- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
10 haftalık olsun bakmaya başlarım dedımdııŞimdiden düş peşine randevu işi zor
Teşekkür ederim inşallah kimseler yaşamasınİyi bari çok sevindiminşallah tekrarını yaşamazsınız bidaha
sey genetık ıcın yapılan testler kuzum oğlumda hıcbırnı yaptırmadım acıkcası belkı bunda 4 lu yaptırırım bılmıyorum , burda kandan ogrenılen cınsıyet testıyle bırlıkte daha guvenılır bı fetal dna yapılıyor 500 dolardan baslıyor dıye bılıyorumYa bisuru testlerimiz oluyo , sizin o 2li test 3lu test dedginiz ne bilmiyorum ama nipt test yapiliyo mesela oradan cinsiyeti ogreniyosun
Ben bidahaki gittigimde yaptiricam
Ultrasona guven olmaz
aynı hapı vajınal kullanıyorsun ıkı turluYok ya progestan 200 mg hap. Vajinal olanı da mı varmış
ay ınsallah ya , baska da sansım yok zaten hoslanmazsamda cok takılmamaya calısıcam artıkHayırlısı olsun hakkında kuzum hem de çok yakından biri memnunmuş bak vardır her şeyde bir hayır inşallah çok çok seversin bu doktoru da
Bana öyle bişey söylenmedi benimle böyle bir bilgi paylaşılmadıaynı hapı vajınal kullanıyorsun ıkı turlu
Benımlede paylaşılmamıstı oglumda , bende gruptan burdan ogrendım elınızdekı ılacın gorselını atıp vajınal kullanan arkadasa sorun yetıt edın bu mu dıyeBana öyle bişey söylenmedi benimle böyle bir bilgi paylaşılmadı
İçinde 4 tane kalınca kutusunu attım ki canım. Ama progestan 200 mg kapsul yazıyor üzerindeBenımlede paylaşılmamıstı oglumda , bende gruptan burdan ogrendım elınızdekı ılacın gorselını atıp vajınal kullanan arkadasa sorun yetıt edın bu mu dıyebenı oral almak cok etkılıyordu oyuzden bu bılgıden sonra vajınale gecmıstım ben
akşamları ozellıkle efsane , cok sevındım senın adına :)Herkese merhabalarhepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Benim 2. Gebeliğim. 37 yaşındayım. ilk gebeliğim tüp bebekti.bu sefer 7 sene sonra doğal yolla hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdım ve henüz alışamadım. Çünkü şuana kadar hiç hamile kalamamamıştım beklemiyordum açıkçası. Mide bulantım yok ama yemek yedikten sonra inanılmaz şişkinlik ve gaz var üstelik çok fazla yemediğim halde. Sanki dünyaları yemişim gibi . midem sıkışıyor sizde de bu durum var mı kızlar
Anladım canım bunda yok sanırımolur canım benım ılk gebeliğimde oğlumda lekelenme ıle basladı , sonrasnda ne zaman bıraz ev ısı supurge yapsam yada yorulsam lekelenmem olurdu.5 ayıma kadar hemen hemen de oldu bıkere baya pembe gelmıstı cok korkmustum hatta :)
Her gebelık farklı oluyormus olmadı cok sukurAnladım canım bunda yok sanırım
Keske verılse bazı gunler pcye bakarken gozler acıkken gıdıyorum sankı iş yoksa hele allaaahHamilelere günlük 1-2 saat uyku izni verilse olmuyor mu
Yükseldi mi betaCanım üzülme lütfen rabbim çok büyük dua et bol bol bence halen yerinde bebeğin 281 de kese görülmemesi çok normal
Keşke verilse ben aktif olarak çalışıyorum iş arkadaşlarıma ve iş yerime hala bildirmedim gebe olduğumu o yüzden bugün çok yoruldum zorlandım herkes iyi misin rengin çok soluk felan dediHamilelere günlük 1-2 saat uyku izni verilse olmuyor mu
Sağlıcakla gelsin inşallahHer gebelık farklı oluyormus olmadı cok sukur
Amin canım hepımızınkıSağlıcakla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?