- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 33
Ben hala kullandığım için sürekli çamaşırıma ilaç kalıntıları geliyor. Dün gece sadece çok hafif pembemsi bir leke geldi korktum dr. İlaçtan olabilir dedi bugün gelmedi.Benim biraz kanamam vardı Progestan kullanmaya başladım . Kanamam bitince bıraktım ilacı 1 hafta oluyor . Son zamanlarda akıntım boya gibi bembeyaz sizde de oldu mu ?
bende oyle dıyorum kuzum ıste sezeryanda uzmanmıs bıde benım ılkım sez olmak zorunda kaldıgı ıcın buda sez olur oda cekıyor benı, bırebır eltımın ılk doktoru ıkıncısıde tayın olandı ıste nasıp bana denk gelmedıDoktor iyi olsun da kuzum özel devlet ne fark eder önemli olan iyi doktora rast gelmek. Forumda gezerken (aslında hiç yapmamam lazım ama) üzücü konulara denk geliyorum maalesef doktorun iş bilmezliği yüzünden dış gebeliği geç öğrenen vs va neler var.
Şu an çok ihtiyacım varmış gibi bir de bu durum geliyor aklıma. O yüzden madem iyi olduğuna dair tavsiye var hiç düşünme gerisini sana muhabbeti değil doktorluğu lazım zaten
Amin inşallahTebrikler güzelim Allahım sağlıkla hepimizinkinin doğmasını nasip etsin
Benim tsh 1.93 çıktı kötü mü
başka iyi bi doktor var onu deneyeceğim , ama bu doktorla enerjim cok tutmustu o yuzden uzuldum bırazYaa ne yapıcaksın peki
Olsun canım kısmet işte belki buna daha çok ısınırsınbaşka iyi bi doktor var onu deneyeceğim , ama bu doktorla enerjim cok tutmustu o yuzden uzuldum bıraz
Benimde 7+1 olmam gerekirken 6+3 şuanda tam 4 gün geç yumurtladım kendim takip ettiğim için biliyorumKızlar hastaneye gittim normalde 7+4 olması gerekirken 6+4 haftalık çıktı doktor geç yumurtlama olmuş olabilir dedi aça ultrason atsam tahminde bulunabilir mısınız cinsiyeti merak ettim de
Ben takip etmedim walla adete yakın biz korunmuyoduk o esnada olmuşBenimde 7+1 olmam gerekirken 6+3 şuanda tam 4 gün geç yumurtladım kendim takip ettiğim için biliyorum
Şuan iyi ilaçla bu seviyeye çekildiyse bırakma bende kullanıyorum tsh yükselmesini istemiyorlar gebelikte yinede doktorun bilgilendirir seni tabiTiroid tsh 1.93 çıktı ilaca devam mı ?
Aynen olabiliyor bende takip etmeseydim bilemezdimBen takip etmedim walla adete yakın biz korunmuyoduk o esnada olmuş
Ay bunları hiç bilmiyorum en son gittiğimde olması gereken gibi dedi sadece nasipse haftaya kontrole gideceğim sağlıkla duyarım inşallah dualarınızı bekliyorumBenimde 7+1 olmam gerekirken 6+3 şuanda tam 4 gün geç yumurtladım kendim takip ettiğim için biliyorum
NE GÜZEL BENDE UYKUYA HASRET :) HAFTAYA GİDİNCE SORAYIM BENDE.Kızlar doktorum decavit e başlattı ama içince uykum geliyor siz şu an vitamin alıyor musunuz
Evet istemistiUMARIM GÜZEL SONUÇ ALAYIMDA. KAN TAHLİLİ İSTEDİMİ DOKTOR ?
Hee kiz benim normalde rdvum taaa 14+5 di cevredekilerin israriyla 12+5e aldirdimbenımde aklımda o cıvarlarda gıtmek var kuzum Rabbım ızın verırse , randevu cıkarsa karsıma daha erkene de alırım ama zor bulunuyor cunku
Sende muhtemelen daha rahatsındır ilk bebiş olmadıgı ıcın o oluyormus harbıden eltım falan derdıde ınanmazdım
Benim ne zaman olduğunu biliyorum tam adetin 15. Günü ama ne zaman döllenme oldu vs o olayı anlamıyorumAynen olabiliyor bende takip etmeseydim bilemezdim
Decavit ben de kullanıyorum başkada ilaç vermedi zaten. Kan değrrlerimde normal çıkmış öyle söylediler.Ben sabahları kahvaltıdan sonra içiyorum. Uyku bence yapmıyorKızlar doktorum decavit e başlattı ama içince uykum geliyor siz şu an vitamin alıyor musunuz
randevu bulupta gıdebilirsem inşallah bakacağızOlsun canım kısmet işte belki buna daha çok ısınırsın
folıbol bıtınce basla dedı banada kuzum , bana bi etki yapmıyoru oğlumda o uyku hamılelelıkten vıtamınden degıl emın olabılırsınKızlar doktorum decavit e başlattı ama içince uykum geliyor siz şu an vitamin alıyor musunuz
AÇ TOK FARKETTİMİ ?Evet istemisti
Butun degerlere bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?