Bend normalde öyleyim çekemem derim o ağrıyı ağrı çekmek sinirlendirir beni biraz :)elimden geldiğince kuzum , yanı herkesın gorusu farklıdır tabıkı ama ben genel olarak ılac seven bırıyım yanı gerektiği yerde hemen kulanırım,kulanmasammı acaba falan yapmamoğlumada aynı sekılde atesı mı var verırım yanı nıye cocuk ceksın bagısıklık kazansın verme dıyenler olur olacak ama ben kıyamıyorum oglumun halnı gorunce yanı ben boyle mı modelım D:
Amin canım inşallahCanım etiketle bizi inşallah görür ve duyarsın
yanı doktor onermıs 1 , gebelıkte kullanılabılen bır ılac zaten 2 , ne dıye kendıne ezıyet edesın der ve onaylarım fıkrını al gıtsın , ama soyle bısey var suan fayda edebılır belkı ama son aylarda bosuna demedım arkadaslarım sıse sıse ıcıyor dıye gecmıyordu sadece anlık kısa surelı hafıfleme , bu durum oldugunda yaglı baharatlı ve ozellıkle acı yememeye calıs en cok onlar etkılerBend normalde öyleyim çekemem derim o ağrıyı ağrı çekmek sinirlendirir beni biraz :)
Ama işte şimdi şurda 1 ay kalmışken ilk 3 aylık evreye risk olmasın diye kararsız kaldım ama alıcam sanırım cünkü yaşam kalitem sıfır şuan
Doktor iyi olsun da kuzum özel devlet ne fark eder önemli olan iyi doktora rast gelmek. Forumda gezerken (aslında hiç yapmamam lazım ama) üzücü konulara denk geliyorum maalesef doktorun iş bilmezliği yüzünden dış gebeliği geç öğrenen vs va neler var.yok kuzum oglumda takıbını yapan doktor ozeldeydı , 6 aylıktım bırgun sabah bı gıttım doktor yok uzmanlık bılmem ne ıcın 6 ay sehırde olmayacakmıs o zaman yerıne gecıcı bı dr getırmısler cok uzulmustum ama ıkıncı doktorumu cok daha fazla sevdım o burda olsa ona kesın gıderdım , bu ben ıkı senedır duzenlı devlette gıttıgım bı doktordu benım ozel ılgısı ve enerjısı benı tutmustu tam benım kafadan devlette genelde denk gelmıyor cunku , sprıal donemı sonrası yumurtlama takıbı falan o doktordaydım hep , hamılelıgımı ogrendıgım ay tayını cıktıgını ogrendım cok uzuldum.Şimdi devlette cok ıyı olan baska bı dr var ıletısımı zayıf cok konusmazmıs ama ısınde cok ıyıymıs tabıkı sıra bulmakta zorlanıyorum hıc yuz yuze gelmedım umarım severım kendılerını , özelde devam etmeyeceğim
suan bende kendi imkanlarımla cok kısa süre hafifletiyorum ilaca mecburum :)yanı doktor onermıs 1 , gebelıkte kullanılabılen bır ılac zaten 2 , ne dıye kendıne ezıyet edesın der ve onaylarım fıkrını al gıtsın , ama soyle bısey var suan fayda edebılır belkı ama son aylarda bosuna demedım arkadaslarım sıse sıse ıcıyor dıye gecmıyordu sadece anlık kısa surelı hafıfleme , bu durum oldugunda yaglı baharatlı ve ozellıkle acı yememeye calıs en cok onlar etkıler
Canım tsh için geç kaldım eyvah diyebileceğin bir durum değil. Ayrıca bahsettiğin zeka geriliği olayı bu 1. Trimester de olan bir durum değil ve öyle tsh 3 5 de değilçok ciddi yüksekliklerde yaşanır. Bazı kadınlar 6. Hafta da bile gebe olduğunu bilmiyor da ne kadar zararlı şeyler kullanıyor. Açıkçası biraz fazla tedirginsin ama gerek yok. Tsh korkulacak birşey değil.Geç kalmaktan korkuyorum sadece canım
4+6 yım bugün yarın 5 haftalık olacak ben bir hafta daha doktor ve hastaneye ulaşmayacağım bir yerdeyim eve döndüğümde 6 haftalık olmuş olacak neredeyse ve bu zıkkım beta ile beraber artıyormuş gittiğimde geç kalmaktan daha yüksek değerle karşılaşmaktan korkuyorum
Ama bazı doktorlar 8. Haftaya kadar bu değerlere bakmıyormuş bile o zaman heralde bu safhada idare edilir diyorum buradaki doktor da benzer bir şeyler söyledi ama revir doktoru kendisi alanı olmadığı için kesin de konuşmadı
Hayır henüz fiyat almadım benim için şu an erken daha kese ve kalp kısmına bile gelemedik.
