• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ya bisuru testlerimiz oluyo , sizin o 2li test 3lu test dedginiz ne bilmiyorum ama nipt test yapiliyo mesela oradan cinsiyeti ogreniyosun
Ben bidahaki gittigimde yaptiricam
Ultrasona guven olmaz 😀
sey genetık ıcın yapılan testler kuzum oğlumda hıcbırnı yaptırmadım acıkcası belkı bunda 4 lu yaptırırım bılmıyorum , burda kandan ogrenılen cınsıyet testıyle bırlıkte daha guvenılır bı fetal dna yapılıyor 500 dolardan baslıyor dıye bılıyorum

Bana öyle bişey söylenmedi benimle böyle bir bilgi paylaşılmadı 😂😂
Benımlede paylaşılmamıstı oglumda , bende gruptan burdan ogrendım elınızdekı ılacın gorselını atıp vajınal kullanan arkadasa sorun yetıt edın bu mu dıye 😂 benı oral almak cok etkılıyordu oyuzden bu bılgıden sonra vajınale gecmıstım ben 😂

Herkese merhabalar🥰 hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Benim 2. Gebeliğim. 37 yaşındayım. ilk gebeliğim tüp bebekti.bu sefer 7 sene sonra doğal yolla hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdım ve henüz alışamadım. Çünkü şuana kadar hiç hamile kalamamamıştım beklemiyordum açıkçası. Mide bulantım yok ama yemek yedikten sonra inanılmaz şişkinlik ve gaz var üstelik çok fazla yemediğim halde. Sanki dünyaları yemişim gibi . midem sıkışıyor sizde de bu durum var mı kızlar

Benımlede paylaşılmamıstı oglumda , bende gruptan burdan ogrendım elınızdekı ılacın gorselını atıp vajınal kullanan arkadasa sorun yetıt edın bu mu dıye 😂 benı oral almak cok etkılıyordu oyuzden bu bılgıden sonra vajınale gecmıstım ben 😂
İçinde 4 tane kalınca kutusunu attım ki canım. Ama progestan 200 mg kapsul yazıyor üzerinde 🤭

Herkese merhabalar🥰 hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Benim 2. Gebeliğim. 37 yaşındayım. ilk gebeliğim tüp bebekti.bu sefer 7 sene sonra doğal yolla hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdım ve henüz alışamadım. Çünkü şuana kadar hiç hamile kalamamamıştım beklemiyordum açıkçası. Mide bulantım yok ama yemek yedikten sonra inanılmaz şişkinlik ve gaz var üstelik çok fazla yemediğim halde. Sanki dünyaları yemişim gibi . midem sıkışıyor sizde de bu durum var mı kızlar
akşamları ozellıkle efsane , cok sevındım senın adına :)

Kızlar selam 3-4 gündür bulantılarım aşırı şiddetlendi yerini kusmaya bıraktı. Hele bugünden beri öğürmekten artık boğazlarım acıyor :(( yine de çok şükür bugünümüze🤲🏻 Her şey ama her şey kokuyor Allahım sen hepimizin yardımcısı ol🤲🏻🤲🏻

olur canım benım ılk gebeliğimde oğlumda lekelenme ıle basladı , sonrasnda ne zaman bıraz ev ısı supurge yapsam yada yorulsam lekelenmem olurdu.5 ayıma kadar hemen hemen de oldu bıkere baya pembe gelmıstı cok korkmustum hatta :)
Anladım canım bunda yok sanırım

Hamilelere günlük 1-2 saat uyku izni verilse olmuyor mu 😂
Keşke verilse ben aktif olarak çalışıyorum iş arkadaşlarıma ve iş yerime hala bildirmedim gebe olduğumu o yüzden bugün çok yoruldum zorlandım herkes iyi misin rengin çok soluk felan dedi 😕 baş dönmesi bulantı halsizlik ve uyku hepsi birlikte oldu bugün

Hayırlısıyla büyüsede minikler yelek hırka yada elbise örsek bebek kıyafetleri ne tatlış oluyor

Back