yıllar tecrübeli biriymiş ama
Maalesef burada sadece acil durumlar için ağrı kesici ve grip ilaçları vs var buraya biz bile zor çıktık ayrıca sonuç sağlık ocağı sonucu buradaki doktor da sağlık ocağı sonucuna güvenmeyin başka yerde tekrarlayın testi muhtemelen doktorunuz da yeniden test ister şu an kimse sadece bu sonuca göre kafasından ilaç veremez dediOnlara ilaç gelmiyor mu ? Kendi doktorunuzla konuşup onlardan ilaç isteyebilirsinşz bence
İnşallah canım. Bu arada benim de bu 2.gebeliğim ilkinde geçen sene tam bu zamanlar 8+5te kürtaj olmak zorunda kaldım.Sorma valla yaa şu 12 yi bir atlatsak hayırlısıyla
Canım kontrole gittiğinizde mi kürtaj dediler yoksa sende bişeyler mi olmuştu.İnşallah canım. Bu arada benim de bu 2.gebeliğim ilkinde geçen sene tam bu zamanlar 8+5te kürtaj olmak zorunda kaldım.
Korkularımızın nedeni de ortak çıktı
ama inşallah bu defa Rabbimin izniyle her şey yolunda gidecek korkmayalım
Günaydınlar, lierac çok tavsiye ediliyor. Ergenliğe ilk girdiğimde memelerim çatlayıp mosmor olmuştu, annem kullandırmıştı o zamanlar. Çok iyi gelmişti halihazırdaki çatlaklarımın görüntüsünü düzeltmişti ama tabii çatlaklar hiç oluşmadan kullanılsa belki çok daha iyi gelir. Yorumları da genel olarak çok iyi, gebeliğim devam ederse ben bu kremi kullanacağım. Güneş kremi olarak da dümdüz garnier 30 spf kullanıyorum ben yüzüme günlük olarak yaz kış. Doktoruma bunu ve makyaj konusunu sorduğumda, gebeliği olumsuz etkilediğine dair herhangi bir çalışma yok, belki kokusundan dolayı ojeden uzak durabilirsin ama diğer tüm makyaj malzemelerini ve kremlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.Kızlar selam farklı bir konu olacak ama benim ilk gebeliğim ve çatlak önlemek için ne kullanmalıyım bilgisi olan bir ürün kullanan var mı bir de bu dönemde güneş kremi mineral filtreli krem mi tercih ediyorsunuz önereceğiniz bir marka var mı?
Canım kalp atışını duyduktan sonra dr genel bi kan alıp bakıyor ya hani herşeye o ara bakıldı benim.Tsh a kaçıncı haftada bakiliyor
Canım fitil değilde keşke agızdan alsan bende iki gün önce bacaklarımdan kan akarak hastaneye yattım doktorum hemen agızdan almamı söyledi çünkü fitil akıyor etkisi kalmıyor agızdan alınca etki daha çok . Şükür kovadan boşalır gibi olan kanamam bir anda kesildiEski yoğunluğu yok ama minimal şekilde kahverengi devam ediyor. Fitil kullanıyorum özellikle fitil artığı geldiği zamanlarda kahverengi geliyor
12-13 e dogru rahatlıyor ınsan kuzumTeşekkürler canım İnşallah bu baş dönmesi halsizlik bualntı durumu çok sürmez
Ben ılk gebelıgımde hınharca catır catır catladıgım ıcın bunda daha ne olur kı dıyorum , ben duzenlı kullandım hep hındıstan cevızı yagı 32-33 haftalarda anneme gıtmıstım bavuluma koymayı unuttum bes gun kullanmadım o hafta ussten ıkı yerden catladım sonra devam ettı kullansamda lutfen buna dıkkat edın , bebe yagı almayı düşünüyorum bu seferdeKızlar selam farklı bir konu olacak ama benim ilk gebeliğim ve çatlak önlemek için ne kullanmalıyım bilgisi olan bir ürün kullanan var mı bir de bu dönemde güneş kremi mineral filtreli krem mi tercih ediyorsunuz önereceğiniz bir marka var mı?
Evet erzurumdayim ne güzel bir tesadüf siz merkezde misinizErzurum'da misin bende erzuurmdayim
İnşallah canım rabbim tekrarını yaşatmasınİnşallah canım. Bu arada benim de bu 2.gebeliğim ilkinde geçen sene tam bu zamanlar 8+5te kürtaj olmak zorunda kaldım.
Korkularımızın nedeni de ortak çıktı
ama inşallah bu defa Rabbimin izniyle her şey yolunda gidecek korkmayalım
Kullandığım fitil ağız yoluyla kullanılandan değil canım. Doktorum demeden de kesememCanım fitil değilde keşke agızdan alsan bende iki gün önce bacaklarımdan kan akarak hastaneye yattım doktorum hemen agızdan almamı söyledi çünkü fitil akıyor etkisi kalmıyor agızdan alınca etki daha çok . Şükür kovadan boşalır gibi olan kanamam bir anda kesildi
Dadaskentteyim canımEvet erzurumdayim ne güzel bir tesadüf siz merkezde misiniz