Ama az çok internetten araştırdığım kadarıyla 300-500 dolar civarlarında rakamlar dönüyor. 5000-10000 arası bir rakam olur diye düşünüyoruz açıkçası
Benim biraz kanamam vardı Progestan kullanmaya başladım . Kanamam bitince bıraktım ilacı 1 hafta oluyor . Son zamanlarda akıntım boya gibi bembeyaz sizde de oldu mu ?Ben transferden beri kullanıyorum
Akıntınızda değişen bir şey var mı ? Benim boya gibi bembeyaz geliyor
Yaa ne yapıcaksın pekidoktorun tayını cıkmısss bılıyormusun okadar uzgunumkı
Progestan fitil miydiAkıntınızda değişen bir şey var mı ? Benim boya gibi bembeyaz geliyor
Ben bugün duydum kalp atışını çok şükür yolunda imiş herseyCanım etiketle bizi inşallah görür ve duyarsın
Tsh a kaçıncı haftada bakiliyorCanım tsh için geç kaldım eyvah diyebileceğin bir durum değil. Ayrıca bahsettiğin zeka geriliği olayı bu 1. Trimester de olan bir durum değil ve öyle tsh 3 5 de değilçok ciddi yüksekliklerde yaşanır. Bazı kadınlar 6. Hafta da bile gebe olduğunu bilmiyor da ne kadar zararlı şeyler kullanıyor. Açıkçası biraz fazla tedirginsin ama gerek yok. Tsh korkulacak birşey değil.
İnşallah canımBenim kronik mide rahatsızlığım var bazı ilaçlar hatta en masum ağrı kesiciler vitaminler bile mide yanması bulantısı yapabiliyor bazı ilaçlar yapmıyor ama kullanınca göreceğim artık inşallah sıkıntı olmaz
Ayy çok sevindim kuzum hepimiz inşallahBen bugün duydum kalp atışını çok şükür yolunda imiş herseyAllah ım isteyen herkeze nasip etsin.. Sağlıkla kucagimiza alalım
Evet akıntı oluyor aşırı beyaz değil ama. Bana doktorum kutu bitene kadar kullanmalısın dedi perşembe günü bitecek ilaçlar.Akıntınızda değişen bir şey var mı ? Benim boya gibi bembeyaz geliyor
Ohh gözün aydınBen bugün duydum kalp atışını çok şükür yolunda imiş herseyAllah ım isteyen herkeze nasip etsin.. Sağlıkla kucagimiza alalım
Amin canım inşallah.. tam 5+6 bugün ama 6 hafta dedi.. sende mutlaka yaz güzel haberleriniOhh gözün aydın5+6 ydı demi bugün senin. İnşallah perşembe günü bende duyarım görürüm herşey yolundadır
Tebrikler güzelim Allahım sağlıkla hepimizinkinin doğmasını nasip etsinAmin canım inşallah.. tam 5+6 bugün ama 6 hafta dedi.. sende mutlaka yaz güzel haberlerini
Aminn inşallah canım.yazarım tabi yazmam mı. Çok heyecanlıyım sıra kolay bulunmuyor sürekli gittiğim doktora 2 hafta öncesinden aldım günler çok yavaş geçiyor gibi. Bi kendini görsem kalbini duysam rahatlıycam hayırlısıyla duyacağım inşaAllahAmin canım inşallah.. tam 5+6 bugün ama 6 hafta dedi.. sende mutlaka yaz güzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?