2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ama çok ağrıyor midem de bulandı birden bire

Benim de öyle canım hiçbir şey yemek istemiyor düşüncesi midemi bulandırıyor amca meyve peynir cacık mercimek çorbalarını içebiliyorum bu kadar , çok kilo almaktan hep korkuyordum ama böyle yiyemek ,bu bulantılar çok zormuş

Eczane verirken günde iki defa tok karna dedi eğer vajinal yolla olsaydı aç tok ayırt etmezlerdi diye düşünüyorum

Çok iyi anlıyorum seni
Bende öyle her gün kendimi bi yokluyorum sabah bulantım olmazsa tedirgin oluyorum bi bakıyorum akşam başlıyo aniden. Deli ettik kendimizi

Eczane verirken günde iki defa tok karna dedi eğer vajinal yolla olsaydı aç tok ayırt etmezlerdi diye düşünüyorum
Yok yok ilaç prospektüsünde de zaten ağızdan tok yazıyor Eczaneye özellikle sordum doktor böyle dedi diye 2 türlü de oluyor dedi. Doktor ne diyorsa öyle kullanmak en güzeli

Lekelenmelerin devam ediyor mu
Eski yoğunluğu yok ama minimal şekilde kahverengi devam ediyor. Fitil kullanıyorum özellikle fitil artığı geldiği zamanlarda kahverengi geliyor

Çok iyi anlıyorum seni
Bende öyle her gün kendimi bi yokluyorum sabah bulantım olmazsa tedirgin oluyorum bi bakıyorum akşam başlıyo aniden. Deli ettik kendimizi
Sorma valla yaa şu 12 yi bir atlatsak hayırlısıyla

Teşekkürler canım İnşallah bu baş dönmesi halsizlik bualntı durumu çok sürmez

Kızlar selam farklı bir konu olacak ama benim ilk gebeliğim ve çatlak önlemek için ne kullanmalıyım bilgisi olan bir ürün kullanan var mı bir de bu dönemde güneş kremi mineral filtreli krem mi tercih ediyorsunuz önereceğiniz bir marka var mı?

Yolundadır inşallah canım içini ferah tut
Benim bir gebeliğim 8. Haftada kalbi durdu. Şu 8. Haftayı atlatabilirsem endişelerimin bir kısmı bitmiş olcak inşallah kaldı 1 haftam bunun için

Erzurum'da misin bende erzuurmdayim

Benim bir gebeliğim 8. Haftada kalbi durdu. Şu 8. Haftayı atlatabilirsem endişelerimin bir kısmı bitmiş olcak inşallah kaldı 1 haftam bunun için
Çok haklısın benim ilk gebeliğim benimde aklıma sürekli bu olasılık geliyor sebepsizce bir belirti vermiş miydi

Çok haklısın benim ilk gebeliğim benimde aklıma sürekli bu olasılık geliyor sebepsizce bir belirti vermiş miydi
Hiç düşünme olumsuz düşünüp olumsuz çağırma. Geçmiş zaman şuan çok net hatırlayamıyorum. İnşallah sağlıkla alcaz kucağımıza bebelerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…