2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bend normalde öyleyim çekemem derim o ağrıyı ağrı çekmek sinirlendirir beni biraz :)
Ama işte şimdi şurda 1 ay kalmışken ilk 3 aylık evreye risk olmasın diye kararsız kaldım ama alıcam sanırım cünkü yaşam kalitem sıfır şuan

yanı doktor onermıs 1 , gebelıkte kullanılabılen bır ılac zaten 2 , ne dıye kendıne ezıyet edesın der ve onaylarım fıkrını al gıtsın , ama soyle bısey var suan fayda edebılır belkı ama son aylarda bosuna demedım arkadaslarım sıse sıse ıcıyor dıye gecmıyordu sadece anlık kısa surelı hafıfleme , bu durum oldugunda yaglı baharatlı ve ozellıkle acı yememeye calıs en cok onlar etkıler

Doktor iyi olsun da kuzum özel devlet ne fark eder önemli olan iyi doktora rast gelmek. Forumda gezerken (aslında hiç yapmamam lazım ama) üzücü konulara denk geliyorum maalesef doktorun iş bilmezliği yüzünden dış gebeliği geç öğrenen vs va neler var.
Şu an çok ihtiyacım varmış gibi bir de bu durum geliyor aklıma. O yüzden madem iyi olduğuna dair tavsiye var hiç düşünme gerisini sana muhabbeti değil doktorluğu lazım zaten

suan bende kendi imkanlarımla cok kısa süre hafifletiyorum ilaca mecburum :)
tamam canım benim dikkat edicem söylediklerine. Çok sağol

Canım tsh için geç kaldım eyvah diyebileceğin bir durum değil. Ayrıca bahsettiğin zeka geriliği olayı bu 1. Trimester de olan bir durum değil ve öyle tsh 3 5 de değilçok ciddi yüksekliklerde yaşanır. Bazı kadınlar 6. Hafta da bile gebe olduğunu bilmiyor da ne kadar zararlı şeyler kullanıyor. Açıkçası biraz fazla tedirginsin ama gerek yok. Tsh korkulacak birşey değil.

Tsh a kaçıncı haftada bakiliyor

Amin canım inşallah.. tam 5+6 bugün ama 6 hafta dedi.. sende mutlaka yaz güzel haberlerini
Aminn inşallah canım.yazarım tabi yazmam mı. Çok heyecanlıyım sıra kolay bulunmuyor sürekli gittiğim doktora 2 hafta öncesinden aldım günler çok yavaş geçiyor gibi. Bi kendini görsem kalbini duysam rahatlıycam hayırlısıyla duyacağım inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…