Ama çok ağrıyor midem de bulandı birden bireBende öğretmenim hocam bende de oluyor hafif kasık ağrısı bugün doktorla konuştum ayakta kalmaktan olur ama dinlenince geçiyorsa sıkıntı yapacak bir durum yok dedi rahim büyüdükçe bu ağrılar normalmiş inşallah zamanla daha iyi oluruz
Benim de öyle canım hiçbir şey yemek istemiyor düşüncesi midemi bulandırıyor amca meyve peynir cacık mercimek çorbalarını içebiliyorum bu kadar , çok kilo almaktan hep korkuyordum ama böyle yiyemek ,bu bulantılar çok zormuşKızlar selam 3-4 gündür bulantılarım aşırı şiddetlendi yerini kusmaya bıraktı. Hele bugünden beri öğürmekten artık boğazlarım acıyor( yine de çok şükür bugünümüze Her şey ama her şey kokuyor Allahım sen hepimizin yardımcısı ol
Dinlenince geçmiyorsa bi doktora git istersen için rahatsın mide bulantısı da artık tamamen şans gibi bende çok şükür hiç yok ama 8. Haftada pik yapıyormuşAma çok ağrıyor midem de bulandı birden bire
Eczane verirken günde iki defa tok karna dedi eğer vajinal yolla olsaydı aç tok ayırt etmezlerdi diye düşünüyorumAynısı vajinal kullanılabiliyor doktorunuzu arayın isterseniz. Ben internette araştırma yaptığımda bebeğin tutunması için vajinal kullanılmalı diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam,bi karıştırın isterseniz burda da başka başlıklara yazanlar vardı
Çok iyi anlıyorum seniTamam canım bende sorarım bunu çok artarsa. Gerci bulantım var. Geçen tam doktor aradı o anda telefonda bulantı geldi. Hemen bir ilaç yazıyım sana rahatla dedi. Yazdı gönderdi ama almadım. Belki psikopatca ama sanki miğdem bulandıkca bebek iyidir diye kendimi telkinliyorum. Bulantı kesilince panik olcam lekelenmelerimde olduğundan
Yok yok ilaç prospektüsünde de zaten ağızdan tok yazıyorEczane verirken günde iki defa tok karna dedi eğer vajinal yolla olsaydı aç tok ayırt etmezlerdi diye düşünüyorum
Eski yoğunluğu yok ama minimal şekilde kahverengi devam ediyor. Fitil kullanıyorum özellikle fitil artığı geldiği zamanlarda kahverengi geliyorLekelenmelerin devam ediyor mu
Sorma valla yaaÇok iyi anlıyorum seni
Bende öyle her gün kendimi bi yokluyorum sabah bulantım olmazsa tedirgin oluyorum bi bakıyorum akşam başlıyo aniden. Deli ettik kendimizi
Teşekkürler canım İnşallah bu baş dönmesi halsizlik bualntı durumu çok sürmezAyynen vallahiAllahtan ay başı geldi işler biraz yoğun da zaman geçiyor öyle böyle. Ay ortası düşünemiyorum
Ben de birkaç kişiye ve müdürüme söyledim mecburen onun haricinde bilen yok. Böyle durumlarda kendini açıklamak da zor oluyor
Çok geçmiş olsun yaa. Üst üste gelmiş hep
Aynen aynenYok yok ilaç prospektüsünde de zaten ağızdan tok yazıyorEczaneye özellikle sordum doktor böyle dedi diye 2 türlü de oluyor dedi. Doktor ne diyorsa öyle kullanmak en güzeli
İnşallah oda kesilir tez zamandaEski yoğunluğu yok ama minimal şekilde kahverengi devam ediyor. Fitil kullanıyorum özellikle fitil artığı geldiği zamanlarda kahverengi geliyor
İnşallah, Cumartesi kontrolüm var umarım herşey yolundadırİnşallah oda kesilir tez zamanda
Yolundadır inşallah canım içini ferah tutİnşallah, Cumartesi kontrolüm var umarım herşey yolundadır
Midene dokunuyordu vajinal al hem daha çabuk etki ediyor ben kızımda çok şiddetli kanamam vardı acildeki doktor demişti alttan kullan diye iki günde geçmişti Rabbim korusun bebislerimiziBana öyle bişey söylenmedi benimle böyle bir bilgi paylaşılmadı
Benim bir gebeliğim 8. Haftada kalbi durdu. Şu 8. Haftayı atlatabilirsem endişelerimin bir kısmı bitmiş olcak inşallah kaldı 1 haftam bunun içinYolundadır inşallah canım içini ferah tut
Erzurum'da misin bende erzuurmdayimMerhaba kızlar bende bugün doktora gittim 6+1 günlük miniğimkalp atışını gördüm ama duyamadım duyamayız şuan dedi doktorum ama baya belirgin atıyordu artık bende listeye girebilirim sanırım @Papatyamaviss SAT 13 ocak tahmini doğum 23 ekim 2. Bebeğim Erzurum yaş 35
Çok haklısın benim ilk gebeliğim benimde aklıma sürekli bu olasılık geliyor sebepsizce bir belirti vermiş miydiBenim bir gebeliğim 8. Haftada kalbi durdu. Şu 8. Haftayı atlatabilirsem endişelerimin bir kısmı bitmiş olcak inşallah kaldı 1 haftam bunun için
Hiç düşünme olumsuz düşünüp olumsuz çağırma. Geçmiş zaman şuan çok net hatırlayamıyorum. İnşallah sağlıkla alcaz kucağımıza bebelerimiziÇok haklısın benim ilk gebeliğim benimde aklıma sürekli bu olasılık geliyor sebepsizce bir belirti vermiş miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?