• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende öğretmenim hocam bende de oluyor hafif kasık ağrısı bugün doktorla konuştum ayakta kalmaktan olur ama dinlenince geçiyorsa sıkıntı yapacak bir durum yok dedi rahim büyüdükçe bu ağrılar normalmiş inşallah zamanla daha iyi oluruz 🤗
Ama çok ağrıyor midem de bulandı birden bire

Kızlar selam 3-4 gündür bulantılarım aşırı şiddetlendi yerini kusmaya bıraktı. Hele bugünden beri öğürmekten artık boğazlarım acıyor :KK43:( yine de çok şükür bugünümüze🤲🏻 Her şey ama her şey kokuyor Allahım sen hepimizin yardımcısı ol🤲🏻🤲🏻
Benim de öyle canım hiçbir şey yemek istemiyor düşüncesi midemi bulandırıyor amca meyve peynir cacık mercimek çorbalarını içebiliyorum bu kadar , çok kilo almaktan hep korkuyordum ama böyle yiyemek ,bu bulantılar çok zormuş 🤦🏻‍♀️

Aynısı vajinal kullanılabiliyor doktorunuzu arayın isterseniz. Ben internette araştırma yaptığımda bebeğin tutunması için vajinal kullanılmalı diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam,bi karıştırın isterseniz burda da başka başlıklara yazanlar vardı
Eczane verirken günde iki defa tok karna dedi eğer vajinal yolla olsaydı aç tok ayırt etmezlerdi diye düşünüyorum 🤣🤣

Tamam canım bende sorarım bunu çok artarsa. Gerci bulantım var. Geçen tam doktor aradı o anda telefonda bulantı geldi. Hemen bir ilaç yazıyım sana rahatla dedi. Yazdı gönderdi ama almadım. Belki psikopatca ama sanki miğdem bulandıkca bebek iyidir diye kendimi telkinliyorum. Bulantı kesilince panik olcam lekelenmelerimde olduğundan🤣🤣
Çok iyi anlıyorum seni 😀😀
Bende öyle her gün kendimi bi yokluyorum sabah bulantım olmazsa tedirgin oluyorum bi bakıyorum akşam başlıyo aniden. Deli ettik kendimizi😀

Eczane verirken günde iki defa tok karna dedi eğer vajinal yolla olsaydı aç tok ayırt etmezlerdi diye düşünüyorum 🤣🤣
Yok yok ilaç prospektüsünde de zaten ağızdan tok yazıyor 😁 Eczaneye özellikle sordum doktor böyle dedi diye 2 türlü de oluyor dedi. Doktor ne diyorsa öyle kullanmak en güzeli

Lekelenmelerin devam ediyor mu
Eski yoğunluğu yok ama minimal şekilde kahverengi devam ediyor. Fitil kullanıyorum özellikle fitil artığı geldiği zamanlarda kahverengi geliyor

Çok iyi anlıyorum seni 😀😀
Bende öyle her gün kendimi bi yokluyorum sabah bulantım olmazsa tedirgin oluyorum bi bakıyorum akşam başlıyo aniden. Deli ettik kendimizi😀
Sorma valla yaa 🤣 şu 12 yi bir atlatsak hayırlısıyla 🥲

Ayynen vallahi 😂 Allahtan ay başı geldi işler biraz yoğun da zaman geçiyor öyle böyle. Ay ortası düşünemiyorum 😂

Ben de birkaç kişiye ve müdürüme söyledim mecburen onun haricinde bilen yok. Böyle durumlarda kendini açıklamak da zor oluyor 😑
Çok geçmiş olsun yaa. Üst üste gelmiş hep 😔
Teşekkürler canım İnşallah bu baş dönmesi halsizlik bualntı durumu çok sürmez 🙏🏻

Kızlar selam farklı bir konu olacak ama benim ilk gebeliğim ve çatlak önlemek için ne kullanmalıyım bilgisi olan bir ürün kullanan var mı bir de bu dönemde güneş kremi mineral filtreli krem mi tercih ediyorsunuz önereceğiniz bir marka var mı?

Yolundadır inşallah canım içini ferah tut🤲
Benim bir gebeliğim 8. Haftada kalbi durdu. Şu 8. Haftayı atlatabilirsem endişelerimin bir kısmı bitmiş olcak inşallah kaldı 1 haftam bunun için 😬

Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim 6+1 günlük miniğim 😍 kalp atışını gördüm ama duyamadım duyamayız şuan dedi doktorum ama baya belirgin atıyordu 💗 artık bende listeye girebilirim sanırım 🙈 @Papatyamaviss SAT 13 ocak tahmini doğum 23 ekim 2. Bebeğim Erzurum yaş 35
Erzurum'da misin bende erzuurmdayim 😍

Benim bir gebeliğim 8. Haftada kalbi durdu. Şu 8. Haftayı atlatabilirsem endişelerimin bir kısmı bitmiş olcak inşallah kaldı 1 haftam bunun için 😬
Çok haklısın benim ilk gebeliğim benimde aklıma sürekli bu olasılık geliyor sebepsizce bir belirti vermiş miydi😞

Çok haklısın benim ilk gebeliğim benimde aklıma sürekli bu olasılık geliyor sebepsizce bir belirti vermiş miydi😞
Hiç düşünme olumsuz düşünüp olumsuz çağırma. Geçmiş zaman şuan çok net hatırlayamıyorum. İnşallah sağlıkla alcaz kucağımıza bebelerimizi🤲🏼

Back